ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ. Μηνύματα Αξιοματουχων και κλείσιμο με Dr. Jacques Bouchard not found
Διαδικτυακή εκδήλωση του ΕΚΚ. Κυριακή 23 Μαΐου 2021, 2:00μ.μ.Μάχη της Κρήτης & ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, μέσω ΖΟΟΜ not found
Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δρ. Ιωάννης Μάζης, ομιλητής της διαδικτυακής εκδήλωσης για την "Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία". Την εκδήλωση χαιρέτησε ο τ. Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Φρανσουά Ολάντ. Η ομιλία Μαζη αρχίζει στο 38:40 λεπτό.
Posted on Apr 26, 2021
not found
Ιωάννου Μάζη Καθηγητού Γεωπολιτικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκδοση νέου βιβλίου Μεσογείου ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟΝ από τον Νταβούτογλου στον Ερντογάν ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΛΕΙΜΩΝ» Αθήνα, Τηλ.: 210-32.27.323, Fax: 210-32.27.323, e-mail: ekd.limon@gmail.com, website: http://www.leimon.gr!
Posted on Apr 23, 2021
Maria-Negreponti-Delivanis L’économiste souligne, dans une tribune au « Le Monde », que l’explosion de la dette mondiale due à la pandémie renforce la revendication d’une annulation de la dette grecque.
Posted on Apr 26, 2021
not found
Maria Negreponti-Delivanis ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ. Η οικονομoλόγος υπογραμμίζει σε άρθρο της στην Γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, ότι η έκρηξη του παγκόσμιου χρέους εξαιτίας της πανδημίας, ενισχύει την απαίτηση διαγραφής του ελληνικού χρέους.
Posted on Apr 26, 2021
IHA-Ελένη Σαββάκη "Χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα" Το Video περιέχει σκηνές Γερμανικής Κτηνωδίας, φρικαλεότητες και ωμότητες. Το Video αρχίζει στο 1:50'
Posted on Apr 23, 2021
Μάκης Βορίδης Καταθέτει Νομοσχέδιο στην Βουλή, με το οποίο αίρονται οι περιορισμοί, που θέτουν τα αριστερά κόμματα για τους Ελληνες της Διασποράς να συμπεριληφθούν στους Εκλογικούς Καταλόγους ΕΝΩ το Ελληνικό σύνταγμα τους αναγνωρίζει τέτοιο δικαίωμα.
Posted on Apr 21, 2021
Επιστολή του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου προς τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια , ο οποίος έπραξε σωστά, υπερασπίζοντας την προσωπική του αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα την Εθνική, περνώντας στην απέναντι μεριά ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η Ελλάς έχει μία πολιτική, η οποία δεν απεμπολεί μήτε σπιθαμή κυριαρχικού δικαιώματος, κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας!
Posted on Apr 20, 2021
Θεοφάνης Μαλκίδης Έργα και πράξεις για τον Ελληνισμό: Η αρχή ας γίνει με την <<πενταμερή>> για την Κύπρο. Αρθρο Μαλκίδη στην σημερινή εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, που αναδημoσιεύεται στην παρούσα ανάρτηση. Εκτός απο το άρθρο στο παρόν, υπάρχει και μία σύντομη video παρουσίαση - interview.
Posted on Apr 21, 2021
Γιάννης Μάζης Η παρούσα Ανάλυση είναι μια Βίβλος Γεωπολιτικής! Η ΟΡΘΗ & ΤΟΛΜΗΡΗ αντίδραση Δένδια δεν υπήρξε αστραπή εν αιθρία! Η Δήλωση Ντραγκι, οι Δηλώσεις Παυλόπουλου, Καραμανλή, Δένδια δεν ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ! Ακολουθούν μια ευθύγραμμη πορεία μαθηματικά ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ (ΚΑΘΕΤΗ) με την μέχρι τουδε ΣΑΘΡΗ Σημίτη-ΕΛΙΑΜΕΠ!
