letter

Στις 20 Φεβρουαρίου το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο έλαβε το ανωτέρω email από το ΥΠ.ΕΣ με την ανακοίνωση των επερχόμενων Ευρωεκλογών. Την επιθυμία της Πατρίδας δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα μας του Φεβρουαρίου 2024. Στην παρούσα την ξαναδημοσιεύουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να κάνουμε την διαδικασία ευκολότερη.
To ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ πάντα αρωγό στις Εθνικές πρωτοβουλίες μεταφέρει την επιθυμία της Πατρίδας στον μακρινό Καναδά !
Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες μας, σας ζητούμε να μεταφέρετε το μήνυμα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα στον τόπο όπου ζείτε και δραστηριοποιείστε για την ιστορική αυτή αλλαγή και ευκαιρία να συνδιαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.!

Click στην εικόνα κάτω, να διαβάσετε την επιστολή της Υπουργού Εσωτερικών κυρίας Κεραμέως 20/2/24 με την προτροπή να τιμήσουμε σαν απόδημοι τα εκλογικά μας δικαιώματα, σύμφωνα με την απόφαση της Βουλής.

letter

Click στην εικόνα κάτω, να διαβάσετε την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠ.ΕΣ σχετικά με πληροφορίες, οδηγίες του πως θα ψηφίσετε και Ερωταπαντήσεις στο θέμα των Ευροεκλογών. ΚΑΘΕ γραμμή εκεί είναι ένα link -Click επάνω της να διαβάσετε

euro2024

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΨΗΦΟΣ. Click στην Κάλπη κάτω, για να ψηφίσετε - με οδηγίες πως θα ψηφίσετε kalpi