ANNUAL GENOCIDE AWARENESS CONFERENCE SUNDAY, MAY 28TH 2023 @ 2:00 PM – EST

CHC’s Greek Genocide Recognition Request to Canadian Government
loading...
CHC 2023 Genocide Awareness Conference: Keynote Speaker: Professor Frank Chalk.
ZOOM it is not active any more
loading...
Loading...

Dr. Helen Savaki, Professor Emeritus of Medicine in University of Crete presents the 10th episode of the series GERMANY'S OBLIGATIONS TO GREECE

Posted May 30, 2023
loading...
Loading...

Αναφορά της αδελφής Οργάνωσης του ΙΗΑ στην Επέτειο της Γεννοκτονιάς των Ελλήνων του Πόντου "19 Μαΐου: Ημέρα μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (1914 – 1923)". Αναφορά εντός του άρθρου στην δράση του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου στον Καναδά!

Posted May 30, 2023
loading...
Loading...

20-21 Μαίου, ο πρόεδρος του CHC Dr. Halatsis επισκέπτεται το Επαρχιακό Κογκρέσο της Μανιτόμπας, την Κοινότητα μας και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ακολουθούν φωτογραφίες.

Posted May 24, 2023
Loading...

Πρέσβης ε.τ. Λ. Χρυσανθόπουλος: H ΝΔ να ακολουθήσει ελληνική εξωτερική πολιτική. Το CHC ως μη κομματικός οργανισμός, φιλοξενεί σοβαρές & κόσμιες απόψεις αξιόλογων Ελλήνων που έχουν διαπρέψει στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία!

Posted May 24, 2023
loading...
Loading...

Ο πρόεδρος του CHC Dr. Halatsis σε συνέντευξη στον Μιχάλη Τελλίδη CFMB1280AM δίνει σύντομη αναφορά των πεπραγμένων του CHC και καλεί για παρουσία στο ΖΟΟΜ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, MAY 28, 2023 @ 2:00 PM (μ.μ.) – EST

Posted May 23, 2023
Loading...

Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο είναι μη κομματικός οργανισμός και για τον λόγο αυτό παραθέτουμε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Ελληνικων Εθνικών εκλογών χωρίς κρίσεις, απλά διευκρινήσεις.

Posted May 23, 2023
loading...
Loading...

HONOURING THE VICTIMS ΑΠΟΤΙΣΗ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ CHC’s Statement on the occasion of May 19th, Pontian Greek Genocide Remembrance Day Δήλωση του ΕΚΚ για την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Posted May 11, 2023
Loading...

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ : ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΚ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Posted May 11, 2023
Loading...

Η Δρ. Ελένη Σαββάκη, μια αξιόλογη ερευνήτρια του θέματος υπενθυμίζει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σκέρτσο, ότι τέτοια "σκέρτσα " για μια εθνική τραγωδία δεν συγχωρούνται και ο κ. πρωθυπουργός ΟΦΕIΛΕΙ να αντιδράσει, πριν του δημιουργήσει περισσά προβλήματα!

Posted May 18, 2023
Loading...

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οργή κατά Σκέρτσου μετά την ιταμή δήλωση για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Το ότι ο μοναδικός του καημός του είναι να μην θίξει το Βερολίνο, ας το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του!

Posted May 18, 2023
Loading... Loading...

The Embassy of the Republic of Armenia awards Leo Housakos for his contribution to the Armenian national issues. Ο Γερουσιαστης Χουσάκος υπήρξε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου

Posted May 9, 2023
Loading...

Η αντεθνική και κυνική δήλωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Σκέρτσου, καταγγέλεται και καυτηριάζεται απο την Dr. Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη, μία εξέχουσα προσωπικότητα της διανόησης!

Posted May 9, 2023
Loading...

Νέο βέτο Καραμανλή στα μετεκλογικά σενάρια εθνικής υποχώρησης, μιλώντας ξεκάθαρα στο Ζάππειο (9-5-2023), παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά, προειδοποιώντας με ολική αντίδραση, αν κάποιοι μπουν στον πειρασμό να παραδώσουν εθνική κυριαρχία σε Τουρκία και ...Συμμάχους!

Posted May 9, 2023
Loading...

IHA Zoom - Dr. Mazis για Ανατ. Μεσόγειο. 1:29:40 εύσημα σε Canadian Hellenic Congress και American lobby για το φοβερό εργο, που επιτελούν, σε ερώτηση HANC στο 1:28:46!

Posted May 9, 2023
loading...
Loading...

Επιστολή 4 αξιόλογων Ελλήνων απο Ελλάδα και Διασπορά, καλεί Κυβέρνηση και Κόμματα εντός και εκτός Ελληνικής Βουλής να δεσμευτούν προεκλογικά, σχετικά με την μη πληρωμή του Ελληνικού χρέους, μέχρι να ξεκινήσει η Γερμανία να αποπληρώνει το δικό της χρέος στην Ελλάδα.!

Posted May 6, 2023
loading...
Loading...

Dr.Eleni Savaki Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης. Η δύση της Δύσης κι η ανατολή της Ανατολής! Εμπεριστατωμένη Ανάλυση!

Posted May 6, 2023

loading...