Posted on Apr 20, 2021
Αδιαμφισβήτητα ο Νίκος Λυγερός απλοποιεί τις αναλύσεις για το ευρύ κοινό. Πολύ ωραία, τα καλά νέα να λέγονται! Συνέντευξη Ν. Λυγερού στο Radio North 98. 19/04/2021 για την "Στρατηγική νίκη της ελληνικής διπλωματίας" στο Ράδιο TRT 95.1
Posted on Apr 19, 2021
Πρόεδρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Η σημαία μας σε όλες τις θάλασσες της γης. Yπερήφανοι για τη Ναυτιλία μας». Αυτό αναφέρει σε μήνυμα του στο Twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης!
Posted on Apr 19, 2021
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ προς ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU έπειτα απο τις υποκριτικές δηλώσεις προς τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας κ. Δένδια, από τον οποίον ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, πηρε και την πληρωμένη απάντηση. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ. ΟΥΦ!! ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Posted on Apr 19, 2021
ISRAEL DAY RALLY 2021: Celebrating the 20th Anniversary of the Israel Day Rally in Montreal and Israel's 73rd-year Independence Day! CHC President Dr. Theodore Halatsis' greetings, on behalf of the Canadian Hellenic Congress, at 38:20.
Posted on Apr 17, 2021
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ -Ecumenical Patriarch Bartholomew. Στην βασιλίδα των πόλεων μέσα στην Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, το έτος 1983, η μεγάλη μας τραγωδός και ηθοποιοός Ειρήνη Παππά, ψάλλει το "Τη Υπερμάχω".
Posted on Apr 17, 2021
not found
Dr. Maria Negreponti Delivani απευθύνει Ανοικτή επιστολή, δίδοντας τα εύσημα προς τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, χαιρετίζοντας την δηλωσή του, που τελικά απέδειξε, ότι η Ελλάς εγκαταλείπει εκείνα τα Φοβικά Σύνδρομα απέναντι στην Τουρκία ελπίζοντας ότι δεν θα είναι μόνον η αρχή, αλλά θα έχει και συνέχεια!
Posted on Apr 16, 2021
not found
Four (4) members of the Ontario Legislature namely, Aris Babikian, Raymond Cho, Christine Mittas and Vijay Thanigasalam blame PM Trudeau for the anticipated delays in the supply of vaccines for the province of Ontario!
Posted on Apr 14, 2021
not found
The PM of Canada Justin Trudeau χαιρετίζει το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο για την επέτειο των 200 χρόνων από την ημέρα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Η επιστολή του PM βρίσκεται επίσης στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας μαζί με τους άλλους χαιρετισμούς.
Posted on Apr 14, 2021
GREECE MILITARY POWER All Enemies Shocked: How Powerful is Greece Now? Military Strength 2021. Δεν μπορούμε, αν μη τι άλλο, να μην χαιρετίσουμε εξοπλισμούς και συμμαχίες με την παρούσα Κυβέρνηση. Δεν δίνουμε όμως συχοροχάρτι, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ σε Αιγαίο και Αν. Μεσογειο!
Posted on Apr 14, 2021
IHA-Ελένη Σαββάκη "Χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα" Το Video περιέχει σκηνές Γερμανικής Κτηνωδίας, φρικαλεότητες και ωμότητες. Το Video αρχίζει στο 1:50'
Posted on Apr 14, 2021
not found
Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης, Μέλος του ΙΗΑ. To Κανάλι της Κωνσταντινούπολης: Μεγάλα γεωπολιτικά όνειρα. Ένα φαραωνικό έργο το οποίο σχεδιάζεται από τα πρώτα κιόλας χρόνια εξουσίας των τούρκων ισλαμιστών, επισπεύδεται τώρα εν όψει συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την ίδρυση της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας το 2023.
Posted on Apr 4, 2021
Dr.Halatsis interview with Mr. Keletsis, the newly appointed Chair by PM Mitsotakis, of the Greece-Canada Parliamentary Friendship Group to Vagelis Vasiliadis on Akritas TV!
Posted on Mar 26, 2021
not found
Canadian Hellenic Congress President Dr. Halatsis στην εκπομπή MAZI STON CANADA με τον Vassili Galati σε μια ενημερωτική συνέντευξη, αναφέροντας τα πεπραγμένα και ανακοινώνοντας τις προσεχείς ενέργειες του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου.
