Dr. Eleni Savaki, μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων. Μέρος 12 Κλοπή Πολιτιστικής Κληρονομιάς
loading...
Η 5η Ακτογραμμή στην Μεσόγειο Τουρκία, προκαλεί την Πρώτη της Μεσογείου Ακτογραμμή Ελλάδα!!!
loading...
Μήνυμα Μενέντεζ στον Ερντογάν. ROBERT MENENDEZ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΕΡΒΙΣΗ ΤΑΓΙΠ! O Αμερικανός Γερουσιαστής κατηγορεί ανοιχτά και χωρίς περιστροφές το τούρκο πρόεδρο, σαν πειρατή της Μεσογείου, αδιαφορώντας για την Διπλωματική κάλυψη των όσων του καταμαρτυρεί. Πρωτόγνορο για ένα υψηλά ιστάμενο αμερικάνο αξιωματούχο. Συγχαρητήρια κύριε Μενέντεζ, ο Θεός να κόβει μέρες απο τον Ταγίπ και να σας δίνει χρόνια.
Posted on July 30, 2022
Παρίσι, 1940 – 1944. Το ιστορικό μιας κατεχόμενης πόλης – Clio Turbata. Professor Ioannis Mourelos School of History and Archaeology Aristotle University of Thessaloniki. Tο παρόν μας εστάλη απο τον συνεργάτη μας καθηγητή του Παν/μίου Πατρών Δρα. Παπαμαρινόπουλο και συγκαταλέγεται στην σειρά των Γερμανικών Επανορθώσεων της Επιτροπής 4 Φορέων, όπου συμμετέχει το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο.
Posted on Jul 30, 2022
loading...
Analena Mpermpok, καταπρασινη προ των εκλογών στο θέμα των Γερμανικών Οφειλών. Στο ζήτημα των επανορθώσεων η ίδια και οι Πράσινοι ως αντιπολίτευση είχαν προωθημένες θέσεις. Η Μπέρμποκ ως υπουργός Εξωτερικών δηλώνει ότι "η διατήρηση αυτής της μνήμης, είναι υπόθεση καρδιάς για μένα". Και ως νέα ομοσπονδιακή κυβέρνηση, δεν έχουμε καταλήξει σε μια αλλαγή της νομικής θέσης επ’ αυτού. Αναμένουμε!
Posted on July 30, 2022
loading...
Στη Teleconference του Εθνικού Συμβουλίου της 28 Ιουλίου 2022 του CHC, εξελέγη μέλος του, ο παγκόσμιου φήμης Καθηγητής Δρ. Αντώνιος Φώσκολος (Alberta), Οµότιµος Ερευνητής της Καναδικής Κυβέρνησης και καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης. Το CHC είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ οργανισμός στελεχωμένος από αξιόλογα άτομα με μόνο κριτήριο την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Βλαχοελλαδίτικοι Μέθοδοι στελέχωσης του είδους "να τα βρείτε/βρούτε" από ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ταγούς είναι απαράδεκτοι!
Posted on Jul 30, 2022
Greekonomics #27 Κοσμάς Μαρινάκης "Ο Πραγματικός Λόγος των Τουρκικών Παραβιάσεων" Μέσα σε 10 λεπτά δόθηκε η καλύτερη εξήγηση για μια ιστορική κατάσταση δεκαετιών. Η πρόσβαση στην πληροφορία ξεπερνάει την στρατιωτική ισχύ. Ειναι γραμμένη στην ιστορία μας και την αψηφούμε, οχι όμως οι Τούρκοι. Αυτή η τακτικη χρησιμοποιήθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο στη μάχη του ποταμού Υδάσπη να παραπληροφορήσει τον βασιλέα Πόρο. Το πέτυχε, ας ακούσουμε!
Posted on July 30, 2022
A-Bomb 15-16 Ιουλίου 1945 Prova Generale at Trinity Site. Αυγουστος 6 και 9 του 1945, δύο πυρηνικές βόμβες, η μία Ουρανίου και η άλλη Πλουτωνίου στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, εγκαινιάζοντας Αλοίμονο..μία Νέα Εποχή, την Πυρηνική/Ατομική. Κάθε χρόνο αφιερώνω αυτή την επιστημονική/λαική σειρά μίας σαγηνευτικής SAGA. Μια άκρη του νήματος στην Ρώμη, την άλλη στο Βόρειο Ειρηνικό. Στην 3η συνέχεια και μία εμπειρία μου. Επιλογή σας να τα διαβάσετε!
