ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1922
ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΡΕΚΑ 100 ΕΤΩΝ. Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΥΘΟΣ!
loading...
ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ. ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΑΔΡΙΑΝΤΕΣ & ΔΕΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!
loading...
Dr. John Vlachopoulos professor Emeritus of Chemical Engineering at McMster University is a member of the National Council of the Canadian Hellenic Congress. After his recognition for his achivements in Polymers, expresses his gratitude to his colleagues and friends for their efforts to honour his professional accomplishments by publishing research papers in a special issue of the journal of the Polymer Processing Society.
Posted on Sep 27, 2022
Του Λεωνίδα Κουμάκη μέλος του ΙΗΑ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου τέλος; Ο Λεωνίδας μέσω του ΙΗΑ, που ειναι αδελφή οργάνωση, συνεργάζεται επίσης με το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο. Γενηθείς στην Κων/πολη και με τις γνώσεις στα της Τουρκίας είναι αυθεντία στα Τουρκικά θέματα. Είναι πολυγραφότατος και η γλώσσα και το ύφος του είναι συναρπαστικά. Το παρόν άρθρο είναι μια συναρπαστική και συνοπτική σφήγηση στα τελευταία πολιτικά δρώμενα για Τουρκία-Ελλάδα που πρέπει να διαβαστεί.
Posted on Sep 27, 2022
loading...
Χτές ο Ερντό στον ΟΗΕ μοστράριζε τα ανδραγαθήματα του, φωτογραφίες με πνιγμένα παιδάκια, που εκείνος και οι λαθρομετακινητές του έστειλαν στον υγρό θάνατο για να γίνει απο Θύτης, Θύμα. Αλλά εμείς μοστράρουμε τις μη αμφισβητούμενες αυθεντικές ωμότητες, που οι Βάρβαροι ομογάλακτοι του δημιουργησαν στα Πογκρόμ του 1955! Αποτέλεσμα, από 100.000 Έλληνες με βία ξεπερνούν τις 2.000. Πολύ νωρίς για να ξεχάσουμε ΒΑΡΒΑΡΕ ΤΟΥΡΚΕ!
Posted on Sep 22, 2022
loading...
THE Canadian Hellenic Congress CONDEMNS THE AZERBAIJAN AGGRESSION IN ARMENIA - Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ
Posted on Sep 22, 2022
Γιάννης Μάζης: Μεταξύ άλλων ο καθηγητής αναφέρει ότι η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσει την διεθνή νομοθεσία, περί καθεστώτος προσφύγων που ψηφίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου οι λαθρομετανάστες ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέφουν αμέσως στην χώρα τους, χάνοντας το δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου! Με άλλα λόγια η νομοθεσία της κυράς Τασίας περί δικαιώματος να "λιάζονται" οι εξ "Ανατολών επενδυτές" κατέρευσε!
Posted on Sep 20, 2022
loading...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΚ, ΔΡ.ΧΑΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: 1922-2022. 100 χρόνια αργότερα, η στάση της Τουρκίας παραμένει ίδια, απειλώντας επιθετικά και κατάφωρα την κυριαρχία της Ελλάδας και της Αρμενίας. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάει η Τουρκία, οτι τότε κέρδισε με την βοήθεια των "συμμάχων μας" και του Λένιν. Τώρα οι εποχές άλλαξαν. Ας το σκεφτεί 2-3 φορές πριν τολμήσει το απονενοημένο!
Posted on Sep 20, 2022
Μάζης Ι: Ο Ερντογάν πρέπει να κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας / Ενημέρωση & Σκέψη. O καθηγητής του ΕΚΠΑ Γιάννης Μάζης, που η φήμη του είναι αναμφισβήτητη στα Γαιοπολιτικά, είναι μέλος του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου. Είναι τιμή μας η συνεργασία με ένα μεγάλο δάσκαλο!
Posted on Sep 16, 2022
Στρατηγός ε.α. Γιάννης Μπαλτζώης: Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ. Ορισμένοι από μας, τον γνωρίσαμε σαν υπασπιστή του Προέδρου της Δημοκρατιας, αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου στον Καναδά το 2000. Το CHC συνεργάζεται με το ΕΛΙΣΜΕ σε Εθνικά θέματα. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ; 09 09 2022. Το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας.
Posted on Sep 16, 2022
loading...
