ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ(Η) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ! ΜΗ ΤΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ!

Εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου, ευχές σε όλους, Καλά Χριστούγεννα Ευτυχισμένο 2024 με υγεία, ευημερία και ειρήνη
loading...
Δεδομένου η παραπαίουσα κυβέρνηση της Λιβύης (μας πρόλαβε και) επέκτεινε την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12νμ, Ε! καιρός να το κάνουμε match και εμείς!
loading...
Loading... Loading...

A detailed Analysis of Dr. Eleni Savaki Member of the National Council of the Canadian Hellenic Congres, of how the West lost Russia, sending it to the embrace of China!
Click να διαβάσετε Ελληνικά

Posted Dec 29, 2023
Loading...

Κωνσταντίνος Γρίβας: Γινόμαστε προτεκτοράτο της Τουρκίας! Μήπως επαληθεύουμε την ρήση του προέδρου Roosevelt ότι "Appeasement (Κατευνασμός) is the policy of feeding your friends to a crocodile, one at a time, in hopes that the crocodile will eat you last"?

Posted Dec 29, 2023
Loading...

Νίκου Ιγγλέση Κυβερνητικός εφιάλτης ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός, εάν δεν ακολουθήσουμε το Διεθνές Δίκαιο, αλλά εαν το εφαρμόσουμε, όπως πάντα δηλώνει η Ελληνική κυβέρνηση και τιμή της, τότε ο εφιάλτης γίνεται μια δίκαιη & απλή απόφαση!

Posted Dec 27, 2023
Loading...

Ο Οργανισμός "ΦΙΛΙΑ" ετίμησε την συμπάροικο Δανάη Σαββίδου-Θεοδωρακοπούλου για την τεράστια προσφορά της στην Επαρχία του Quebec! Της Αξίζει!

Posted Dec 25, 2023
Loading...

Δρ. Μαλλιας πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Κωστής Παλαμάς", αδελφός οργανισμός στην Πάτρα και Εφη Αναλυτή παρουσιάστρια της εκδήλωσης προς τιμή του σκηνοθέτη του Εθνικού Θεάτρου Κώστα Καστανά. Στο 3:53 λεπτό μεταφέρει χαιρετισμό του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου.

Posted Dec 25, 2023
Loading...

From left, former New Brunswick Premier Frank McKenna, King Charles and Professor Constantine Passaris νυν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου σε αναμνηστική φωτογραφία του παρελθόντος

Posted Dec 25, 2023
loading...
Loading...

Η Ομότιμος καθηγήτρια Ιατρικής του Παν/μίου Κρήτης Δρ. Ελένη Σαββάκη εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Το CHC είναι ανεξάρτητος οργανισμός στελεχωμένος από αξιόλογα άτομα, με κριτήριο την αξιοκρατία. Μέθοδοι στελέχωσης του είδους "να τα βρείτε" από Επιτήδειους παροικιακούς ταγούς είναι απαράδεκτοι!

Posted Dec 23, 2023
Loading...

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Οι πραγματικοί ηγέτες αναφέρονται στο έθνος. Κριτική πάνω στο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη σχετικά με τα Αρχεία του Κώστα Καραμανλή. Φώτο Κ. Τασούλας, Ε. Στυλιανίδης, C. Pappas and Ζoi Iliopoulou Canadian Hellenic Congress στην Ελληνική Βουλή

Posted Dec 23, 2023
loading...
Loading... Loading...

Επιστολή στήριξης Μπελέρη από Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο Letter from CHC to European Commissioner Várhelyi with regard to Mayor-elect Fred Beleri and Albania’s accession bid to the EU

Posted Dec 22, 2023
Loading...

Δύο καλοί μας και άξιοι γνώριμοι διπλωμάτες την ίδια εποχή, Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος πρέσβης στην Οτάβα και Αλέξης Αλεξανδρής πρόξενος στο Τορόντο «Η Συνθήκη της Λωζάνης, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Ελληνική Μειονότητα της Κωνσταντινούπολης»

Posted Dec 22, 2023
Loading...

Καθηγήτρια Ελένη Σαββάκη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληγνοκαναδικού Κογκρέσου και της Επιτροπής μας για τις Γερμανικές Οφειλές παρουσιάζει video που αναφέρει το Ολοκαυτωμα των Καλαβρύτων από τους βάρβαρους Ναζί.

Posted Dec 20, 2023
loading...
Loading...

Δελτίο Τύπου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων από του Βάρβαρους Ναζί, που εορτάζουν το κατόρθωμά τους στα μεθεόρτια της κτηνώδους σφαγής!

Posted Dec 20, 2023
loading...
Loading...