Posted on Jul 28, 2022
loading...
H ημερίδα διεξήχθη στις 15/07/22 στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, στο Ψυχικό. To πρόγραμμα περιείχε ομιλίες για τα θέματα που αναπτύχθηκαν. Η περιγραφή απο τον ομιλήτή Δρα. Διονύση Τόμπρο καθηγητή Γεωπολιτικής Διαστήματος στο ΕΚΠΑ και Στρατιωτικές Σχολές, αλλά και συνεργάτη του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου για παρόμοια Θέματα. Εντός του παρόντος περιγραφή και φωτορεπορτάζ.
Posted on July 28, 2022
loading...
Ο ΛΥΚΟΣ ΜΠΑΞΕΛΙ ME TON ΒΑΣΤΑΖΟ ΤΟΥ, ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ. ΔΕΚΤΟ! Δεν θα το ξανακάνουν! . Ηρθαν με τ' Ασκέρια τους απο την στέπα της Μογγολίας, ξυπόλυτοι και ξεβράκωτοι και αντίκρυσαν, ω του θαύματος, το Γαλάζιο του Αιγαίου και αντί να αναφωνήσουν "Θάλαττα, Θάλλατα" σαν τους μυρίους του Ξενοφώντα, να τους γράψει η Ιστορία, εκείνοι ονειρεύονται Mavi Vattan - Γαλάζια Πατρίδα ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!
Posted on July 27, 2022
loading...
Στην συνεργασία μας με το ΕΛΙΣΜΕ, ο κ. Σάββας Αργουζής μας κοινοποιείσαι το Τεύχος 5 των "Τετραδίων Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Μελετών" του ΕΛΙΣΜΕ, με τη Μελέτη «Η τριμερής συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου & Ισραήλ και οι επιπτώσεις της στην ενεργειακή ασφάλεια της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», του Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κουκάκη Γεωργίου, μέλους του ΕΛΙΣΜΕ.
Posted on July 27, 2022
Γερμανικές Οφειλές – επεισόδιο 4°. Ευχαριστούμε Το ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ειδικά τον κ. Λεκάκη για την αβρότητα να ανεβάζει σε u-tube τα video μας, σχετικά με το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που παρουσιάζει η Dr. Savaki , μέλος μας της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη .
Posted on July 26, 2022
Του Λεωνίδα Κουμάκη, Συνθήκη της Λωζάνης: μέλους της αδελφής οργάνωσης του ΙΗΑ. Οι Τούρκοι μιλάνε για σκοινί στο … σπίτι του κρεμασμένου! Ο κ. Κουμάκης αναλύει με σαφήνεια και χωρίς νομικούς όρους τα κυριώτερα σημεία της επίμαχης Συνθήκης, που γίνεται επίκαιρη. Η Τουρκία όπως θα διαπιστώσετε, έχει παραβιάσει όλους ανεξαιρέτως τους όρους και ανερυθρίαστα μας βγάζει κόκκινη κάρτα, όπως κάνει και με τις εναεριες παραβιάσεις.
Posted on July 26, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη συνεχίζει την ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος Χ (10o)
Posted on July 22, 2022
not found
ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ - Διακεκριμένες Προσωπικότητες στην ετήσια Εκδήλωση του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου για την μνήμη της Ποντιακής Γενοκτονίας. Παρόν το ΕΛΙΣΜΕ , Καθηγητές, Διανούμενοι, Πρέσβεις, Αναλυτές, Ανώτατοι Αξιωματικοί, Αξιόλογοι εντός και εκτός Καναδά Έλληνες, αλλα και οργανισμοί, τους οποίους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους.
Posted on Jul 22, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη συνεχίζει την ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος ΙΧ (9o)
Posted on July 22, 2022
Γιάννης Μάζης: Ο Πούτιν γύρισε το παιχνίδι ανάποδα. Ακραίες πολιτικές τάσεις λόγω λαθών ΕΕ. Αυτή η συνέντευξη είναι ΟΡΙΑΚΗ, οταν ο καθηγητής τονίζει ότι: "Περιμένω πολιτικές εξελίξεις σε ευρεία κλίμακα σε ολόκληρη την Ευρώπη, που θα αφυπνίσουν και ενεργοποιήσουν ακραίες εθνικοσοσσιαλιστικές εξάρσεις που η Ευρώπη πλήρωσε στο πρόσφατο παρελθόν με 60 εκατ. νεκρούς" ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ, που μνημονεύουν δημοσιεύματα της Επιτροπής των 4 φορέων μέσω της Dr. Savaki στο παρόν!
