Dr. Eleni Savaki, μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων. Μέρος 12 Κλοπή Πολιτιστικής Κληρονομιάς
loading...
Η 5η Ακτογραμμή στην Μεσόγειο Τουρκία, προκαλεί την Πρώτη της Μεσογείου Ακτογραμμή Ελλάδα!!!
loading...
loading...
Με επιστολή στον Καναδό Πρωθυπουργό, το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο καταδικάζει τις συνεχιζόμενες απειλές Ερντογάν προς Ελλάδα και απαιτεί από Καναδά δράση σχετικά με τη στάση του Γ.Γ του ΝΑΤΟ.
Posted on Jun 29, 2022
loading...
H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, στις 6μμ, σε αίθουσα του Grand Hotel Palace Θεσσαλονίκης οργανώνει ένα έκτακτο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων με την ευκαιρία συμπλήρωσης τεσσάρων χρόνων από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Posted on Jun 29, 2022
loading...
Το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ χαιρετίζει την Νέα Εποχή, πλαί στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο γιατρό Τσούκα. Η εκλογή της Ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην Διοίκηση της Κοινότητας Μόντρεαλ, ακολουθούμενη από την ομάδα ΠΡΑΞΙΣ και η πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ της ομάδας που ήταν στην εξουσία για περισσότερο απο 10 χρόνια, έχοντας ΔΙΧΑΣΕΙ την Παροικία, ΥΠΗΡΞΕ αναμφίβολα η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΞΕΛΕΓΗ. Καλή Επιτυχία!
Posted on Jun 28, 2022
loading...
CONSEIL ETHNOCULTUREL DU CANADA Canadian Ethnocultural Council Celebrating Canadian Multiculturalism Day. The Canadian Hellenic Congress is one of the Founding organizations of the CEC and since then its member. CEC is a non-profit, non partisan coalition of national ethnocultural organizations. CEC works to promote multicultural equal opportunity and dignity for all Canadians regardless of race, religion, and ethnicity as per Canadian Multiculturalism Act.
Posted on Jun 28, 2022
Ευχαριστούμε Το ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ειδικά τον κ. Λεκάκη για την αβρότητα, να ανεβάζει σε u-tube τα βιντεάκια μας σχετικά με το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Tο παρόν είναι to Μέρος V από την ενημερωτική σειρά, που παρουσιάζει το μέλος μας της Επιτροπής των 4 Φορέω Dr. Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Posted on Jun 27, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη εγκαινιάζει μια ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος ΙV , που όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις για 80 χρόνια αμελούν, ρίπτοντας το στις "Καλένδες"
Posted on Jun 27, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη εγκαινιάζει μια ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος ΙΙ, που όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις για 80 χρόνια αμελούν, ρίπτοντας το στις "Καλένδες"
Posted on Jun 27, 2022
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη εγκαινιάζει μια ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος ΙII , που όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις για 80 χρόνια αμελούν, ρίπτοντας το στις "Καλένδες"
Posted on Jun 27, 2022
loading...
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ:ΠΑΝΚΑΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ EKK. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: georgemanios@gmail.com, μέχρι την Παρασκευή, 24 Ιουνίου. η ΔΙΑΒΟΎΛΕΥΣΗ στις 27 Ιουνίου 2022 μέσω ΖΟΟΜ. Click and read.
Posted on Jun 21, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη εγκαινιάζει μια ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος Ι, που όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις για 80 χρόνια αμελούν, ρίπτοντας το στις "Καλένδες"
Posted on Jun 21, 2022
loading...
Μιχάλης Τελλίδης, over 50 years Guru των παροικιακών ΜΜΕ, καταθέτει την άποψη του σε επιστολή στα ΤΑ ΝΕΑ του Laval. Απαριθμεί τα "κατορθώματα" της διοίκησης της Κοινότητας Μοντρεαλ για περισσότερα απο 10 χρόνια. Το απαύγασμα του Διχασμού υπήρξε η διαγωγή της προς το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο, που μη δυνάμενη να το ελέγξει το απαξίωνε, παρασύροντας δυστυχώς και τις εδώ Ελληνικές Διπλωματικές αρχές, ΟΧΙ όμως τις Καναδικές και Κύπρου που το εκτιμούσαν και σέβονταν!
Posted on Jun 18, 2022
loading...
