ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ! ΜΗ ΤΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ!
Ήγγικεν γαρ η ώρα η 1η σε μήκος Ευρωπαική ακτογραμμή Ελλάδα να αναγγείλει τα 12 νμ στην Κρήτη!
loading...
Δελτίο Τύπου Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου: Αποτέλεσμα Αρχαιρεσιών Εθνικού Συμβουλίου 2023-2025
loading...
O Ομότιμος καθηγητής Dr. Αντώνης Φώσκολος μέλος του Εθνικού μας συμβουλίου από Αλμπέρτα είναι διεθνώς, κορυφαίος στο είδος του. Καλεσμένος του Ν. Κυριακάκη σε μια εντυπωσιακή μοναδική παρουσίαση. Στο 52:13 λεπτό αναφέρεται στην πρόσκληση του στην Ελλάδα απο τον Ανδρεα Παπανδρέου και την έπειτα στήριξή του απο τον πατέρα Κώστα Μητσοτάκη. Προφητεύει μια άλλη διαφορετική λαμπρή Ελλάδα στο άμεσο μέλλον. Απολάυστε τον απο την αρχή, όπως τον απολαμβάνουμε εμεις στα ΖΟΟΜ συμβούλια μας!
Posted on Dec 31, 2022
Theofanis Malkidis Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου. Η δύση κλείνει υποκριτικά τα μάτια στις γενοκτονίες που προκαλεί η Τουρκία και η Ελλάδα μαζί της, ενώ η ίδια υπήρξε θύμα γενοκτονίας. Η Ελλάδα οφείλει να μηδενίσει την Τουρκική παρουσία στην Λιβύη και Αλβανία, αλλά περί άλλων τυρβάζει. Τελικά, Μόνον ο Μενέντεζ θίχτηκε με τις απειλές πολέμου του Ερντογάν και των υπουργών του...και χρησιμοποίησε το ρήμα ΑΠΑΙΤΩ έναντι της Τουρκιας, που ουδείς Έλληνας αξιωματούχος μέχρι τώρα τόλμησε!
Posted on Dec 30, 2022
Με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου του CHC επελέγη η Dr. Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη μέλος του Συμβουλευτικού του CHC, με άλλους αξιόλογους συμπατριώτες μας. Η Δρ. Δελιβάνη είναι η πρώτη Ελληνίδα πρύτανης, εκλεγμένη τρεις φορές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με διδακτορικό απο την Σορβόννη και την London School of Economics. To πλούσιο βιογραφικό της CLICK HERE αλλά και εντός.
Η αποδοχή της μας Τιμάει!
Posted on Dec 29, 2022
H συνεργασία του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου με εθνικούς οργανισμούς, οι οποίοι έχουν κοινά συμφέροντα με την Πατρίδα Ελλάδα, δίνει πάντα καρπούς. Με τα αδέλφια μας και ομόθρησκους Αρμένιους, την σύμμαχο Σερβία και Ισραήλ, αλλά και με τα θύματα της Τουρκίας Κούρδους και Ασσύριους, έχουμε υπογράψει αρκετά μνημόνια και κοινές επιστολές. Η ειλικρινής συνεργασία με όλους αυτούς δουλεύει και έχει επαγωγικά αποτελέσματα! Μακρυά από διχόνοιες & διχασμούς!
Posted on Dec 29, 2022
Dr. Αντώνης Φώσκολος: Χρυσός ελληνικός αιώνας από κοιτάσματα. Αέναη τροφοδοσία από δημιουργία νέου αερίου.
Dr. Antony Foscolos είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα στον τομέα των υδρογονανθράκων και αναλυτής σε όλα τα ελληνικά δίκτυα και αλλαχού.
Ο Δρ. Φώσκολος είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, απο την επαρχία της Αλμπέρτα.
Posted on Dec 27, 2022
Το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ (ΔΠΘ): συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Ιδρυτικό μέλος υπήρξε η Δρ. Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη, μετέπειτα 1η Ελληνίδα επί επταετία πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στην φωτογραφία η Δρ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, μέλος της "Επιτροπής μας των 4ων" για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις με τους Ζωή Ηλιοπούλου και Κώστα Πάππα στη Θεσσαλονίκη Οκτώβριο 2022. Ακολουθεί περιγραφή της τελετής συμπλήρωσης των 50 χρόνων του ΔΠΘ.
Posted on Dec 27, 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΘΕΣΗ ΤΟΥ CHC ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!
Posted on Dec 21, 2022
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ-CHC ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!