Συνημμένη επιστολή απο το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (CHC) προς τον αξιότιμο νεοεκλεγέντα αρχηγό του Συντηρητικού κόμματος του Καναδά (68.5%) Honourable Pierre Poilievre, αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το CHC θα συνεχίσει την συνεργασία του, ως συνήθως με όλα τα καναδικά κόμματα. Στην φώτο, απο αριστερά Γερουσιαστής Leo Χουσάκος, Κώστας Καρζής, κα. Poilievre, Pierre Poilievre and Costas Pappass (CHC) κατα την προεκλογική καμπάνια του Hon. Poilievre.
Posted on Sep 14, 2022
Στρατηγός ε.α. Γιάννης Μπαλτζώης: Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ. Ορισμένοι από μας, τον γνωρίσαμε σαν υπασπιστή του Προέδρου της Δημοκρατιας, αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου στον Καναδά το 2000. Το CHC συνεργάζεται με το ΕΛΙΣΜΕ σε Εθνικά θέματα. Νταηλίκια γιοκ: Κόντρα στο τουρκικό DNA. Ανακρίσεις στην Τουρκία, που έχασαν ξανά αεροπλάνα μας, λες και φταίμε εμείς για την ανεπάρκεια της τουρκικής στρατιωτικής ικανότητας.
Posted on Sep 14, 2022
Πρέσβης επί Τιμή Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος - Έρχεται χειμώνας!Υπηρέτησε ως πρέσβης της Ελλάδος στην Αρμενία, την Πολωνία, τον Καναδά, ως Γ.Γ. του ΟΣΕΠ (2006-12) και ως Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη.
Posted on Sep 10, 2022
loading...
Dr. Eleni Savaki ομότιμη καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων International Hellenic Association /Canadian Hellenic Congress /Hellenic American National Council /Ίδρυμα Νεγρεπόντη Δελιβάνη συνεχίζει την ενημερωτική σειρά για το ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μέρος 12 Κλοπή Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Posted on Sep 10, 2022
Αντώνης Φώσκολος: Πέρα από κάθε φαντασία τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης- Θα τροφοδοτούν την Ευρώπη. O Παγκοσμίου φήμης καθηγητής και αυθεντία στα θέματα Γεωπολιτικής και Ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο και στον Βόρειο Καναδά και πλήν τοις άλλοις μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, αντιπροσωπεύοντας την επαρχία της Αλμπέρτα μιλάει στον Λάμπρο Καλαρρύτη Parapolitika. 01.09.2022.
Posted on Sep 6, 2022
loading...
Του Λεωνίδα Κουμάκη μέλους της αδελφής οργάνωσης ΙΗΑ. Ζάμπλουτοι λιγούρηδες. Τα Εθνικά χάλια των...κατα τα άλλα εθνικών καναλιών ΣΤΑΡ και ΣΚΑΙ, που παρ' όλο τον μονοψήφιο αριθμό ακροάσεων ως προς στα Τούρκικα τηλεοπτικά κανάλια, έχουν αναλάβει το άχαρες μορφωτικό λειτουργημα να εκπαιδευσουν το μονοψήφιο με ";;" τω πνεύματι κοινό στην εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας. Το μόνο ΘΕΤΙΚΟ, ότι οι Ελληνες δεν "τσιμπάνε" μια και οι "έλληνες ;;" θεατές ειναι μονοψήφιοι!
Posted on Sep 6, 2022
loading...
Γιάννης Κόκκωνας ο αναμφισβήτητος αντιπρόσωπος της παροικιακής Ενημέρωσης και δημοσιογραφίας στην Καναδική Ελληνική Παροικία. Ο δικος μας Γιάννης, ο Γιάννης ολων των ελληνοκαναδών έφυγε απο κοντά μας, αλλά θα υπάρχει όσο τον μνημονεύουμε. Εκ μέρους του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου ο πρόεδρος Dr. Halatsis αποτίει τον ύστατο χαιρετισμό απο εδώ, αλλά και απο το Radio Centreville του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
Posted on Sep 2, 2022
loading...
Του στρατηγού ε.α. Ιωάννη Μπαλτζώη. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; Ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης είναι αντγος (ε.α.), πρώην ΑΚΑΜ Τελ Αβίβ, Μεταπτυχιακό (M.Sc.) στην Γεωπολιτική του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ. Ορισμένοι από μας, τον γνωρίσαμε σαν υπασπιστή του Προέδρου της Δημοκρατιας, αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου στον Καναδά το 2000. Το CHC συνεργάζεται με το ΕΛΙΣΜΕ σε Εθνικά θέματα.
Posted on Sep 1, 2022

loading...