Posted on July 22, 2022
ΕΠΙΚΑΙΡΟ να ακουστεί ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1987. Τα λόγια του βρίσκουν ΤΕΛΙΚΑ έπειτα απο 35 χρόνια ευήκωα ώτα στην σημερινή κυβέρνηση! Ποιός λέει ότι ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος. Το ίδιο μονότονο σκηνικό, οι ίδιοι όροι, όροι προς ηττημένο. Μην ξεχνάτε τα λόγια του Ανδρέα "Η Ελλάδα δεν είναι ηττημένη, ούτε πρόκειται να ηττηθεί". Δεν τόλμησε ο Οζάλ τότε Ας κοπιάσει ο Ερντογάν τώρα!!!
Posted on July 21, 2022
loading...
Στην συνεργασία μας με το ΕΛΙΣΜΕ, ο κ. Σάββας Αργουζής μας κοινοποιείσαι το Τεύχος 4 των "Τετραδίων Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Μελετών" του ΕΛΙΣΜΕ, με τη Μελέτη "Η Κρίση του «Χόρα» του 1976 και η πολιτική κατευνασμού της Τουρκίας", του κ. Σταύρου Καλεντερίδη, Πολιτικού επιστήμονα – διεθνολόγου, μέλους του ΕΛΙΣΜΕ. Είναι μια βαθιά και λεπτομερής ανάλυση όλων των γεγονότων της εποχής εκείνης, που δημιούργησαν έκτοτε βαθιές ρωγμές στις Ε/Τ σχέσεις. Καλή ανάγνωση
Posted on July 21, 2022
loading...
Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο προσυπογράφει Αίτημα Σύλλογου Ελληνοαρμενικής Φιλίας! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Καταδίκη της τουρκικής επιθετικότητας!
Posted on July 20, 2022
Ο Δρ Ιωάννης Μάζης: Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών τι μας είπε; οτι ο πρωθυπουργός είπε "Το NATO, δεν έχει γίνει για να επιλύει τις διαφορές μεταξύ των μελών του". Και ερωτά "Εσεις τι λέτε γι αυτό; Είναι θέση Έλληνα Πρωθυπουργού αυτή;"
Posted on July 20, 2022
loading...
Του Αντώνη Μοσχοβάκη, M.D., Ph.D., μέλος του ΙΗΑ Η επικίνδυνη εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. σε σχέση με την Ρωσία. Η άποψη του συγγραφέα είναι και άποψη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και συνεχώς ενισχύεται, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ευρώπη. Οι κυρώσεις δουλευυν σε βάρος της Ευρώπης ενισχύοντας την οικονομία του θύτη. Προσωπικά πιστεύω, ότι είναι ο πιό ΑΝΟΗΤΟΣ πόλεμος της σύγχρονης ιστορίας. Αφανίζουν άδικα ενα ολόκληρο έθνος, την Ουκρανία!
Posted on July 18, 2022
Βουλή των Ελλήνων Νίκη Κεραμέως. Υπουργός Παιδείας Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο είναι ένας μη κομματικός οργανισμός, αλλά δεν παυει να είναι ο φορέας του Ελευθερου λόγου. Η άποψη της υπουργού πρέπει να ακουστεί. Προσωπικά ως commentator, με εκφράζει τα μέγιστα. Και όμως την κα. Κεραμέως, κάποια Φραγκούλη, που είναι αποδεκτή & ομοτράπεζη με πολλους πρωτοκλασσάτους & στελέχη της ΝΔ, απαίτησε απο τον πρωθυπουργό δημόσια να αποπέμψει την κα. Κεραμέως σαν ανεπαρκή!!!
Posted on July 18, 2022
Ιωάννης Μάζης: Θα είναι η νίκη των άκρων!- Kontra channel.
