The Mayor of Ville LaSalle Manon Barbe Proclamation for the Bicentennial of the 25 March 1821 not found
Καθηγητής Μάζης...πρότεινε ο κ. Πρωθυπουργός ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΚΑΝΕΙΣ δεν του το θύμισε not found
Η χαμένη έκθεση του Καζαντζάκη για τα εγκλήματα των ναζί στην Κρήτη Τα έργα και οι ημέρες των προγόνων της κυρίας Αγγέλας, που αν και ο λαός της έχει ζητήσει συγγνώμη, η τενεκεδένια κυρία συνεχίζει να κλείνει το μάτι στον καλύτερο σπουδαστή του Γ' Ραίχ Ταγίπ Πασσά. Ευχόμαστε τον προσεχή Σεπτέμβρη να περάσει στα ΑΖΗΤΗΤΑ, και να χάσει ο σουλτανος και το άλλο του δεκανίκι (Τράμπ)!
Posted on Jun 3, 2021
not found
Canadian Hellenic Congress: ZOOM Αφιέρωμα στη Μάχη της Κρήτης και στην 19η Μαΐου, Ηημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με Μανώλη Βεληβασάκη, PE, F.ASCE και Καθηγητή Θεοφάνη Μαλκίδη
Posted on May 31, 2021
Ο Γιάννης Μάζης Προφητικός ότι υπάρχουν Μάρδες, στα 52" αφού περιγραφει το Cesme σαν πολεμικό, λέει Αυτό σημαίνει οτι κανονικά απαιτεί προειδοποίηση, ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, παρακαλώ ακούσατε- Προειδοπίηση προς βύθιση . Στο 1:30' ο κ. Παπαδάκης ερωτά: Δεν πιστεύω ότι πρποτείνετε βύθιση; ΜΑΖΗΣ: ΟΧΙ ειναι προειδοποίηση σε αυτό και τα συνοδευτικά του !!!
Posted on May 31, 2021
Joint statement issued by the Armenian Nationan Council of Canada (ANCC), the Canadian Hellenic Congess (CHC) and the Cypriot Federation of Canada (CFC) regarding the unfolding situation in Armenia, after the new invasion supported by Turkey.
Posted on May 31, 2021
not found
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΕ ΘΡΑΚΗ,Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΜΑΧΩΝ. «Κύριε Μεβλούτ Τσαβούσογλου,ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! και συνεχίζουν, Ο μόνος λόγος για τον οποίον θα έπρεπε να επισκεφθείτε τα ηρωικά χωριά μας, θα ήταν να ζητήσετε βαθειά και ειλικρινή συγγνώμη, για τα όσα έπραξε το έθνος σας σε βάρος της φυλής μας!!!
Posted on May 31, 2021
not found
ΙΗΑ προς τον Πρωθυπουργό: Μεγάλο σφάλμα η ψήφιση μνημονίων για τα Σκόπια. Την επιστολή της 27 Μαΐου 2021, του ΙΗΑ προς τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, υπογράφουν για τον Οργανισμό, ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Ρήγος και ο Γ. Γραμματέας, κ. Στέφανος Παπακώστας. Η επιστολή έχει ως παραλήπτες με Κοινοποίηση, όλα τα Μέλη Ελληνικού Κοινοβουλίου και τα ΜΜΕ.
Posted on May 31, 2021
not found
Ο κ.Δημήτριος Βόγγολης Στρατηγός ε.α, συντονιστής ΙΗΑ-OΔΕΓ, έστειλε επιστολή, γραμμενη απο Καρδιάς, προς το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο, όπου ευχαριστεί τον οργανισμό για την πρωτοβουλία της πρόσφατης εκδήλωσης του. Εμείς με την σειρά μας τον ευχαριστούμε απο Καρδιάς. Ειναι Τιμή μας προσωπικότητες σαν τον τεως στρατηγό και νυν Συντονιστή να μας Τιμά.
Posted on May 26, 2021
Ο Γιάννης Νομικός Διευθυντής του Research Institute for European and American Studies μιλάει στον Λάμπρο Καλαρρύτη για την Δημιουργία Κουρδικού κράτους Συρίας με στήριξη ΗΠΑ, σιωπηρά Ρωσίας, ίσως εντός 2021. ΑΛΛΑ αναφέρει για την Χρησιμότητα και ενεργοποίηση της Δύναμης των Ελλήνων της Διασποράς, που οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν εσχάτως πλήρως αγνοήσει και αδρανοποιήσει.