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς γράφει για το νέο βιβλίο και την προσωπικότητα της μοναδικής Μαρίας Νεγρεπόντη – Δελιβάνη! της πρώτης 2 φορες Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ιδρυτικό στέλεχος του Δημοκρίτειου Θράκης και τιμή για μας, μέλος της Επιτροπής μας για τις Γερμανικές Οφειλές.

Posted Dec 19, 2023
Loading...

Διάλεξη με προβολή χαρτών του Νίκου Ιγγλέση στο IHA για το ελληνικό διακύβευμα στις Θαλάσσιες Ζώνες και η τουρκική επιβουλή

Posted Dec 19, 2023
Loading...

Η πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ιδρυτικό στέλεχος του Δημοκρίτειου Θράκης είναι μέλος της Επιτροπής μας για τις Γερμανικές Οφειλές. Πως Παρακρατικοί εμπόδισαν την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Νεγρεπόντη – Δελιβάνη!

Posted Dec 17, 2023
not found
Loading...

Γνωστή πλέον η ενεργή συμμετοχή του CHC στον αγώνα των Γερμανικών Οφειλών προς Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά παραθέτουμε ένα άκρως εμπεριστατωμένο κείμενο του Καθηγητή, πρώην Υπουργού Εθνικής Οικονομίας της κυβ. Α. Παπανδρέου Παναγιώτη Ρουμελιώτη!

Posted Dec 17, 2023
Loading...

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ παρουσιάζουμε διάλεξη με θέμα "Η Σοβιετική επέμβαση στο Αφγανιστάν - 40 χρόνια μετά" με ομιλητή τον καθηγητή του ΕΚΠΑ Δρ. Ιωάννη Σωτηρόπουλο και συντονιστή τον ναύαρχο ε.α. Βασίλη Μαρτζούκο

Posted Dec 15, 2023
Loading...

Αναβίωσαν οι καλλιτεχνικές στιγμές του Ρωμαίϊκου Ωδείου στην αίθουσα τέχνης "Gallery Ωδείο" του Κέντρου Πολιτισμού - Ολυμπισμού "Κωστή Παλαμά". Συγχαρητήρια στον πρόεδρο & συνεργάτη Dr. Μαλλιά, στην Αντιπρόεδρο Γεωργία Γιάχου, στο συμβούλιο, τους φίλους και συνεργάτες. Μόνο εμείς λείπαμε την φορά αυτή!

Posted Dec 15, 2023
loading...
Loading...

Senator Loffreda’s speech for Bill S-259 (Hellenic Heritage Month Act). Αναφέρεται στην συνεισφορά του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ

Posted Dec 12, 2023
not found
Loading... Loading...

13 Δεκεμβρίου 1943 - Αφού σκότωσαν, σκύλεψαν, έκλεψαν, ατίμασαν οι βάρβαροι του Γ' Ράιχ, τώρα οι απόγονοι του Δ' αρνούνται να επανορθώσουν, δίνοντας ταυτόχρονα μαθήματα Ανθρωπισμού και Δημοκρατίας!

Posted Dec 12, 2023
Loading...

Κάλιο Αργά παρά ποτέ κ. Υπουργέ! Σας κατανοούμε. Ωραια τα λέτε τωρα, αλλα οταν ήσαταν ΥΠΕΞ, τι κάνατε;;;; Τοτε δεν υπήρχαν γερμανικες οφειλες;;; Τωρα που δεν ειναι στην δικαιοδοσία σας εμφανίστηκαν; Αλλά υπάρχουμε και μείς σαν άμισθοι πρεσβευτές των εθνικών μας συμφερόντων...

Posted Dec 12, 2023
Loading...

ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - Γερμανικές Οφειλές σε Ελλάδα – Παρουσίαση απο Δρ. Ελενη Σαββάκη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Canadian Hellenic Congress και της International Committee of the German debts to Greece

Posted Dec 12, 2023
not found
Loading... Loading...

9 Δεκεμβρίου - Ηνωμένα Έθνη - Διεθνής Ημέρα Γενοκτονιών Προσφορά Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου με 13 αναγνωρίσεις της Ποντιακής Γενοκτονίας σε Καναδά

Posted Dec 12, 2023
Loading...

Ο στρατηγός ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ τιμά το 41o Συνέδριο του Canadian Hellenic Congress με διάλεξη πάνω στο Τσάμικο θέμα. Σημειωτέο, ο στρατηγός κατάγεται από την Ήπειρο και γνωρίζει το θέμα πολύ καλά.

Posted Dec 12, 2023
Loading... Loading...

Farcical Celebration of 100 years of the "so called Turkiye Democracy". A strong article with historical facts penned in eh Good News Journal, a bi-weekly paper in Canada by Ari Babikian, MPP Member of the Provincial Lagislature of Ontario Canada. Αξίζει να διαβαστεί και από Ελληνες, τους αφορά!

