PR OF CANADIAN HELLENIC CONGRESS FOR THE 12 MILES not found
not found
ΕΠΙΚΑΙΡΟ Ανδρέας Παπανδρέου Για θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι ζούμε το ΣΚΗΝΙΚΟ του 1987, με τις ίδιες απειλές απο τον ίδιο γείτονα. Ας δουμε πως το αντιμετώπισε ο Ανδρεας Παπανδρεου. Δεν αμφιβάλουμε στην ίδια αντιμετώπιση, αρκεί να ήμαστε ενωμένοι!
Posted on Feb 26, 2021
Ο Σίμος Λεπτοκαρύδης στην έγκριτη, αλλά και πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Τορόντο HELLAS NEWS ζητάει απο την Διοίκηση της Κοινότητας να μην τολμήσει να ξεπουλήσει την περιουσία που δεν της ανήκει και απαιτεί την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του μοιραίου Συμβουλίου. Καταλογίζει στον πρόεδρο σκοπιμότητα που μίλησε σε ένα σχεδον ανύπαρκτο ραδιοσταθμό του Μοντρεαλ αντι στο Τορόντο!
Posted on Feb 26, 2021
ZOOM organized by IHA με τίτλο "Σφαίρες επιρροής" με καλεσμένο τον αγωνιστή στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. Το CHC που άρχισε συνεργασία με τον αξιόλογο αυτό οργανισμό ηταν παρόν. Ο πρόεδρος Dr. Halatsis απήυθυνε χαιρετισμό και ακολούθησε ο αντιπρόεδρος Dr. Pappas.Από το 9:10 μέχρι 14:10 λεπτό και ανταποκρίθηκε ο στρατηγός!
Posted on Feb 25, 2021
Γιάννης Μάζης: Καθηγητής Γεωπολιτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών με θεέμα "Εστίες αστάθειας στη Μεσόγειο και στον Καύκασο".Η Διάλεξη στο ΕΛΙΣΜΕ που είχε χαθεί στο YouTube!
Posted on Feb 21, 2021
Canadian Hellenic Congress supports the candidacy of Ms. Anna Diamantopoulou as Secretary-General of the OECD. On February 4, 2021 CHC wrote a letter to the MFA Hon. Garneau, asking our government to support her candidacy. The CHC letter was circulated to our PM Trudeau and other elected officials, including parliamentarians of Hellenic descent to endorse her.
Posted on Feb 24, 2021
IHA endorses the CHC by sending letter to PM Mitsotakis. IHA, συνεργάτες του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου στέλνουν επιστολή στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, στηρίζοντας το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο. Ευχαριστούμε το ΙΗΑ! Εν τη ενώσει η Δύναμις. Και οι ΗΠΑ, οι Ελληνες της Αμερικής μαζί μας!
Posted on Feb 21, 2021
Υπό Δρος Ι. Θ. Μάζη , Καθηγητού Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής. Tο τουρκικό ωκεανογραφικό “Çesme” και η σημασία της εισβολής του στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα του Κεντρικού Αιγαίου.
Posted on Feb 21, 2021
HELLAS NEWS TORONΤO Γράφει ο Σιμος Λεπτοκαρύδης, επιτυχημένος επιχειρηματίας του Τορόντο, στην έγκριτη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ του Τορόντο HELLAS NEWS, παρουσιάζοντας την γυμνή πραγματικότητα, ότι η ανεπαρκής Διοίκηση και όχι ο Κορονοιός,υπήρξε η αιτία για την κατάρρευση ΚΑΙ η μόνη λύση είναι η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!
Posted on Feb 19, 2021
PR of CANADIAN HELLENIC CONGRESS- Καθηγητής Μάζης: Δεν ζητώ να «βυθιστεί το Τσεσμέ»! Ομιλώ περί «προειδοποίησης βύθισης», που είναι τελείως διαφορετικό πράγμα!!!
Posted on Feb 20, 2021
«Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο προς κ. Μητσοτάκη: Προβείτε σε άσκηση του κυριαρχικού δικαιώματος της Ελλάδος για επέκταση των Χ.Υ. στα12 μίλια. Οι Έλληνες του Καναδά προτρέπουν τον κ. Μητσοτάκη να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 νμ!
Posted on Feb 18, 2021
ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης εξηγεί γιατί πρέπει να παρεμποδιστεί το υδρογραφικό Τσεσμέ, προκειμένου να μην εισβάλει στην καρδιά του Αιγαίου, στον ΑΝΤ1, στον Γιώργο Παπαδάκη. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το Τσεσμέ και ο τουρκικός στόλος πρέπει να προειδοποιηθούν για καταβύθιση.
Posted on Feb 18, 2021
Οι Έλληνες του Καναδά προτέπουν τον κ. Μητσοτάκη να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 νμ. Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο, ένας οργανισμός με ιστορία στους εθνικούς αγώνες και στην εθνική προσφορά προς την πατρίδα, έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος! Ευχαριστύμε τον Σάββα
Posted on Feb 17, 2021
Δρ.Ν.Λυγερός: 19 Μαΐου και Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο-VIDEO Από το Παρίσι, ένας αξιόλογος Ελληνας διανοούμενος, ο Δρ.Νίκος Λυγερός, χαιρετιζει τους αγώνες του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου για την επιτεύξη της αναγνώρισης της Γενοκτονιας των Ελλήνων του Πόντου στον Καναδά, παρ όλες τις ανιξοότητες ΚΑΙ τον ευχαριστούμε!
