ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΗ ΙΝ CORFU Η ομιλία του Dr. Mazi αρχιζει στο 50:00 λεπτό not found
Αρχηγός τουρκικού πολεμικού ναυτικού: Μπορούμε να διεκδικήσουμε ελληνικά νησιά. IMIA η Μεγάλη Νύχτα! not found
not found
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ββλίο 1821 και 1940 Γεωπολιτική Μελέτη . ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΛΕΙΜΩΝ» Αθήνα Τηλ.: 210-32.27.323, Fax: 210-32.27.323 e-mail: ekd.limon@gmail.com. Το παρόν Δελτίο Τύπου έχει σκοπό την γνωστοποίηση για ένα βιβλίο γραμμένο απο ένα κορυφαίο Γεωπολιτικό!
Posted on Jun 30, 2021
not found
Το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ είναι μέλος της Επιτροπης ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ μαζί με το ΙΗΑ, το HANC και το ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΛΙΒΑΝΗ. Συστήνουμε σε ολα τα μέλη μας και ΟΧΙ μόνο, να παρακολουθήσουν το Συνέδριο. Ορισμένοι των Ομιλητών -κ.κ. Γκούσκος, Χρυσανθόπουλος, Κώνστας και Λεκάκης είναι μέλη της Κοινής Επιτροπής.
Posted on jun 30, 2021
Ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης Τα ελληνοτουρκικά μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν! Το μήνυμα που βγαίνει, είναι ότι πρέπει να κινηθούμε με σύστημα, πρόγραμμα και σχέδιο. Να μην καλλιεργείται το φοβικό σύνδρομο στην Ελλάδα. Η Τουρκία να μας φοβάται. Και ένα δικό μου, Κάποτε η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να παίζει το ρόλο του Χρήσιμου Ηλίθιου!
Posted on Jun 28, 2021
Φράγκος Φ.: Θα τους τελειώσουμε από τα νησιά πριν καν ξεκινήσουν.. τα Ελληνικά νησιά είναι όντως παγίδα για την Τουρκία επειδή είναι εξωπλισμένα, όμως η Κύπρος μπορεί να είναι στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας αλλά απλούστατα είναι ανοχύρωτη.
Posted on jun 28, 2021
Σχέδιο Ισραήλ για δημιουργία μεσογειακής "ασπίδας" κατά της Τουρκίας. Οι Ισραηλινοί κατανόησαν ότι το να αγνοείς την Τουρκία είναι μέγα λάθος. Σύμφωνα με Ισραηλινό ειδικό “η Ελλάδα είναι η κατάλληλη χώρα για να βοηθήσει σε αυτήν τη συνεργασία. Για αυτό και υπάρχει πλήρη κινητοποίηση των δυνάμεων του Ισραήλ για δημιουργία μιας στρατιωτικής συμμαχίας 10 χωρών.
Posted on Jun 24, 2021
Από παρουσίαση του πρέσβη επί Τιμή Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου Δωδεκάνησα - πλήρης κατάλογος με τα νησιά, νησίδες και βραχονησίδες των Δωδεκανήσων από το Ιταλικό Φ.Ε.Κ του 1936, που πέρασαν στην Ελλάδα το 1947. Σαφέστατα ελληνικά όλα τα νησιά που αμφισβητεί η Τουρκία! – Η άγνωστη αλληλογραφία του Foreign Office με Ελλάδα και Τουρκία για τα σύνορα (που υπάρχουν…)!!!
Posted on jun 24, 2021
Eπιστολή της Παμμακεδονικής Ένωσης Γερμανίας προς την Γερμανική κυβέρνηση αναφορικά με τις επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο, όπως ήδη έκανε η Επιτροπή ΙΗΑ-CHC-HANC-Ιδρυμα Δεληβάνη, με επιστολή June 9, του πρέσβη επί Τιμή κ. Λ. Χρυσανθόπουλου. Διάβασε επιστολή σε Issues, German War Reparations στην παρούσα ιστοσελίδα. Τους ευχαριστούμε!