Posted on May 26, 2021
O Αντιναύαρχος ε.α Γιάννης Εγκολφόπουλος λέει στο Militaire “Δεν φοβάμαι θερμό επεισόδιο από την Τουρκία”. Ένας αξιωματικός, τέως αρχηγός ΓΕΝ, με πολύ μεγάλη πείρα και στη θάλασσα αλλά και σε επιτελικές θέσεις, αναλύει τη συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου. Αναλύει τις προοπτικές της σχέσης ΗΠΑ-Τουρκίας και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την Ελλάδα.
Posted on May 24, 2021
Ο Γιάννης Μάζης: Η ορθή απάντηση Δένδια για να πάθει εγκεφαλικό ο Τσαβούσογλου αν προκαλέσει στη Θράκη. Από την εκπομπή “Western” του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, της 26-5-2021. Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη 21:00 - 22:00.
Posted on May 27, 2021
not found
Dr. Halatsis πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου (CHC) για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, κάνει δήλωση, ότι με πρωτοβουλία του CHC, έχοντας επιτύχει την αναγνώριση της Γενοκτονίας από 13 πολιτείες του Καναδά, το CHC παραμένει πιστό στην δέσμευση του, και ακλόνητο στις προσπάθειές του, για την αναγνώριση της από την κυβέρνηση του Καναδά!
Posted on May 19, 2021
not found
O Μιχάλης Χαραλαμπίδης Θεωρείται ένας απο τους κορυφαίους πάνω στο θέμα της Pontian Greek Genocide και αναμφισβήτητος. Μας συμπαραστάθηκε στις προσπάθειες μας για την Αναγνώριση της ημέρας Μνήμης στον Καναδά από τα πρώτα μας βήματα. Δεν μας ξέχασε και μας τίμησε στέλνοντας τον χαιρετισμό του, που αμέσως δημοσιευουμε, πλάι στον δικό μας!
Posted on May 19, 2021
not found
We Thank our Armenian Brothers for their Solidarity in the mutual struggle for the recognition of Genocides. Ευχαριστούμε τους αδελφούς Αρμενίους για την αλληλεγγύη τους στα Εθνικά μας θέματα, η οποία είναι άλλωστε αμοιβαία και αποδίδει καρπούς και στις δύο εθνότητες.
Posted on May 19, 2021
H Hilde Schramm (Χίλντε Σραμ) π. βουλευτής & κόρη του υπ. Εξοπλισμών του Χίτλερ Albert Speer μιλά για το κατοχικό δάνειο. Η γερμανική οργάνωση «Σεβασμός για την Ελλάδα» στηρίζει το ελληνικό αίτημα της αποπληρωμής του αναγκαστικού δανείου.
IHA, CHC, HANC & Τιμή 1821 έχουν ήδη δημιουργήσει Επιτροπή. Επιλέξατε Issues, then German Reparations να πληροφορηθείτε σχετικά.
Posted on May 19, 2021
not found
John Tory Mayor of Toronto renewed his SIGNATURE! He was the first, who responded to Canadian Hellenic Congress call in 2016 and recognised the Greek Pontian Genocide Remembrance Day. The City councilor Jim Karygiannis was the "SPEARHEAD" η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ who initiated the effort, leading to 13 such municipal recogntions for the Canadian Hellenic Congress!.
Posted on May 19, 2021
not found
Today Nck Mantas the newly elected Toronto City councillor replacing Jim Karygiannis issued a statement on the occasion of the anniversary of the Greek Pontian Genocide, by the Ottoman Turks. Nick acted as a member of the Canadian Hellenic Congress in fulfilling the goal of recognitions by the large municipalities!
Posted on May 19, 2021
not found
Με αφορμή την 19ηΜαΐου 2021, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (CHC) κάνει δήλωση, ότι με δική του πρωτοβουλία έχοντας επιτύχει την αναγνώριση της Γενοκτονίας από 13 πολιτείες του Καναδά, παραμένει πιστό στην δέσμευση του, και ακλόνητο στις προσπάθειές του, για την αναγνώριση της από την κυβέρνηση του Καναδά!
Posted on May 19, 2021
Today, MPP Aris Babikian a third generation survivor of the Armenian Genocide and Greek Pontian Genocides, issued a statement to commemorate the Greek and Pontian Genocides. Aris very close to Canadian Hellenic Congress has cooperated in having our goal fulfilled. We owe a lot to him !
