Dr. Eleni Savaki, μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων. Μέρος 12 Κλοπή Πολιτιστικής Κληρονομιάς
loading...
Η 5η Ακτογραμμή στην Μεσόγειο Τουρκία, προκαλεί την Πρώτη της Μεσογείου Ακτογραμμή Ελλάδα!!!
loading...
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη συνεχίζει την ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος ΧIII (13o)-Τέλος Πολέμου.
Posted on Aug 31, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη συνεχίζει την ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος ΧIV (14o)-Επίλογος.
Posted on Aug 31, 2022
loading...
CANADIAN HELLENIC CONGRESS (CHC) ANNUAL GENERAL MEETING, NATIONAL COUNCIL ELECTIONS AND CONFERENCE. Dear Members and Provincial Organizations, the National Convention will be held on Sunday November 27, 2022 via ZOOM. Please, Read carefully the Notice and the instructions for Members and NON members of the CHC and comply accordingly to the point, to avoid complications and misunderstandings!
Posted on July 6, 2022
Dr. Anthony ΦΩΣΚΟΛΟΣ - Στο 2ο Συνέδριο Επιτροπής Ελληνισμού στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ στις 8 Αυγούστου 2022 για τα Ενεργειακά και το Kronos-1 με την ανακοίνωση της υπουργού Ενέργειας της Κύπρου κας.Pileidou, παρουσιάστηκε άρθρο-paper του Δρος. Φώσκολου σχετικό. Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής, συν τοίς άλλοις, είναι μελος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, αντιπροσωπευοντας την επαρχία της Αλμπέρτας.
Posted on Aug 25, 2022
Kanellot Aug 5, 2022 : Καλεσμένος ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος πρέσβης επί τιμή Υπηρέτησε ως πρέσβης της Ελλάδος στην Αρμενία, την Πολωνία, τον Καναδά, ως Γ.Γ. του ΟΣΕΠ (2006-12) και ως Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο ΥΠΕΞ. Μέλος του ΙΗΑ, του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και της Επιτροπής 4 Φορέων. Το κανάλι έχει ως στόχο την δημιουργία γέφυρας μεταξύ Ελλήνων της Αυστραλίας με τους Απανταχού Έλληνες.
Posted on Aug 25, 2022
Οι αντιπρόσωποι των τεσσάρων Οργανισμών που συμμετέχουν στην Επιτροπή ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ (Παναγιώτης Μπαλτατζής- Hellenic American National Council, Κώστας Πάππας - Canadian Hellenic Congress, Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη - του Ιδρύματος Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη και Ελένη Σαββάκη-International Hellenic Association παραθέτουν το Δελτίο Τύπου της «Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών-Αντιφασιστών (FIR)» με δικό τους σχόλιο.
Posted on Aug 17, 2022
loading...
Ο Δρ.Τζανέτος Γκούσκος συγγραφέας του βιβλίου "ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ κα. ΜΕΡΚΕΛ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ" και μέλος της Επιτροπής ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, των 4 Οργανισμών Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, του Ιδρύματος Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη και του International Hellenic Association ομιλεί εξηγόντας για τα Κατοχικά Δάνεια, που αρνείται να πληρώσει η Γερμανία ενώ η Ελλάδα ολιγωρεί!
Posted on Aug 17, 2022
Δεν είναι αναγκαίο να συμφωνήσει κάποιος με την όλη κριτική του Ωμέγα. Ο Καθένας απο την σκοπιά του. Οι αναγνώστες θα διαβάσουν τα σχόλια και θα κρίνουν. Σαν απόδημος περιορίζομαι στην δική μου σκοπιά στον Καναδά. Αν ο Γ.Γ Δεμίρης φεύγει πλήρως αποτυχημένος, δεν θα τον κρίνω για την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Δεν είμαι Ουάσιγκτον, στο Τορόντο υπήρξε άψογη. Για την πρέσβειρα στην Οτάβα, που συνέβαλε στην εδώ απαξίωση των Θεσμών θα τον κρίνω.
Posted on Aug 10, 2022
Ι.Μάζης: Ο Ερντογάν αν δεν φοβόταν τον στρατό μας θα είχε εισβάλλει ήδη στην Ελλάδα! (8-8-2022). Αυτό που περιορίζει τις ορέξεις του Ερντογάν, είναι οι Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας που συμβαδίζουν με Ισχυρό Εθνικό Φρόνημα και Ακμαίο Ηθικό και στις εφεδρίες δηλαδή στον Λαό ! Κοντολογής ο Ερντογαν διαβάζει την φοβική και ητοπαθή Πολιτική στάση Αθηνών-Λευκωσίας και προχωρεί!
