Συνέντευξη στην ΕΡΤ, Η Φωνή της Ελλάδος, στον Νικο Αγγελίδη για το έργο του Ελληνοκαναδικού κογκρέσου!
not found
Διάλεξη με τον Dr. Gregor Gysi, του κόμματος “DIE LINKE”: Θέμα- "Υποχρεώσεις Γερμανίας προς Ελλάδα" not found
ERT "Η Φωνή της Ελλάδας" με τον πρέσβη κ. Χρυσανθόπουλο. Στα 2:30' αναφορά στους διοργανωτές συλλόγους ΗΠΑ-Καναδά-Ελλάδας-Γερμανίας
Posted on Sep 27, 2021
not found
Ανακοίνωση της Επιτροπής Επανορθώσεων με τις θέσεις που ακολούθησαν το ΖΟΟΜ με τον Dr. Gysi
Posted on Sep 3, 2021
not found
Αρθρο της αρχαιολόγου Dr. Potitsa Grigorakou, που δημοσίευσε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 18-9-21, σχετικά με το Αφγανιστάν. H Dr Grigorakou ειναι αρχαιολόγος με ειδικότητα μελέτης της πορείας του Αλεξάνδρου μέχρι την Βακτριανή (Αφγανιστάν) και πέρα. Η Dr. Grigorakou είναι μέλος του Advisory Board του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και αυτό μας τιμά!
Posted on Sep 27, 2021
not found
V. Mataragas (HANC), Dr, Th. Halatsis (CHC), Captain E. Rigos (IHA), Dr. M. Negreponti Delivani (Delivani Negreponti Foundation) and I. Gekas (Pan Macedonian Germany) Συνυπογράφουν επιστολή προς τις Γερμανικές Αρχές σχετικά με το War Debt to Greece. ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ! Η Επιστολή στην Γερμανική εστάλη σήμερα πρωί στην Καγκελαρία. Αναδημοσίευση απο την Ιστοελίδα του ΙΗΑ.
Posted on Sep 3, 2021
Στις 2 Σεπτεμβρίου το International Hellenic Association, Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, Ίδρυμα Δημητρίου και Μαρίας Δελιβάνη και Παμμακεδονική Γερμανίας φιλοξένησαν διαδικτυακά τον Δρα Gregor Gysi Γερμανό βουλευτή του κόμματος Die Linke, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γερμανίας-Ελλάδας. Ακολουθεί Ανακοίνωση Τύπου.
Posted on Sep 3, 2021
not found
Άρθρο Του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, Πρέσβη ε.τ. στην ιστοσελίδα ΙΗΑ, που μαζί με τους οργανισμούς: Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, International Hellenic Association, Delivani Negreponti Foundation and Pan Macedonian Germany επαναφέρουν το Θέμα των Γερμανικών Επανορθώσεων στο προσκήνιο. ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ!
Posted on Sep 6, 2021
ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΤΟ μήνυμα Video unavailable και κάνετε Click στο Watch on YouTube από κάτω. Υπάρχει διαφήμηση στην αρχή. Προσπεράστε την Διαφήμηση με το mouse και το πληκτρολόγιο. Μια σύντομη αναδρομή στο ξεχωριστό μας Μίκη, που δεν έφυγε, πουθενά δεν πάει, πως να ξεφύγει. Οι μεγάλοι παραμένουν αναμεσά μας διαχρονικά...Αιώνιος! .
Posted on Sep 2, 2021
Iστορικό του Canadian Hellenic Congress LOBBY για Embargo of drone technοlogy από Καναδά σε Τουρκία. Μερικοί εθελοτυφλούν στην επιτυχία του Ελληνοκαναδικού Κογρέσου σφυρίζοντας κλέφτικα, μερικοί άλλοι παραπληροφορούν πιστώνοντας τρίτους. Εμείς τους αγνοούμε και επιτελούμε το χρέος μας. Click botton right corner for full screen
Posted on Aug 31, 2021

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team