Posted on Jun 17, 2021
not found
Τρία χρόνια μετά τη Συμφωνία , με την οποία νομίζουν, ότι ξεμπέρδεψαν με τη Μακεδονία, ισχύει και θα ισχύει το σύνθημά μου το οποίο ακούστηκε σε όλον τον Ελληνισμό: Εμείς δε ψηφίσαμε, δεν υπογράψαμε, δε συμφωνήσαμε! Αποκατάσταση του βιασμού της Ιστορίας και της Αλήθειας, Αγώνας για την Ακύρωση της Συμφωνίας τώρα ! Συνεχίζουμε !
Posted on jun 17, 2021
Φάνης Μαλκίδης Για αυτούς που αδυνατούν, λόγω εκβιασμού, να διαχειριστούν την εθνική πραγματικότητα, αλλά και για αυτούς που έχουν το θάρρος να το κάνουν, πρέπει να γνωρίζουν ότι στο τέλος νικά πάντα το Δίκαιο και η Αλήθεια. Οι εφαρμοστικοί νόμοι της "Συμφωνίας" είναι ante portas. Η καταψήφιση τους είναι το καθοριστικό βήμα για να τερματίσει ο βιασμός της Ιστορίας και να κυριαρχίσει η εθνική αξιοπρέπεια ! .
Posted on Jun 14, 2021
not found
Καθηγητής Μάζης... πρότεινε ο κ. Πρωθυπουργός ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔHΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΚΑΝΕΙΣ δεν του το ΘΥΜΙΖΕΙ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ...ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΥΠΕΞ Κοτζιά ΤΟ 2017, ΠΟΥ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ.
Posted on jun 14, 2021
Ο Μιχάλης Τελλίδης στα "ΝΕΑ" του Μόντρεαλ κάνει Πιστοποιήσεις, που είναι αναμφισβήτητες. Γεγονός οτι μεχρι την στιγμή αυτή δεν υπάρχει άρθρο των Κανονισμών της Κοινότητας που δεν έχει παραβιασθεί κατάφορα από την Διοίκηση. Το καταγγέλει ο Χρήστος Σίρρος ("Φιλική Εταιρεία"), ένας συντηριτικός πολιτικός, πρωην υπουργός, πρέσβης, ενώ ΟΛΗ η παροικία ΒΟΑ και η Κοινοτική διοίκηση ΚΩΦΕΥΕΙ.
Posted on Jun 13, 2021
Η Ελλάδα συνεχώς στο εδώλιο. Επιστολή διαμαρτυρίας κατά Ελλάδας για δευτερογενή μετανάστευση, από υπουργούς Εσωτερικών Γερμανίας, συνυπογράφουν οι ομόλογοι από Γαλλία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία. Τους απαντάμε Αφού είσαστε τόσο ανθρωπιστές χαρείτε τους. Εμείς είμαστε κακοί. Με το καλό και οι υπόλοιποι ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΟΧΙΛΙΑΡΙΣΟΥΝ. Εύγε στους δικαστές σας, οχι unfair σαν τους δικους μας.
Posted on jun 13, 2021
ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα, (Α)ΠΟΤΡΕΠΕΙ τους μετανάστες να μπούνε στις ΗΠΑ, η Πρόεδρος της ΕΛΛΑΔΑΣ Αικατερίνη, (Ε)ΠΙΤΡΕΠΕΙ στους λαθροεισβολείς να μπούνε στην ΕΛΛΑΔΑ. Ενα (Ε) αν ηταν (Α) no problem. Θα νοιώθαμε Χαρά και αγαλίαση σαν Έλληνες, εαν η πρώτη πολίτης της χώρας έστελνε παρόμοιο μήνυμα στους Τουρκαλβανούς.
Posted on Jun 8, 2021
Ο Παναγιώτης Σγουρίδης. σε 3 σελίδες βάζει τάξη στα Ιστορικά γεγονότα των δύο αντίπαλων λαών και επιτρέπει σε κάποιο περίεργο αναγνώστη, που δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεση του, να τα ταξινομήσει. Δίνουν ευκαιρία να εννοήσει τον γρίφο του Μεσανατολικού, που ταλανίζει την περιοχή με την παρουσία του Μεγάλου Ασθενή, που ψυχορραγεί για 300 χρόνια, χωρίς να θέλει να πεθάνει να μας απαλλάξει της παρουσίας του.