Και πάλι αναγνώριση του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου (CHC) απο τον κορυφαίο Γεωπολιτικό αναλυτή (1:55'). Επιμένουμε, όπως Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Μπαχτσελί ευνόησε το Ελληνικό lobby στις ΗΠΑ να μπλοκάρουν την Τουρκία, έτσι και Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ορισμένων παρείσακτων στην εδώ παροικία ατσάλωσαν το CHC δίνοντας του ερείσματα να ευαιστοποιηθεί επιτυχώς στα εθνικά θέματα. Τους "ευχαριστούμε"
Posted on July 15, 2022
Γερμανικές Οφειλές – επεισόδιο 1° και 2°. Ευχαριστούμε Το ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ειδικά τον κ. Λεκάκη για την αβρότητα να ανεβάζει σε u-tube τα βιντεάκια μας, σχετικά με το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που παρουσιάζει η Dr. Savaki , μέλος μας της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη .
Posted on July 15, 2022
"Ουδεν κακόν αμιγές καλού". Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Μπαχτσελί ευνόησε το Ελληνικό lobby στις ΗΠΑ, με το να έχουν έρεισμα να μπλοκάρουν την Τουρκία. Προσομοιάζει με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ορισμένων παρείσακτων στην εδώ παροικία να απαξιώνουν το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο, δίνοντας του ερείσματα να ευαιστοποιηθεί επιτυχώς στα εθνικά θέματα, αλλά και να πρωτοστατήσει σθεναρά στην μη εκλογή τους στην διοίκηση της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ, ως υπευθύνους για τον Διχασμό.
Posted on July 15, 2022
loading...
By Mike Rubin. Συγγραφέας: Newsroom | Δημοσίευση: 7 Ιουλίου 2022. Μετάφραση σε Ελληνικά από Costas Pappas. Ώρα να εγγυηθούμε στην Ελλάδα και την Κύπρο ένα ποιοτικό στρατιωτικό πλεονέκτημα – Ανάλυση Michael Rubin. Η Τουρκία είναι ολοένα και πιο επιθετική. Κατέχει, βομβαρδίζει ή απειλεί την Κύπρο, τη Συρία, το Ιράκ, την Αρμενία και, τις τελευταίες εβδομάδες, την Ελλάδα. Αξίζει να διαβαστεί. Τελικά, υπάρχουν φίλοι της χώρας μας.
Posted on July 15, 2022
Γιάννης Μάζης: Συμπεράσματα συνόδου ΝΑΤΟ. Τραγωδία ότι έβαλαν Τουρκία στους αμυντικούς μηχανισμούς ΕΕ. Από ότι εγώ συνάγω εκ των δηλώσεων του καθηγητού, είναι το ότι οι ΗΠΑ μεσω Φινλανδίας-Σουηδίας, που τις σκέφτηκαν έπειτα απο 70 χρόνια ΝΑΤΟ!!! είναι να βάλλουν χέρι στην Ρωσσική πλούσια υπεδαφικώς (αέριο) και εδαφικώς (μεταφορες, λόγω τήξεως των πάγων) ΑΟΖ στην οποία δεν είχαν προηγουμένως πρόσβαση. ΟΕΔ!
Posted on July 11, 2022
loading...
The American Hellenic Institute (AHI) is a Greek American organization created in 1974 to strengthen US-Greece and US-Cyprus relations, as well as relations within Hellenic-American community. The group has a lobbying focus, which distinguishes it from the other organizations associated with AHI. O σημερινός President & CEO είναι ο Nick Larigakis.ΕΡΩΤΗΣΗ:Τι από Όλες αυτες τις περγαμηνές και εύσημα αξιοποιεί η Ελληνική Ηγεσία;;;.
Posted on July 14, 2022
loading...
Ο στρατηγός ε.α Γιάννης Μπαλτζώης Οχι μόνο ψηλαφίζει, αλλά αναλύει το θέμα των Τσάμηδων, των δολοφόνων του Ελληνικού λαού της Ηπείρου, που ταμπουρωμένοι πίσω απο τους Ιταλούς και Γερμανούς κατέσφαξαν τους συμπατριώτες τους Έλληνες. Κυνηγημένοι απο τον Αρχηγό του ΕΔΕΣ Ναπολέοντα Ζέρβα ταμπουρώθηκαν πίσω απο τον Αλβανό κατσαπλιά Ράμα και ζητούν τα λύτρα της προδοσίας. Αλλά ας αφήσουμε τον στρατηγό να μας τα πει!