Posted on May 19, 2021
not found
Ιωάννου Μάζη Καθηγητού Γεωπολιτικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκδοση νέου βιβλίου Μεσογείου ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟΝ από τον Νταβούτογλου στον Ερντογάν ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΛΕΙΜΩΝ», Αθήνα, Τηλ.: 210-32.27.323, Fax: 210-32.27.323, e-mail: ekd.limon@gmail.com and website: http://www.leimon.gr.
Posted on May 18, 2021
Dr. Malkidis Επιστολή για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων απέστειλε, μαζί με το βιβλίο του, προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Γερουσιαστή της Πολιτείας του New Jersey Ρόμπερτ Μενέντεζ, ζητώντας να την προωθήσει προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.
Posted on May 18, 2021
not found
Γ. Mάζης, K. Γρίβας: H "αυτoκρατoρική" εξωτερική πoλιτική της Toυρκίας. Μια απλή, αλλά σαφής Ανάλυση απο δύο Γκούρου του είδους. Στην φωτογραφια, Μαρτιος 2020, σε όμορφη ταβερνίτσα στην Αγια Παρασκευή, Κώστας Πάππας με τους καθηγητάς Γιάννη Μάζη, Γιάννη Τόμπρο την καθηγήτρια Ελένη Μάζη και την δασκάλα Ζωη΄Ηλιοπουλου.
Posted on May 15, 2021
Παντελης Βαλασοπουλος σύμφωνα με την German Bild Ηγέτες της Χαμάς ζουν σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Τουρκία! και απο κεί δίνουν εντολές. Ολα τα German media γραφουν, οτι ο Ερντογαν, το Ιράν και το Κατάρ τροφοδοτούν με πυραυλους την Χαμάς. Κατά Κουτσούμπα και τους περί αυτον ανυπεύθυνους, φταίει το Ισραήλ. Ο καθένας στον κόσμο του!
Posted on May 15, 2021
Γιάννης Μάζης: Πως η Τουρκία υποκίνησε τα επεισόδια πριν τη σύγκρουση Ισραήλ - Παλαιστινίων. Από την εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, της 14-5-2021. Αναμφισβήτητα ο καθηγητής Γιαννης Μάζης είναι η αυθεντία στην Γεωπολιτική, χωρίς να θέλουμε να υποβιβάσουμε και άλλους καταξιωμένους αναλύτές.
Posted on May 14, 2021
Συνέντευξη Ν. Λυγερού Ενας αλλος αξιόλογος στο είδος του Αναλυτής. "Ισραηλινή κρίση και Ανθρωπότητα" με τον Γ. Καρποδίνη. Τον Δρ. Λυγερό έχουμε κατά καιρούς, φιλοξενήσει σε παρουσιάσεις σε Τορόντο και Μόντρεαλ και έχει στηρίξει απο την σκοπιά του Το Κογκρέσο στις δύσκολες ώρες του, που αποτελούν παρελθόν που δεν θέλουμε να θυμόμαστε, Τον ευχαριστούμε για αυτό!
Posted on May 14, 2021
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΙΗΑ «Μεταναστευτικό/Προσφυγικό στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου» παρουσιάστηκε την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 με ομιλητή τον κ.Δημήτριο Κουρσουμπά , Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου που ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα και δέχτηκε ερωτήσεις. Την παρουσίαση ΖΟΟΜ αναμεταδίδουμε για όσους δεν την παρακολούθησαν και αξίζει!
Posted on May 14, 2021
not found
Το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για την μεγάλη απώλεια του φίλου, ένθερμου Πόντιου Πατριώτη, Μαχητή και Πολιτικού άνδρα Θόδωρου Κατσανέβα. Σε όλη την οικογένεια ευχόμαστε, να είναι υγιείς και δυνατοί να τον θυμούνται και να τον μνημονεύουν!
Posted on May 11, 2021
not found
Η Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου/Αντιπρόεδρος ΙΗΑ Νίνα Γκατζούλη απέστειλε στον πρέσβη της Ελλάδος στα Σκόπια επιστολή σχετικά με την άκρως προσβλητική παραποίηση του εθνικού μας συμβόλου από Σκοπιανό πολίτη. Την επιστολή, η οποία κοινοποιείται σε όλα τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ΜΜΕ, υπογράφουν οι Πρόεδροι Παμμακεδονικής Ένωσης Globally!
