Κατάθεση Στεφάνου από CHC για την επέτειο της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940!
not found
Συγχαρητήρια Στρατηγέ, πρωθυπουργέ & Κυβέρνηση. Γράφετε ΙΣΤΟΡΙΑ. God bless you! not found
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ - ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑ. Click botton right corner for full screen!
Posted on Oct 18, 2021
not found
Νομοσχεδιο 96, σχετικά με την Γαλλική γλώσσα ως επίσημη γλώσσα του Κεμπέκ: Τοποθέτηση του ΕΚΚ στα πλαίσια των δημοσίων ακροάσεων της Εθνοσυνέλευσης του Κεμπέκ από Καναδά.
Posted on Oct 10, 2021
not found
Μήνυμα του Eλληνοκαναδικού Κογκρέσου για την 61η Επέτειο Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο εκφράζει τις εγκάρδιες ευχές του για την πρόοδο και την ευημερία της Κυπριακής Δημοκρατίας και των πολιτών της, με την αφορμή της σημερινής 61ης επετείου της ανεξαρτησίας της.
Posted on Oct 10, 2021
Iστορικό του Canadian Hellenic Congress LOBBY για Embargo of drone technοlogy από Καναδά σε Τουρκία. Μερικοί εθελοτυφλούν στην επιτυχία του Ελληνοκαναδικού Κογρέσου σφυρίζοντας κλέφτικα, μερικοί άλλοι παραπληροφορούν πιστώνοντας τρίτους και μάλιστα ανύπαρκτους! Εμείς τους αγνοούμε και επιτελούμε το χρέος μας. Click botton right corner for full screen!
Posted on Oct 10, 2021
Η γεωπολιτική καραμπόλα που ευνοεί την Ελλάδα και οι θεατρινισμοί που πρέπει να τελειώσουν-Ο καθηγητής Ι. Μάζης αναλύει τη συμφωνία με τους Γάλλους, μιλά για την ελληνοαμερικανική συμφωνία που συζητείται και τέλος προτρέπει τους πολιτικούς να σταματήσουν τους θεατρινισμούς που χρησιμοποιούν για να γίνουν αρεστοί “στον διεθνή παράγοντα”.
Posted on Oct 8, 2021
not found
του Βασίλη Μούτσογλου , Πρέσβη ε.τ. Η Λιβύη είναι χώρα γειτονική της Ελλάδας, με κοινά θαλάσσια σύνορα και επομένως η χώρα μας έχει εύλογο ενδιαφέρον για μια ευνομούμενη, δημοκρατική και ευημερούσα Λιβύη. Προς τούτο, πριν από τη διεξαγωγή εκλογών είναι απαραίτητη η απόσυρση όλων των ξένων στρατευμάτων και δη των Τουρκικών, τα οποία παραμένουν εκεί προς παγιοποίηση των δικών της και μόνον συμφερόντων!
Posted on Oct 8, 2021
Η εκδίκηση της Γεωγραφίας και η Γεωπολιτική Συστημική Ανάλυση - Γράφει ο Στέφανος Καραβίδας. Με την υλοποίηση της ΕλληνοΓαλλικής συμμαχιας δικαιώνεται ο Καθηγητής του Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιάννης Μάζης που μερικά χρόνια τώρα στήριζε και υπεραμύνετο της συμφωνίας και δυστυχώς εθεωρείτο "γραφικός" απο ορισμένους μανδαρίνους της "Υπό υπαγόρευσην από την Εσπερίαν" πολιτικής. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Posted on Oct 6, 2021
not found
Σίγησε η τουρκική προπαγάνδα από τον ΣΚΑΙ – Συνεχίζεται στο ΣΤΑΡ. Όλες ανεξαιρέτως οι εταιρίες, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες, που τροφοδότησαν με διαφημιστικό χρήμα τις δύο τηλεοπτικές σειρές τουρκικής προπαγάνδας τον μήνα Σεπτέμβριο 2021 βρίσκονται εδώ.
Posted on Oct 6, 2021

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team