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων και Διευθυντής της πομακικής εφημερίδας ΖΑΓΑΛΙΣΑ Ιμάμ Αχμέτ, αντιδρώντας στην καθημερινή φραστική αλητεία σύσσωμης της αυλής του τούρκου προέδρου, του απέστειλε από την πόλη της Ξάνθης μια ανοικτή επιστολή η οποία συγκινεί με την αμεσότητα και την ευθύτητα της. Η λογική επιχειρηματολογία και η φραστική διαύγεια εκπλήσουν και καθηλώνουν. Μοναδική στο είδος της...
Posted on Jun 18, 2022
loading...
Η ομάδα που υπήρξε για σειρά ετών στην διοίκηση της Κοινότητας Μοντρεαλ και κατηγορείται απο τους πάντες για διχασμό και κακή οικονομική διαχείρηση, κατέρχεται με το όνομα ΕΝΟΤΗΤΑ, που αποτελεί προσβολή στην Ντροπή. Αναγκάζει όμως, δύο άλλες ομάδες να διεκδικήσουν την εξουσία. O πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου πάει πίσω στην ιστορία και κάνει ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αληθών γεγονότων, ζητώντας την συμμετοχή στις κάλπες, για μια καινούργια υγιή Διοίκηση !
Posted on Jun 11, 2022
loading...
O oμότιμος Καθηγητής του Τμήματος Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά Αντώνης Φώσκολος : στο ekriti: Δίνουμε δεκάδες δισ. ευρώ για να εισάγουμε ενεργειακές πρώτες ύλες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Όσα χρήματα βγάζουμε από τον τουρισμό ετησίως, περίπου 17 δις ευρώ, τα δίνουμε για εισαγωγή ενεργειακών πρώτων υλών που υπάρχουν στην Ελλάδα", λέει χαρακτηριστικά.
Posted on Jun 11, 2022
loading...
Η ομότιμος καθηγήτρια Ιατρικής του Παν/μιου Κρήτης Ελένη Σαβάκη μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων για τις Γερμανικες Επανορθώσεις, σε μια Ιστορικό-πολιτική ανάλυση, με παραδείγματα αποδυκνείει, γιατι οι Γερμανοί δεν έχουν δικαίωμα να επικαλούνται για κυρώσεις στους Ρώσους για ωμότητες πολέμου και οι Ευρωπαίοι μιλάνε για Δημοκρατία. Οι Έλληνες μιλούν για Διεθνες Δίκαιο, ΚΑΙ το έχουν το δικαίωμα. Συμβουλή μου όμως, ΟΠΛΙΖΕΣΤΕ σαν αστακοί για να το επιβάλετε!
Posted on Jun 9, 2022
Professor Maria Negreponti Delivani: Η Ελλάδα στη δίνη της ανόδου των επιτοκίων! Αισιόδοξες προβλέψεις για την υλοποίηση ρυθμών ανάπτυξης, σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο, υπέκυψαν υπό το βάρος των αυξήσεων των τιμών της ενέργειας και των πρωτόγνωρων κυρώσεων της Δύσης κατά της Ρωσίας. Αναμενόμενος ρυθμός μεγέθυνσης για την Ελλάδα φέτος, από 5% συρρικνώνεται στο 1%, ανάλογες περικοπές και για τις οικονομίες της υφηλίου.
Posted on Jun 9, 2022
Ο καθηγητής Γιάννης Μάζης εγκωμιάζει το έργο του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, στο 19.20 λεπτό. Τον ευχαριστούμαι! Δυστυχώς στον Καναδά, ενώ οι Καναδικοί φορείς και η Κυβέρνηση συνεργάζονται με το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και τα αποτελεσματα το αποδεικνύουν, οι Διπλωματικοί μας φορείς ουδέποτε ανταποκρίθηκαν σε επιστολες μας ή κάλεσμά μας απο το 2015 και εντευθεν. Απλά διαπιστώσεις κάνουμε.
Posted on Jun 7, 2022
Πρέσβης ε.Τ. Λ. Χρυσανθόπουλος: στον Γιώργο Σαχίνη KRITI TV. Μιλάει για την Ανοιχτή επιστολή προς τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς και την ΥΠΕΞ Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ, σχετικά με την ελληνική αποστολή όπλων στην Ουκρανία, αλλά και τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ο Πρέσβης είναι μέλος της Επιτροπής των 4 ΙΗΑ/CHC/HANC/ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ ΔΕΛΙΒΑΝΗ για τις Γερμανικές Επανορθώσεις!
Posted on Jun 7, 2022

loading...