Posted on Dec 21, 2022
Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο πάντα αρωγό των Εθνικών μας σκοπών θα στηρίζει την κυβέρνηση μας σε ότι αφορά θωράκιση της χώρας και την σύναψη συμμαχιών που συνεισφέρουν στην προάσπιση των Εθνικών δικαίων. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ. Η Αντεθνική και Δόλια απόφαση του Ειρηνοδικείου Φλωρίνης ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ. Αναδημοσιεύουμε την Ανακοίνωση της Εθνικής Οργάνωσης ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ και την στηρίζουμε ανεπιφύλακτα!
Posted on Dec 19, 2022
Αναμεταδίδουμε την Διαδικτυακή ομιλία του ΕΛΙΣΜΕ προς τα μέλη του, με ομιλητή τον Ιωάννη Μάζη , καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στο ΕΚΠΑ και μέλος του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου με θέμα Τουρκικά Εγκλήματα Πολέμου και κατά της Ανθρωπότητας στην Κύπρο, απαιτούντα παρέμβαση του Ποινικού Δικαστηρίου . Συντονιστής o πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης .
Posted on Dec 19, 2022
Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο πραγματοποίησε την Γενική Συνέλευση στις 27 Νοεμβρίου 2022, η οποία την παρούσα χρονιά περιείχε και τις εκλογές, για καινούργιο Εθνικό Συμβούλιο. Στις 15 Δεκεμβρίου ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την επιλογή των αξιωμάτων στα εκλεγέντα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος Δρ. Χαλάτσης παρέχει συνέντευξη στον κ. Μιχάλη Τελλίδη στο Radio CFMB 1280 AM σχετικά με τα αποτελέσματα και τις θέσεις και στόχους του Οργανισμού.
Posted on Dec 17, 2022
Screen από το ΖΟΟΜ της 15 Δεκεμβρίου 2022 με τα νεοεκλεγέντα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου για την περίοδο 2023-2025. Το ευχάριστο είναι ότι 9 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ συμμετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο. Άλλο ευχάριστο είναι το νεαρό της ηλικίας τους. Η Αδελφοποίηση με το ΙΗΑ, HANC, ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ ΔΕΛΗΒΑΝΗ και η Συνεργασία με το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ δίνει καινούργιες προοπτικές στο οργανισμό και τα καινουργια μέλη ενέργεια!
Posted on Dec 17, 2022
Το άρθρο αυτό του καθηγητή Γιάννη Μάζη , ο οποίος μας τιμάει σαν μέλος του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δημοσιευτηκε πρόσφατα στην ΕΣΤΙΑ, σχετικά με τα "Εγκλήματα πολέμου & κατά της Ανθρωπότητας" της Τουρκίας στην Κύπρο, για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε ζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας! Το ζητούμενο παραμένει, τα εγκλήματα της Ρωσίας στην Ουκρανία! Σύντομα σχετικό ΖΟΟΜ του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ με τον Γιάννη Μάζη!
Posted on Dec 16, 2022
ZOOM Dr. Malkidis, αυθεντία στο θέμα Γεννοκτονίας και αρωγός στην πρωτοβουλία του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου στην αναγώριση της Ποντιακής Γεννοκτονιας σε Καναδά. Στην αναφορά του στο 50:22' υπάρχουν 2 διορθώσεις, #1 οχι κυρία Καραγιάννη, αλλά κ. Καρύγιαννης και #2, τον Δεκ 2016 δεν υπήρξε τουρκική παρέμβαση, αλλά μιας ομάδας "ελλήνων" εθνομηδενιστών, όπως αναφέρθηκε τον Δεκ 2016 απο το 105.1Mikefm και τον Μάιο 2020 απο τον Γερουσιαστή Χουσάκο στο CFMB AM1280.
Posted on Dec 16, 2022
Ανοικτή επιστολή του πρέσβη ε.τ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου επικαλούμενος την πρώην ιδιότητα του ως Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Παρευξείνιας Συνεργασίας ΟΣΕΠ (2006-2012), προς Ερντογάν. Ο κ. Χρυσανθόπουλος μέλος της αδελφής οργάνωσης ΙΗΑ, μέλος του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικου Κογκρέσου (CHC) και της Επιτροπής των 4-οργανισμών για τις Γερμανικές Επανορθώσεις, οπου συμβάλον μέλος ειναι και το CHC.
Posted on Dec 14, 2022
Πρέσβης ε.τ. Λ. Χρυσανθόπουλος: Η αφασία του διεθνούς παράγοντα ΗΠΑ- Ρωσίας - ΝΑΤΟ και ΟΗΕ στα αίσχη της Τουρκίας και η Ελλάδα. Ο πρέσβης μιλάει στον 98.4 στο Γιώργο Σαχίνη για τις αισχρές πράξεις βομβαρδισμών της Τουρκίας σε Ιράκ και Συρία, όπως και για τους βομβαρδισμούς του Ιράν στο Ιράκ σε βάρος των Κούρδων. Με αφορμή την συνάντηση στον αγώνα ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ του Γ.Γ. του ΟΗΕ με τον Ερντογάν, την ώρα των φονικών βομβαρδισμών στους Κούρδους, έκανε λόγο για απίστευτη κυνικότητα..