Posted on Apr 4, 2021
not found
Μήνυμα του πρέσβη της Κύπρου Αξιότιμου κ.Βασίλη Φιλίππου επι τη ευκαιρία της 25ης Μαρτίου 1821, εορτή της Εθνικής παλιγγενεσίας, στην οποια οι Κύπριοι αδελφοί μας πρόσφεραν πολλά στο αγώνα. Στο τέλος του μηνύματος χαιρετίζει το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και τον ευχαριστούμε απο καρδιάς!
Posted on Mar 25, 2021
not found
300 Spartans με τον αεικίνητο προεδρο τους Βρασιδα Γιαννόπουλο καταθέτουν στεφάνι στο ATHINA Park for the Greek day της Εθνικής μας Παλιγγενεσιας. Παρουσία του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, όπως πάντα. ΑΛΛΟΤΕ & ΤΩΡΑ Εγκαίνια με τον Δήμαρχο Αθήνας κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.
Posted on Apr 4, 2021
not found
Χαιρετισμός του Υπάτου Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Καναδά, κ. Βασίλειου Φιλίππου για την Επέτειο της 1ης Απριλίου 1955. Με την ευκαιρία των εορτασμών για την Επέτειο της 1ης Απριλίου του 1955, αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους Ήρωες του απελευθερωτικού αγώνα του1955, που παρέδωσαν ένα ελευθερο κράτος το 1960!
Posted on Apr 01, 2021
not found
Ακολουθεί Χαιρετισμός του Επιτίμου Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Toronto κ. Δημήτρη Σούδα για την Επέτειο της 1ης Απριλίου 1955. Κλεινει τον χαιρετισμό του με μιαν πολιτική ευχή "να δεσμευτούμε, ότι θα καταβάλλομε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση Ειρηνικής, Λειτουργικής και Βιώσιμης λύσης, ώστε να επανενωθεί ο διαιρεμένος λαός και η διαιρεμένη χώρα!
Posted on Apr 01, 2021
not found
Δρ. Θεοφάνη Μαλκίδης στην Ανεξάρτητη Φοιτητική ΕΠΑΛΞΗ Πανεπιστημίου Κύπρου για τον Αγώνα Ελευθερίας του 1955. Σας ευχαριστώ Παλληκαρίδη, Αυξεντίου, Μάτση, Καραολή, Δημητρίου...χιλιάδες Ελληνίδες και Ελληνίδες της Κύπρου... Κολοκοτρώνη, Νικηταρά... Κατσάνη, Σταυριανάκο...και όλους τους πεσόντες Ήρωες και αγνοούμενους των προδομένων Κυπριακών Θερμοπυλών!
Posted on Apr 01, 2021
Δρ Iωάvvης Mάζης, Καθηγητής Oικovoμικής Γεωγραφίας & Γεωπoλιτικής στo Παvεπιστήμιo Aθηvώv | Eκπoμπή Κόντρα | 28.03.2021| "Aς συμμαζέψει τηv Toυρκία o πρόεδρoς τωv HΠA".
Posted on Mar 30, 2021
not found
Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (CHC) οργάνωσε μια σειρά ενεργειών να ευαισθητοποιήσει τους Καναδικούς Κυβερνητικούς και Δημοτικούς φορείς να τιμήσουν την 200η επέτειο απο την Ελληνική Παλιγγενεσία. Το CHC ενεργεί σε όλο τον Καναδά, την απέραντη αυτή χώρα. Την Κυριακή σε collage θα παρουσιάσουμε όλες τις εκδηλώσεις και τα μηνύματα.
Posted on Mar 26, 2021
not found
Bιντεοσκοπημένο μήνυμα από όλους τους εκλεγμένους Ελληνικής καταγωγής στον Καναδά προς τον απανταχού Ελληνισμό. Το μήνυμα είναι ΕΝΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ειδικά στις χαλεπές περιόδους του Εθνους, οπως τώρα, απο τον προαιώνιο ΕΧΘΡΟ του γένους τον Τούρκο. Μην του δίνουμε ευκαιρίες!
Posted on Mar 26, 2021

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team