Posted Dec 10, 2023
loading...
Loading...

Ο καθηγητής Μελέτης Μελετόπουλος . "Γιατί Χάσαμε την Μ. Ασία". Παρουσιάζει μια ανάλυση Γεωπολιτικής & Στρατηγικής μεταξύ Αγγλίας & "συμμάχων" και τον ρόλο της Ελλάδας. When open. ClickTop right speaker to turn the SOUND ON

Posted Dec 10, 2023
Loading...

Ένας νέος χώρος Πολιτισμού αποκαλύπτεται στην Πάτρα. Από αριστερά Θόδωρος Μαλλιάς, τιμώντας τους Κώστα Πάππα (CHC), πρέσβη ε.Τ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, αξιόλογο πρέσβη στον Καναδά (2000-2004), για την συνεισφορά τους.

Posted Dec 8, 2023
loading...
Loading...

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο απαριθμεί 13 Αναγνωρίσεις Ποντιακής Γενοκτονίας στον Καναδά σε 2 χρόνια! Σειρά αναμνηστικών φωτογραφιών με τα ΔΣ ορισμένων Δημαρχείων. Αφιέρωση στην "Παγκόσμια Ημέρα γενοκτονικών εγκλημάτων".

Posted Dec 8, 2023
Loading...

Κωνσταντίνος Γρίβας: Το κλειδί για τη στρατιωτική κυριαρχία του μέλλοντος! Θέμα απόφασης για Ελλάδα

Posted Dec 6, 2023
loading...
Loading...

Canadian Hellenic Congres letter to British PM with the king of England Charles at the side of the Greek PM on the "Parthenon Marbles" issue!

Posted Dec 6, 2023
Loading...
Loading...

Ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και των μελών του προς τον πρόεδρο του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ στρατηγό ε.α Ι. Μπαλτζώη για τη διάλεξή της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του 41ου ετήσιου Συνεδρίου μας.

Posted Dec 4, 2023
Loading...

Επιστολή στήριξης στον Ελληνα πρωθυπουργό έστειλε σε Sunak ο πρόεδρος της αδελφής Οργάνωσης "Κωστής Παλαμάς" Dr. Theodore Mallias

Posted Dec 3, 2023
Loading...
Loading...

Άρθρο Αριστοφάνη Στεφάτου και ενημέρωση με email Tony Φώσκολου σε CHC με τα εξης: "O κύβος ερρίφθη από την κυβέρνηση, Γεωτρητικές έρευνες νοτιοδυτικά Κρήτης αρχίζουν του χρόνου από την Exxon- Mobil. Ένας 2ος Χρυσούς Αιών αρχίζει. Απίστευτο αλλά αληθινό" !

Posted Dec 2, 2023
loading...
Loading...

"Η Κατάρα της Αθηνάς" - "The curse of Minerva" ποιήμα του Byron, που αναφέρει μεταξύ άλλων τον συμπατριώτη του αρχιληστή Ελγιν. Τοποθέτηση της Sofias Kyprianou, την οποία επιμελείται και αναδημοσεύει το CHC!

Posted Dec 3, 2023
Loading...
Loading...

Άρθρο του παγκοσμίου φήμης ομότιμου καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και συμβούλου του Ο.Η.Ε σε ενεργειακά θέματα Αντώνη Φώσκολου , που είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου !

Posted Dec 2, 2023
Loading...

Λεωνίδας Κουμάκης: Ένα εργαλείο στα χέρια του «Απατεώνα Δικτάτορα». Ο Λεωνίδας είναι μέλος της αδελφής Οργάνωσης ΙΗΑ και γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη γνωρίζει τα της Τουρίας κάλιστα και με την γλαφυρότητα και το χιούμορ που τον διακρίνει, ακούστε τον!

Posted Dec 2, 2023
Loading...

Και ενώ η Δημοτικότητα του Ελληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη ανεβαίνει παγκόσμια, με τον ίδιο ρυθμό κατεβαίνει του Sunak. Σε κάθε παχνίδι, ιδιαίτερα στο διπλωματικό, το λάθος ενός ευνοεί τον άλλον και ο Sunak το έκανε!

Posted Dec 1, 2023
Loading...

Ναύαρχος ε.α Βασίλης Μαρτζούκος ΠΝ αντιπρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ με άρθρο του για το Δημογραφικό. Από αριστερά o ναύαρχος, Ζoi Iliopoulou and Costas Pappas - Canadian Hellenic Congress και ο στρατηγός ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης πρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ

Posted Dec 1, 2023

loading...