Posted on Feb 18, 2021
Αφιέρωση στην Ιστορία του Ελληνικού Ραδιοφώνου επι τη ευκαιρια της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου που καθιέρωσε η UNESCO. Μια παραγωγή του Radio CFMB 1280AM. Ο Μιχάλης Τελλίδης σταχυολόγησε ιστορικά γεγονότα και έφτιαξε μια όμορφη και νοσταλγική παρουσσίαση, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Posted on Feb 15, 2021
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ αποτείει τον απαιτούμενο σεβασμό στον φίλο και συνεργάτη ΣΤΑΥΡΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, που τόσο αναπάντεχα έφυγε απο κοντά μας. Η απώλεια στελεχών σαν τον Σταυρο αφήνει μεγάλα κενά στην παροικία μας. Τα ειλικρινά Συλλυπητήρια του Εθνικού Συμβουλίου στην Οικογένεια και στον αδελφό του, φίλο και συνεργάτη Κώστα.
Posted on Feb 15, 2021
Δημοσίευμα του CBC που εξηγεί τους λόγους της σοβαρής κατάστασης που έφερε τον οργανισμό η Διοίκηση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο. Ειναι η δευτερη φορά στα τελευταία χρόνια, που η Διοίκηση διασύρει τον Ελληνισμό. Η πρώτη με την μήνυση στη Μητρόπλη.
Posted on Feb 14, 2021
Ο Μιχάλης Τελλιδης στα ΝΕΑ του Μόντρεαλ κάνει μια γρήγορη ανάλυση δίνοντας στοιχεία τα οποια εξηγούν τους λόγους της δινής, αλλά και ζωφερής κατάστασης που η Διοίκηση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο έφερε τον οργανισμό. Σαν Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο ειλικρινά ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ!
Posted on Feb 13, 2021
Οι Αετοί και οι Σαύρες. Του Δάσκαλου Δημήτρη Νατσιού, Μέλους του International Hellenic Association. Μια εμπεριστατωμένη και υπέροχη ανάλυση με στοιχεία ακράδαντα για το Νομοσχέδιο φύλαξης των Πανεπιστημίων απο την Απαξίωση.
Posted on Feb 12, 2021
Μιχάλης Ιγνατίου σε Omega Tv: Ο Μπάιντεν σφίγγει τον βρόχο στον Ερντογάν, με πιέσεις, κυρώσεις και πρόστιμα. Απολύτως σαφή εικόνα για τα δεινά του Ερντογάν επί της προεδρίας Τζο Μπάιντεν μετέφερε ο Μιχάλης Ιγνατίου, από την Ουάσιγκτον.
Posted on Feb 12, 2021
Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη – Συνέντευξη της πρώτης γυναίκας που έγινε Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία ομιλεί σαν μέλος της οργάνωσης ΤΙΜΗΣΤΟ 21 στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου μέλους του ΙΗΑ
Posted on Feb 8, 2021
not found
Ψήφισμα στο Κογκρέσο για την τίμηση του εορτασμού της 200ης επετείου της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας κατέθεσαν ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ (Νιου Τζέρσεϊ) και ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Βάρρασσο (Ουαϊόμινγκ).
Posted on Feb 8, 2021
ZOOM MUSIC Festival (13/3/2021) - ΙNTERNATIONAL ΗELLENIC ΑSSOCIATION AND ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (IHA-ODEG)
Posted on Feb 6, 2021
Συνέντευξη στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ του επισμηναγού ΕΑ Στεφ. Καραβίδα, εκπαιδευτή πιλότων στα ΗΑΕ. Μαθητής του καθηγητή-αναλυτή Γεωπολιτικής ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΗ, δίνει μια ΑΡΙΣΤΗ ανάλυση, που όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν, ανεξάρτητα του χρονικού της μήκους.
Posted on Feb 6, 2021
Γαλλικό σχέδιο εκδίωξης των Τουρκικών δυνάμεων από τη Λιβύη. Έρχεται σχέδιο "Σαντάμ" κατά της Τουρκίας στην Λιβύη που θα σημάνει το τέλος της τουρκικής επεκτατικότητας και των Τζιχαντιστών, με την στήριξη των ΗΠΑ, που ζήτησαν πριν λίγες μέρες την αποχώρηση όλων των ξένων.
Posted on Feb 6, 2021
Αρραγές μέτωπο στον Εβρο για την ακύρωση της πρότασης Μηταράκη να μαζεέψει σε ένα ακριτικό σημείο ένα μεγάλο αριθμό λαθροεισβολέων,από την πίσω πόρτα, οταν πριν 10 μήνες δώθηκε στο ίδιο σημείο επική μάχη να τους αποτρέψουμε από την μπροστινή!
Posted on Feb 5, 2021
Ιάκωβος Τσούνης: Δωρεά στις Ένοπλες Δυνάμεις 23 εκατ. ευρώ και 60 αποβατικά σκάφη. Αν υπήρχαν λίγοι ακόμη πατριώτες ελληναραδες σαν τον εφοπλιστή Τσούνη η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική υποκλινόμαστε στον πατριωτισμό του ανδρός
Posted on Feb 2, 2021
"Πυρά" Ζιαζιά σε Κυβέρνηση "Ούτε ένα στεφάνι στο μνημείο για τους ήρωες των Ιμίων!" Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, 25 χρόνια μετά τη μαύρη νύχτα των Ιμίων, τίμησε τους 3 Αξιωματικούς με ένα κείμενο που τα λέει όλα.
Posted on Feb 2, 2021
May your tomorrow be brighter, May this new month be more successful, I wish this month brings more inspiration and love in your life, Happy new month. A new month is waiting on your door to embrace you with the warmth of love and the colors of a rainbow to decorate your life with all the best in this world.
Posted on Feb 1, 2021

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team