Posted on May 11, 2021
Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου "τα πάγια επιχειρήματα των Τούρκων αναφερόμενοι στις, δήθεν γκρίζες ζώνες και τα «αμφισβητούμενα» νησιά του Αιγαίου, είναι ότι αυτά δεν καταγράφονται ονομαστικά σε καμία Συνθήκη"!!! ΑΛΛΑ Σε ΦΕΚ της Ιταλικής Κυβέρνησης του 1936 αναφέρονται ονομαστικά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Δεν το γνώριζαν οι κύριοι του ΥΠΕΞ, εδώ και πενήντα χρόνια;!!!Τι μέλλει γενέσθαι;
Posted on May 11, 2021
not found
CENSUS 2021: ARE YOU GREEK? BE COUNTED FOR WHO YOU ARE!
Εαν λάβετε Long Form: Τότε στην ερώτηση 23 δηλώστε GREEK. Eάν μιλάτε Ελληνικά, τότε δηλώστε το στις ερωτήσεις 9, 10, 22. Εαν λάβετε την Short Form, τότε μόνο στις ερώτησεις 9 & 10 δηλώστε GREEK. Κλίκ αριστερά και διαβάστεπληροφορίες. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ GREEK
Posted on May 9, 2021
Κώστας Γρίβας: Πάκτωση της ελληνικής κυριαρχίας σε Αιγαίο με εγχώριες έξυπνες λύσεις σε 1-2 χρόνια αν στην Τουρκία υπάρχει παράδοση πολιτικών ηγετών να στολίζουν φανοστάτες (δηλ. κρεμασμένοι). Από την εκπομπή «Από κοντά» με την Ευδοξία Βροχίδου, της 12-4-2021. Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη από 15.30 έως 17.00 στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα Τηλεόραση».
Posted on May 9, 2021
not found
Ανατολική Μεσόγειος & Κυπριακό. Πριν 20 χρόνια Τορόντο. Το ίδιο σκηνικό. Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και Ομοσπονδία Ονταριο με Thomas Miller, 2 χρόνια προτού γίνει πρέσβης σε Ελλάδα, general Lewis McKenzie επικεφαλής ειρηνευτικών δυνάμεων σε Κύπρο και Βοσνία, Μανο Χριστοφίδη αντι/πος Κυπριακής Κυβέρνησης, Νίκο Αθανασάκη αντι/πο Ελληνικής και 400 σύνεδροι.
Posted on May 6, 2021
Family, friends and fellow officers gathered at the funeral of Greek American police officer Anastasios Tsakos to pay their final respects, with a ceremony honoring the fallen hero in blue, who was tragically killed in the line-of-duty on April 27 after being struck by a drunk driver on the Long Island Expressway. Ετσι τιμούν τους ήρωες αστυνομικούς στην Βόρειο Αμερική!
Posted on May 6, 2021
not found
Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης μέλος του ΙΗΑ. Μια λεπτομερής αναφορά σε όλα τα γεγονότα του Απρίλη 2021. Ο αρθρογράφος βάζει κάτω απο το μικροσκόπιο της πολιτικής ανάλυσης τα τεκταινόμενα και συνάγει τα συμπεράσματα του. Ακολουθείστε τον!
Posted on May 7, 2021
Νέα υβριδική επίθεση της Τουρκίας στον Έβρο; Σε επιφυλακή οι Ελληνικές Αρχές. Επανάληψη του σκηνικού τύπου Μαρτίου 2020 φαίνεται ότι επιχειρεί η Άγκυρα (Με πληροφορίες από αποκλειστικό δημοσίευμα του Μιχάλη Τεζάρη στο έγκυρο Lawandorder.gr). Παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό το πρώτο αναβαθμισμένο ελικόπτερο Aegean Hawk.
Posted on May 7, 2021
Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δρ. Ιωάννης Μάζης και ποια η εκτίμηση του για τατεκταινόμενα στην Πενταμερή αν δεν προσέξουμε.| "H καλoστημένη μπλόφα τωv γειτόvωv για τo κυπριακό". Ευχομαι η Ημετέρα Διπλωματία να προσέξει την ΦΛΟΥΔΑ στο πάτωμα!.
Posted on Apr 29, 2021
Δρ. Γιώργος Φίλης : Ο χρόνος δρα υπέρ μας διότι η Τουρκία διαλύεται.Ο καθηγητής Γιώργος Φίλης στην εκπομπή "ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ" (27-04-2021). Aυτή η ερώτηση γιατί διαλύεται η Τουρκία πολύ πετυχημένη (17:06), εξαιρετική και η απάντηση του κυρίου Φίλη! Και η σύμπτωση απόψεων με τον καθηγητή Μάζη αποδεικνυουν του Τουρκικού σχεδίου το αληθές!
Posted on Apr 29, 2021

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team