Posted on Dec 14, 2022
Δελτίο Τύπου ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ Αναφορά Προέδρου Γεν. Συνέλευσης 27 Νοεμβρίου 2022. Όπως κάθε χρόνο έτσι εφέτως φτάσαμε στο 40ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2023-2025 - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 40ο ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου (CHC) την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, μέσω πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Posted on Dec 8, 2022
Διεθνής Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού του Εγκλήματος Τον Σεπτέμβριο του 2015 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καθιέρωσε την 9η Δεκεμβρίου κάθε έτους ως Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού του Εγκλήματος (International Day of Commemoration and Dignity of the Victims of the Crime of Genocide and of the Prevention of this Crime)
Posted on Dec 8, 2022
Ο δικηγόρος Κοζάνης Μπαλαμπανίδης με αφορμή την αναγνώριση του Σωματείου «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» από το Ειρηνοδικείο Φλωρίνης στις 01/12/22 έκανε δηλώσεις (click left). Kαθ' όσν φαίνεται αυτές, αντιπροσωπευουν το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού Λαού. Επειδή το Ειρηνοδικείο δεν αντιπροσωπεύει, παρά ένα πολύ ελάχιστο κέντρο απόφασης για ένα τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Εθνικό θέμα, όπου ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ το είχε "παγώσει", θα προτείναμε στην κυβέρνηση να παρέμβει, προτού ΑΦΟΡΜΗΣΕΙ επί του σώματος της Πατρίδας μας!
Posted on Dec 8, 2022
O πρέσβης ε.τ Leonidas Chrysanthopoylos ο οποίος εκτός των άλλων έχει υπηρετήσει και πρέσβης στον Καναδά (2000-2004), γνωστός ως ο πρέσβης ο οποίος κυκλοφορούσε μέσα στον Ελληνισμό, σαν μόνιμος κατοικός μας, μετέβη κατόπιν πρέσβης στην Πολωνία και απέκτησε σχέσεις διότι πρόκειται περί κοινωνικότατου ανθρώπου. Στην Επιτροπή μας εκτός των άλλων διαχειρίζεται την επαφή με την Πολωνία και μας κρατά ενήμερους. Το "Κατι κινείται. Είδομεν", έχει σημασία!
Posted on Dec 8, 2022
Άρθρο του Ιωάννη Μπαλτζώη Η Επιτήδεια, Αναθεωρητική και Επικίνδυνη Τουρκία. Η Αντιμετώπιση.- Ο Ιωάννης Μπαλτζώης είναι Αντιστράτηγος έ.α., M.Sc. στην Γεωπολιτική, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ). Υπήρξε στο παρελθόν υπασπιστής του αείμνηστου προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου. Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο συνεργάζεται στενά με το ΕΛΙΣΜΕ και ευελπιστούμε ακόμα στενότερη συνεργασία.
Posted on Dec 7, 2022
loading...
Άρθρο του Ιωάννη Μπαλτζώη Η Ύβρις της Τουρκίας , η Άτη , η Νέμεσις και η Αναμενόμενη Τίσις- Ο Ιωάννης Μπαλτζώης είναι Αντιστράτηγος έ.α., M.Sc. στην Γεωπολιτική, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ). Η φωτογραφία πριν 2 μήνες στην Ελλάδα, όπου συναντηθήκαμε αρκετες φορές και συζητήσαμε. Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο συνεργάζεται στενά με το ΕΛΙΣΜΕ και ευελπιστούμε ακόμα στενότερη συνεργασία.
Posted on Dec 7, 2022
Ενδιαφέρον άρθρο. Γρηγόρης Τσάλτας: Τουρκική προκλητικότης κατά Ελλάδας με αφορμή το καθεστώς του Αιγαίου (1973-1979). Όλη η Τουρκική πλευρά επιθυμεί να επεκταθεί εις βάρος της Ελλάδας, το θέμα θα λυθεί επί του πεδίου. Όταν η Τουρκία κάνει το 1ο βήμα το ΝΑΤΟ θα παραμείνει έωλο, όσο και ο ανύπαρκτος Ευρωπαϊκός στρατός. Με τέτοιο 'δώρο' του 1ου βήματος θα βγει αγνώριστη από την τυχοδιωκτική της περιπέτεια...Πραγματικά θα ζήσουμε τον αιώνα της Τουρκίας από την ανάποδη...
Posted on Dec 5, 2022
loading...