Posted on jun 8, 2021
Κώστας Γρίβας, Δημ. Ριζούλης: Ιδεοληψία προς εξάλειψη του Έθνους η ανανέωση πληθυσμού με μετανάστες, με αφορμή τη δήλωση της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου για ανανέωση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες. Από την εκπομπή με τον Στέργιο Καλόγηρο στο «Βεργίνα Τηλεόραση». Μας θυμίζουν δηλώσεις Βίτσα για μια καινούργια Ελλάδα. Αλλά τώρα απο την πρώτη πολίτη της χώρας. Φοβιστικό!
Posted on Jun 8, 2021
Γιάννης Μάζης: Προς συμφωνία για να μας δικάσει η Χάγη, χωρίς την βάση του Διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης. Δηλαδή, αντί να πάμε σε ενα Δικαστηριο που δικάζει με νόμο που μας ευνοεί, επιλέγουμε να πάμε σε ενα δικαστήριο που δικάζει με νόμο που ευνοεί την Τουρκία; Από την εκπομπή των Γιώργου Ντουσδεκέα – Στεφανίας Κασίμη. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; !!
Posted on jun 8, 2021
not found
Διαλέξεις ΙΗΑ Ο κ. Λεωνίδας Κουμάκης μέλος του ΔΣ του ΙΗΑ θα αναπτύξει το θέμα "Οι Τουρκοσειρές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό" Πέμπτη, 10 Ιουνίου, 2021 ΩΡΑ Ελλάδος 20:00 - Καναδά 1:00μ.μ.
Posted on Jun 6, 2021
Απαντηση στον Ριχτερ - Ο κ. Αρις Συγγελάκης αντέκρουσε τις απίστευτες αιτιάσεις του ιστορικού Χάιντς Ρίχτερ, κάνοντας λόγο για "επαγγελματία υβριστή". Παράλληλα εκτίμησε ότι ο γερμανός ιστορικός επέλεξε τη συγκεριμένη χρονική στιγμή που η υπόθεση βρίσκει θερμούς υποστηρικτές στο πολιτικό σκηνικό της Γερμανίας απο τους Πράσινους.
Posted on jun 6, 2021
Σε συνέντευξη του ο Στρατηγός Φράγκος Φ. στο Point Zero με τον Λάμπρο Καλαρρύτη αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τονίζοντας πως: Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να έχει αξιώσεις, ΔΕΝ είμαστε ούτε φίλοι, ούτε σύμμαχοι..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!Η Η ΚΥΠΡΟΣ και τα νησιά είναι Στρατηγικά και επιχειρησιακά και ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!
Posted on Jun 6, 2021
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΙΒΥΗ - Η Γερμανία σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της δεν πιστεύει οτι η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει κατι θετικό στην Λιβύη... Οι Γερμανοί απλά κοροιδεύουν κερδίζοντας χρόνο με ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Η Απάντηση είναι ΜΙΑ και ευλογη ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η λύση νέα Ελληνική Διάσκεψη για την Λιβύη με δυνάμεις του Νότου της ΕΕ και εκτός. Ακούστε το
Posted on jun 6, 2021
Η χαμένη έκθεση του Καζαντζάκη για τα εγκλήματα των ναζί στην Κρήτη Τα έργα και οι ημέρες των προγόνων της κυρίας Αγγέλας, που αν και ο λαός της έχει ζητήσει συγγνώμη, η τενεκεδένια κυρία συνεχίζει να κλείνει το μάτι στον καλύτερο σπουδαστή του Γ' Ραίχ Ταγίπ Πασσά. Ευχόμαστε τον προσεχή Σεπτέμβρη να περάσει στα ΑΖΗΤΗΤΑ, και να χάσει ο σουλτανος και το άλλο του δεκανίκι (Τράμπ)!
Posted on Jun 3, 2021
not found
Canadian Hellenic Congress: ZOOM Αφιέρωμα στη Μάχη της Κρήτης και στην 19η Μαΐου, Ηημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με Μανώλη Βεληβασάκη, PE, F.ASCE και Καθηγητή Θεοφάνη Μαλκίδη
Posted on May 31, 2021

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team