Posted on Aug 10, 2022
loading...
Η ΥΠΕΞ της Γερμανίας Α.Μπέρμποκ κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα μας είπε να ξεχάσουμε τις Γερμανικές Οφειλές για τα εγκλήματα/θηριωδίες των προγόνων της στην Ελλάδα! Ιδου η απάντηση απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντιστασιακών-Αντιφασιστών (FIR). Η Επιτροπή μας των 4 Φορέων ΙΗΑ/CHC/ HANC/Ιδρυμα Νεγρεπόντη Δεληβάνη, πιστευει το ίδιο, δηλαδή ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ και να επιμείνουμε.
Posted on Aug 9, 2022
loading...
Φανούλα Αργυρού . ΟΝΗΣΙΛΟΣ - Οι βιασμοί Ελληνίδων το 1974 από τους βάρβαρους. Η συγγραφέας γνωστή ερευνήτρια/συγγραφέας και μέλος της αδελφής οργάνωσης ΙΗΑ.
Posted on Aug 9, 2022
Έκαναν οι Έλληνες γενοκτονία Τούρκων; - Η ιστορία ξέρει . Μια απαντηση στους ανιστόρητους ή ακόμα περισσότερο στους κακοήθεις Ρεπουσιστές, που χρησιμοποιουν την δικαιολογια, ότι...ΚΑΙ οι Ελληνες έκαναν γενοκτονία. Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο με 13 επιτυχίες στο ενεργητικό του στον Καναδά για την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας, χαιρετίζει την παρούσα έρευνα και την προωθεί για να μάθουν οι πρώτοι τα πραγματικά γεγονότα, προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας!.
Posted on Aug 7, 2022
Άγγελος Συρίγος: Στην Βουλή των Ελλήνων. "Όσα είπα τα κρατώ μέχρι κεραίας! Δεν αντιστρέφω τον μύθο του Πολυτεχνείου". Μια μονομαχία του ενός, τεκμηριωμένη, ενάντια στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν παίρνουμε θέση ως ανεξάρτητος Οργανισμός. Τα συμπεράσματα δικά σας. Το μόνο που θα σχολιάσω ειναι η ανάρμοστη συμπεριφορά των Συριζαίων, που ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης υπήρξε απαράδεκτη, του πεζοδρομίου, όπως άλλωστε και σεις θα συμπεράνετε.
Posted on Aug 7, 2022
Kanellot : Καλεσμένος ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος πρέσβης επί τιμή. Υπηρέτησε ως πρέσβης της Ελλάδος στην Αρμενία, την Πολωνία, τον Καναδά, όπου είχε ενεργή δράση με την ομογέσνεια εν αντιθέσει με τους επόμενους και ως Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών. Το κανάλι έχει στόχο την δημιουργία γέφυρας μεταξύ Ελλήνων Αυστραλίας με τους Απανταχού Έλληνες. Η παρούσα ανάλυση είναι σε απλή γλώσσα και άξια παρακολούθησης.
Posted on Aug 6, 2022
loading...
Dr. Antonis Foscolos στο SLpress.GR. Ο “Κρόνος 1” αντάμειψε την ΚΥΠΡΟ– ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΕ. O Αντώνης Φώσκολος, Παγκοσμίου Φήμης Γεωχημικός, με ειδικότητα, Ανίχνευση και Εντοπισμό Μητρικών Πετρωμάτων Γέννεσης Υδρογονανθράκων. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, από την Επαρχία την Αλμπέρτας. Προσεχώς θα αναφέρουμε σχετικά με την δραστηριότητα του Δρος. Φώσκολου στην λεκάνη της Μεσογείου.
Posted on Aug 4, 2022
loading...
PRESS RELEASE: Ο παγκόσμιου φήμης Καθηγητής και ερευνητής Δρ. Αντώνιος Φώσκολος (Alberta), εκλέγεται μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου. Με προσωπικότητες από όλες τις κοινωνικές βαθμίδες αισθανόμαστε δυνατότεροι! Τον Ευχαριστούμε και τον Καλωσορίζουμε στον οργανισμό μας! Το CHC είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ οργανισμός στελεχωμένος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ από αξιόλογα άτομα με μόνο κριτήριο την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!
Posted on Aug 4, 2022

loading...