Posted on July 11, 2022
Ο Λεωνίδας Κουμάκης πολυγραφότατος, μέλος της αδελφήςοργάνωσης ΙΗΑ και φυσικά και συνεργάτης μας, αρχιζει το παρόν άρθρο με την πρόταση "Να ΜΗΝ υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλλην που να μήν ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτό τό κείμενο!" και έχει απόλυτα δίκηο. Οι Τούρκοι δεν άλλαξαν, ουτε θα αλλάξουν. Αιμοσταγείς δολοφόνοι και έρμα της πολιτισμένης κοινωνίας. Το μόνο που καταλαβαινουν είναι η ισχύς των όπλων ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!
Posted on July 11, 2022
loading...
CANADIAN HELLENIC CONGRESS & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Πάππας - Μαύρος (CHC), Τσούκας (HCGM). Στο Πανηγύρι του Λαβάλ έγινε το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ. Η Παροικία αναστήθηκε. Οι 2 παρατάξεις ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Τσούκας) και ΠΡΑΞΗ (Σύρρος) συνεργάζονται. Το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ μαζί με την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ενωμένα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες των καιρών! Τέλος στην Διχόνοια και τον Διχασμό!
Posted on July 10, 2022
loading...
Dr. Ποτίτσα Γρηγοράκου Ιστορικός Ελληνιστικού Πολιτισμού της Ανατολής, Καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Ιστορική ανάλυση, σχετική με την Γεωπολιτική του ΕΛΙΣΜΕ για τα νησιά του Αιγαίου, στα 2 booklet της εκδήλωσης του Πολεμικού Μουσείου για τα Αρχεία της (10 Ιουνίου 2022). Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε την Ιστορία μας, να παίρνουμε έγκαιρα μαθήματα από αυτήν και να φροντίζουμε να προλαβαίνουμε τα γεγονότα
Posted on July 10, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη συνεχίζει την ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος VIIΙ (8o)
Posted on July 9, 2022
Γιάννης Μάζης: Τι λένε οι συνθήκες για τα νησιά. Μπορούμε κι εμείς να διεκδικήσουμε από την Τουρκία. Οι απαιτήσεις δεν είναι μονόδρομος, αλλά με την αρχή της αμοιβαιότητας διπλής κατεύθυνσης. Ζητά ο σώγαμπρος από τις στέππες της Μογγολίας ΕΝΑ; Ζητάει και ο για 4000 χρόνια κάτοχος της περιοχής ΕΚΑΤΟΝ-ΕΝΑ από τον Μογγόλο και αν αυτός δεν το δίνει το παίρνουμε στο πεδίο δια των όπλων. Ας μας εξηγήσει ο καθηγητής με τις συνθήκες, το ΓΙΑΤΙ!
Posted on July 9, 2022
loading...
Τεύχος 2 των "Τετραδίων Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Μελετών" του ΕΛΙΣΜΕ. Το ότι η Ελλάδα, ένα αρχιπελαγικό Κράτος, έχει περίπου 3.000 νησιά, που μαζί με τις βραχονησίδες προσεγγίζουν τα 10.000, καθιστά την σημασία τους μεγάλη και χρειάζεται να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην εξασφάλιση της κυριαρχίας τους και των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων στην θάλασσα, ιδιαίτερα εκείνων των νησιών που με μια πρώτη ματιά φαίνονται ασήμαντα αλλά έχουν μεγάλη σημασία"
Posted on July 6, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη εγκαινιάζει μια ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος VII (7o)
Posted on July 2, 2022
Καθηγητής Μάζης : Τα ελληνικά λάθη στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. Θεωρώ την εμπεριστατωμένη ανάλυση του Γιάννη Μάζη ένα Εθνικό Καταστατικό κληρονομιά για το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας Ελλάδας ΑΝ επιθυμούμε να παραμείνει ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Πολλά συμπεράσματα και διδάγματα.
Ωχαδερφισμοί και Ζαμανφουτισμοί ΤΕΛΟΣ. Η υπομονή της Ιστορίας με τους Νεοέλληνες ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!!!
Posted on July 2, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη εγκαινιάζει μια ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος VI (Σημ: Η Αναφορά στον Rudolf Hoss δεν εννοεί τον υπαρχηγό του Χίτλερ, Rudolf Hess)
Posted on July 1, 2022
loading...
H τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας επί 7 ετία Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μέλος του ΙΗΑ και της Επιτροπής των 4 φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη , σε ΖΟΟΜ παρουσιάζει "Τα μηνύματα των γαλλικών εκλογών" και ακολουθεί μια εμπεριστατωμένη ανάλυση με πολλά συμπεράσματα και διδάγματα!
Posted on July 1, 2022

loading...