Το ΖΟΟΜ του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου με τον Dr. Γιάννη Μάζη στο 39o Συνέδριο.
not found
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ...AN OLD VIDEO BUT STILL ...WITH VALUES...WORTH IT...!!! not found
Ο πρόεδρος του CHC Dr. Halatsis στο CFMB μιλάει στον Μιχάλη Τελλίδη για το 39o Συνέδριο. Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο, όπως κάθε χρόνο οργανώνει τις ετήσιες Γενικές του Συνελευσεις με συνεχώς αυξανόμενη παρουσία, σεβόμενο το Καταστατικό του και τους αντιπροσώπους του. Για πρώτη φορά έπειτα απο 25 χρόνια αντιπροσωπεύτηκε το New Brunswick με ένα αξιόλογο Ελληνα, τον Dr. Passaris!
Posted on Nov 30, 2021
not found
Dr. Yannis Mazis, ZOOM for 39th CHC Convention! Mazis gave an outstanding talk, with an excellent discussion. Aris Babikian και Γιάννης Νομικός χαιρέτησαν. Αρκετοί σκεπτόμενοι Ελληνες παρακολούθησαν, όπως η Ελένη Μπακοπάνου, ο Χρήστος Λαδιάς, η Βιβιαν Κυριακοπούλου, ο Δημήτρης Αγουρίδης, ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, ο Θωμάς Σάρρας, η Χριστίνα Τσαμπάζη, ο Κυριάκος Ματζορίνης κ.α.
Posted on Nov 30, 2021
Δρ. Ιωάννης Μάζης/Προκόπης Παυλόπουλος: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι Παράνομη και Άκυρη μπορεί να καταγγελθεί. Δυο παλιοί συμμαθητές, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωταγωνιστής των Πρεσπών και ένας καταξιωμένος δάσκαλος, ο Γιάννης Μάζης, συμφωνούν. Μας αποκαλύπτουν την πιο αληθινή εικόνα της περιβόητης συμφωνίας των Πρεσπών!
Posted on Nov 21, 2021
ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας- "Σήμερα εξετάσαμε στις μακρές μας συζητήσεις τις κοινές προκλήσεις, αλλά και τις κοινές μας ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή, στην Ανατολική Μεσόγειο... Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στην τετραμερή σύνοδο με Ελλάδα, Γαλλία, Κύπρο & Αίγυπτο που συμπληρώνει την Γαλλική. Είναι πλέον καιρός να σταματήσουν οι Ελληνες να είναι μεμψίμοιροι με τουςΤούρκους και σηκώσουν τους τόνους.!
Posted on Nov 21, 2021
not found
O κ. Κουμάκης σταχυολογεί όλες τις αμαρτίες του Ερντογάν. H Ελληνική πλευρά, έξυπνα και μεθοδικά, συνεχίζει να δημιουργεί μια ασφυκτική διπλωματική θηλειά γύρω από τις τουρκικές φαντασιώσεις. Κανένας απολύτως, δεν παίρνει στα σοβαρά το σημερινό τουρκικό καθεστώς. Εν κατακλείδι, η σημερινή Τουρκία υποφέρει από τις συνέπειες των βαριών ασθενειών της. Γνωστή ιστορικά, ως ο ¨Μεγάλος ασθενής". Συνεχίζει να είναι.
Posted on Nov 20, 2021
Δρ. Νικος Λυγερός γνωστός μας στον Καναδά, σε συνέντευξη στον Δ. Βενιέρη μας μιλάει για την συμφωνία με τις ΗΠΑ, που συμπληρώνει την Γαλλική. Ενεργοποιείται και με απειλή, ενώ η Γαλλική κατόπιν επίθεσης. Φέρνει σαν παράδειγμα, οταν η Ιταλική ΕΝΙ έκανε πίσω με την Τουρκική επέμβαση. Περιτό να πούμε, ως είθισται, η Αριστερά βλέπει τις συμφωνίες, όπως ο διάολος το λιβάνι!
Posted on Nov 20, 2021
not found
Στην ανωτέρω Συνέντυξη με τον κ.Σαχίνη, δύο κορυφαίων Ελλήνων, του Δρος. Ιωάννη Μάζη και του τέως προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενός εκ των πρωταγωνιστών της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο καθηγητής Μάζης έκανε μνεία επιστολής Παυλόπουλου. Την παραθέτουμε πάραυτα για την ενημέρωση των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας !
Posted on Nov 18, 2021
Κατάθεση Στεφάνου από CHC για την επέτειο της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940! Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και το μέλος του παρoικιακός οργανισμός, "300 Spartans" πιστά στα εθνικά μας ιδεώδη, δήλωσαν παρόν στην επέτειο των 2 Εθνικών μας γεγονώτων". Είναι δυστυχώς λυπηρή η απουσία εκείνων των οργανισμών, που έπρεπε να δηλώσουν ΠΑΡΟΝ, αλλά δεν το έπραξαν!
Posted on Nov 18, 2021
not found
Με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου της 23/9/21, o Dr. Constantine Passaris, καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του New Brunswick και ο George Kalakos πτυχιούχος Γεωπολιτικός- Αναλυτής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Master σε “Systemic Geopolitical Analysis), διορίστηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο του CHC. Dr. Passaris τιμάται παραπλεύρως. Τους καλωσορίζουμε αισθανόμενοι δυνατότεροι!
Posted on Nov 15, 2021
not found
On November 4th, Dr. Constantine Passaris , from Fredericton, received New Brunswick’s highest civilian honour, the Order of New Brunswick, for his visionary work as a fervent champion and strong advocate for multiculturalism, immigration, inclusion and human rights. Καλωσορίζουμε τον Δρα. Πάσσαρη ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου!
Posted on Nov 15, 2021
Δρ. Ιωάννης Μάζης: Ο Ερντογάν στη Διάσκεψη για τη Λιβύη, αναγκάστηκε να μας υπομείνει. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε απονενοημένο διάβημα του Ερντογάν. Dr. Ioannis Mazis: Erdogan at the Conference on Libya had to be patient with us. We are ready to face any granted move by Erdogan!
Posted on Nov 15, 2021
not found
Οι μεταπολεμικές ευθύνες της Γερμανίας: Ενα νομικά τεκμηριωμένο κείμενο για τις Γερμανικές Οφειλές, που σχετιζεται με την επίσκεψη Μερκελ. Ο συγγραφέας Πέτρος Μηλιαρακης, μέλος της Eπιτροπής μας Επανορθώσεων δικηγορεί στα Ανώτατα Ακυρωτικά Δικαστήρια της Ελλάδας και στα Ευρωπαϊκά του Στρασβούργου και του Λουξεμβούργου!
Posted on Nov 12, 2021
To IHA απο τα 5 μέλη που το CHC συνεργάζεται, παρόν στη διαδικτυακή συζήτησης στις 29/10/ 2021 για θέματα ανάπτυξης και επανεποικισμό των μικρών ακριτικών νησιών με παρουσία του στρατηγού Αλκ. Στεφανή, παρουσιάζει ένα συγκινητικό documentary "Το πρώτο βήμα στο Μαθράκι". Το CHC θα συνδράμει με όση ενέργεια μπορεί! Ηδη συνεισφέραμε για την αγορά infra red cameras για την φύλαξη των συνόρων στον Έβρο!
Posted on Nov 13, 2021
Iωάννης Μάζης: Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στo Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη. Καταρρέει ο Ερντογάν και τον κάνει επικίνδυνο - Συνέλαβε Ρώσους Πράκτορες της GRU. Click botton right corner for full screen!
Posted on Nov 12, 2021

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team