Μνήμη Μιχάλη Χαραλαμπίδη.
Ένας ξεχωριστός Φίλος, ένας ανιδιοτελής Πατριώτης, ένας εξαιρετικός Έλληνας, ένας θαυμάσιος Άνθρωπος!

Θεοφάνης Μαλκίδης



ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024!

Canadian Hellenic Congress Press Release March 2024
για την Εθνθνική Απώλεια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

no found

Υπήρξα ένας από τους τελευταίους παραλήπτες, την προηγούμενη 26/3 του μοιραίου, που έλαβε email απο τον Μιχάλη, απόδειξη της έντονης συνεργασίας μας. Αιωνία η μνήμη του, ο Θεός να τον αναπάψει!

nofound

Click below photo να διαβάσετε το βιογραφικό & Επιτάφιο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη απο τον Θεοφάνη Μαλκίδη

nofound

Αποχαιρετώ τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με βαθιά θλίψη, αφού χάνω ένα δικό μου άνθρωπο, αποχαιρετώ τον μεγάλο οραματιστή, τον ανιδιοτελή άνθρωπο, τον ιδεολόγο, τον αγωνιστή που μέχρι τελευταία στιγμή έβαζε πάνω απ’ όλα το χρέος για την διατήρηση της μνήμης, το διανοούμενο που έθεσε τους όρους για ν’ αναγνωριστεί διεθνώς η Γενοκτονία, τον Έλληνα που συμπαραστάθηκε σε όλους τους λαούς που αγωνίζονται για την ελευθερία τους έχοντας να παλέψουν ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως η Τουρκία. Αποχαιρετώ το Φίλο, το Συγγραφέα, τον Πολιτικό, τον Έλληνα, τον Άνθρωπο, του οποίου οι ιδέες και οι θέσεις του, το παράδειγμά του και το πρότυπό του θα με συνοδεύουν διαχρονικά και θα συνεχίζουν να καθορίζουν τη ζωή μου και είμαι σίγουρος και τον Ελληνισμό.
Αγαπημένε μου Μιχάλη Καλή Αντάμωση Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάσταση
Θεοφάνης Μαλκίδης !

Click below photo να διαβάσετε Επιστολή-Επιτάφιο, από τον Στέφανο Τανιμανίδη,εκ μέρους του ΠΑΣΠΕ, ενός άλλου συναγωνιστή του Μιχάλη στον Αγώνα για την αναγνωριση της Ποντιακής Γενοκτονίας απο το Ελληνικό κράτος και αλλαχού, για τον αδόκητο θάνατο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

nofound

Φώτο έτος 2019-Toronto Canada: From left Costas Pappas VP Canadian Hellenic Congress (CHC), Matoula Tanimanidou, Giota Ammanatidou, CHC Pontian Issues Committee, and Stefanos Tanimanidis, a pioneer activist to the Pontian issue, guest of CHC in Toronto to honor our Annual Meeting of 19 May 2019 to commemorate the Greeks of Pontos genocide by the Turks.



Μιχάλης Χαραλαμπίδης - 6ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 1996 (1/4) ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ; Τo 1996 ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε από το εκτελεστικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ.
Το 1999 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. Τώρα τα λένε κάποιοι άλλοι σοβαροί Αναλυτές...αλλα όπως πάντα, φωνή βοόντος εν τη Ερήμω!!!
Περισσότερα στο http://polis-agora.blogspot.com/



no found

Φώτο 2016 απο επισκεψη Θεοφάνη Μαλκίδη να τιμήσει το Συνέδριο και εκλογές 2016 του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου: Από αριστερά Καθηγητής Θεοφάνης Μαλκίδης, Κώστας Πάππας και Ζωή Ηλιοπούλου.




no found

Φώτο 2019 απο επισκεψη Στέφανου Τανιμανίδη για τα 100 χρόνια μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας με πρόσκληση του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου: Από αριστερά Costas Pappas, Nicolas Christoforidis, George Manios, Stefanos Tanimanidis and Theodore Halatsis, who honors Mr. Tanimanidis