Οταν κάποιος επισκέπτεται την Πατρίδα, ειδικά το καλοκαίρι και έχει και άλλα ενδιαφέροντα εκτός απο το μπάνιο και "να σκοτώνει τον καιρό του", πρέπει να φροντίσει τα ενδιαφέροντα αυτά να μην είναι ανούσια, ώστε συνδυάζοντας το τερπνο- διασκέδαση- μετά του οφελίμου - συζήτηση, να απέρχεται σοφότερος. Με άλλα λόγια ένα ΣΥΜΠΟΣΙΟ με την έννοια που το όριζαν οι Αρχαίοι πρόγονοι μας. Τέτοιο υπήρξε το παρόν, όπως θα διαπιστώσετε, με τους αξιόλογους συνδαιτημόνες, με το click στην εικόνα αριστερά.
Posted on Dec 5, 2022
not found
Η ομότιμος καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Dr. Savaki, μιλάει στήν ΕΡΤ4 για τις Γερμανικές Επανορθώσεις εκ μέρους της επιτροπής των 4- Φορέων που συγκροτούν την Επιτροπή Επανορθώσεων Ιnternational Hellenic Association/Canadian Hellenic Congress/Hellenic American National Council και ϊδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη, που έχουν αναγνωριστεί για την προσφορά τους στο Εθνικό αυτό θέμα. Στο 15:38 αναφέρει τους 4 οργανισμούς, που επιλαμβάνονται του θέματος.
Posted on Dec 3, 2022
ΕΝΩΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1η Δεκεμβρίου του 1913! πριν από 109 χρόνια υψώθηκε στο φρούριο του Φίρκα στα Χανιά η Ελληνική σημαία σημαίνοντας έτσι το τέλος της κυριαρχίας της Οθωμανικής κυριαρχίας στην Κρήτη. Παρόντες σε αυτήν την ιστορική στιγμή ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο Κρητικός Πρωθυπουργός Ελ. Βενιζέλος. Ένα όνειρο ζωής για πολλές γενιές Κρητικών, που είχαν πληρώσει πολλές φορές με το αίμα τους τις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις εναντίον του Σουλτάνου έγινε πραγματικότητα.
Posted on Dec 3, 2022
ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ. Επίσης στις πρόσφατες εκλογές στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου στις 27 Νοεμβρίου 2022 ο καθηγητής Dr. Tony Foscolos Παγκοσμίου φήμης κορυφαίος Γεωχημικός, ο "Πρύτανης των Πρυτάνεων" όπως τον αποκαλεί ο κ. Σαχίνης απο το ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζει στο Εθνικό Συμβούλιο, ως αντιπρόσωπος της επαρχίας της ΑΛΜΠΕΡΤΑ.
Posted on Dec 1, 2022
Γιάννης Μάζης: Φαρμάκερές σπόντες για Δένδια, Βαρβιτσιώτη, Παπαδάκη, Χατζηδάκη, Πιερακάκη, ευγενώς. Αλήθειες από τον καθηγητή που τον κρατάνε μακριά από τα συστημικά μέσα. Στηρίζουμε ΣΑΦΩΣ την κυβέρνηση που ψήφισε ο Ελληνικός λαός, αλλά και την Αλήθεια ΚΑΙ η αλήθεια να λέγεται. Επιλεγμένα στιγμιότυπα από μια εκπληκτική πρόσφατη διάλεξη, του καθηγητή Μάζη, όπου μίλησαν ο καθηγητής Κώστας Γρίβας και ο Στρατηγός Λάμπρος Τζόυμης. 24-11-2022
Posted on Dec 1, 2022
Dr. Tony Foscolos Παγκοσμίου φήμης κορυφαίος Γεωχημικός, ο "Πρύτανης των Πρυτάνεων" όπως τον αποκαλεί ο κ. Σαχίνης απο το ΚΡΗΤΗ TV, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ (CHC), ως αντιπρόσωπος της επαρχίας της ΑΛΜΠΕΡΤΑ. O καθηγητής και μέλος του Ινστιτούτου Πετρελαίων του Καναδά, αναλύει στο SLpress.gr Tα τεράστια κοιτάσματα βιογενούς φυσικού αερίου νότια της Κρήτης
Posted on Dec 1, 2022
Στρατηγός Φράγκος: Θωρακίστε τη Θράκη με έργα υποδομής!!Απάντηση στον Τούρκο επιβουλεα!!…Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φρ. Φράγκος στην τηλεοπτική εκπομπή "Συνδέσεις" της ΕΡΤ1 απάντησε στις τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν. Στη Θράκη λειτουργούν 320 τεμένη και αποτελεί την καλύτερη απάντηση ότι υπάρχει ανεξιθρησκεία και λειτουργούν 99 δημοτικά μειονοτικά σχολεία, ενώ στην Πόλη μόνο τρία, στην Ίμβρο ένα και Τένεδο κανένα.
Posted on Dec 1, 2022

loading...