ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ(Η) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ! ΜΗ ΤΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ!

"Η Κατάρα της Αθηνάς" - "The curse of Minerva" ποιήμα του Byron. Τοποθέτηση της Sofias Kyprianou, την οποία επιμελείται και αναδημοσεύει το CHC!
loading...
Canadian Hellenic Congres Letter to British Prime Minister regarding meeting cancellation with Greek Prime Minister on "Parthenon Marbles" issue!
loading...
Loading...

Και ενώ η Δημοτικότητα του Ελληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη ανεβαίνει παγκόσμια, με τον ίδιο ρυθμό κατεβαίνει του Sunak. Σε κάθε παχνίδι, ιδιαίτερα στο διπλωματικό, το λάθος ενός ευνοεί τον άλλον και ο Sunak το έκανε!

Posted Nov 30, 2023
Loading...

Ναύαρχος ε.α Βασίλης Μαρτζούκος ΠΝ αντιπρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ με άρθρο του για το Δημογραφικό. Από αριστερά o ναύαρχος, Ζoi Iliopoulou and Costas Pappas - Canadian Hellenic Congress και ο στρατηγός ε.α Ιωάννης Μπαλτζώης πρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ

Posted Nov 30, 2023
Loading...
Loading...

Άλλοτε και τώρα, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι . Μοντρεαλ 2008, Γεωργιάδης δίνει εύσημα στο Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο για το συλλαλητήριο στην Οττάβα (Μακεδονικό) με τα μελοντικά γεγονότα να επαληθεύουν την Διορατικότητα του. Χαλάτσης στο μέσον!

Posted Nov 23, 2023
Loading...

41o Συνέδριο Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου - Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023. Ομιλητής στρατηγός ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης πρόεδρος ΕΛΙΣΜΕ. Με θέμα το Τσάμικο!

Posted Nov 23, 2023
Loading...
Loading...

Ημερίδα Πάτρα 15.11.2023: Δράσεις Ενδυνάμωσης Βιώσιμων Κοινοτήτων με Διοργανωτή το Πανεπιστήμιο Πάτρας. Χαιρετισμό του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου μετέφερε η συντονίστρια-παρουσιάστρια κα. Αναλυτή στην αρχή του Συνεδρίου.

Posted Nov 21, 2023
Loading...
Loading...

Άρθρο του παγκοσμίου φήμης ομότιμου καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και συμβούλου του Ο.Η.Ε σε ενεργειακά θέματα Αντώνη Φώσκολου , που είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου !

Posted Nov 21, 2023
Loading...

2018: Καταπέλτης ο Οικονομολόγος Τζανής Γκούσκος: Συγγραφέας του βιβλίου "Here is the bill Mrs Merkel",σχετικά με το Γερμανικό Κατοχικό Δάνειο. Μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Γερμανικών Οφειλών στην Ελλάδα του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου με συμμετοχή διεθνών οργανισμών, που θα αναφερθούν προσεχώς!

Posted Nov 17, 2023
Loading...

«Η Τουρκία θέλει να μας σβήσει από τον χάρτη»-Διάλεξη του αξιόλογου Καθηγητή Κώστα Γρίβα, που αποδεικνύει πόσο λαθεμένη είναι η πολιτική του Κατευνασμού (...ή του...αδιαμαρτήρητα καλού παιδιού) , ώστε να εμπνέει τον Σεβασμό. Ας προσέξουμε λοιπόν!

Posted Nov 17, 2023
Loading...

Καθηγήτρια Ιατρικής Ελένη Σαββάκη: Αυτόπτης γεγονότων. Ανάμνηση - 50 χρόνια αργότερα.! Μέλος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου. Μια Συναρπαστική Αφήγηση μεσα απο τον χώρο του Πολυτεχνείου και μέσω της Δόκτωρος Σαββάκη ένας Χαιρετισμός του CHC στην Παροικία!

Posted Nov 15, 2023
Loading...

Ραβίνος Μαρδοχαίος Φριζής: ΙΣΛΑΜ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ; Το videoclip το δημοσιευω διότι ο κ. Φριζής έχει το Κοράνι ανά χείρας το διαβάζει και μας εξηγεί τις "Σούρες" . Ευκαιρία να μάθουμε χωρίς προπαγάνδα.

Posted Nov 15, 2023
Loading...

Με Παρουσία όλων των Καναδικών κυβερνητικών φορέων και της Κυπριακής Κυβέρνησης που μας Τίμησαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, έγινε η Κατάθεση Στεφάνου γαι την 28η Οκτωβρίου 1940! Τους ευχαριστούμε!

Posted Nov 12, 2023
Loading...

Representing the Canadian Hellenic Congress president Dr. Halatsis and Vp Administration-Secretary Pelagia Adamidou attended the Socrates Educational Foundation 's 11th Hellenic Achievement Award Gala. This year's most worthy recipient was our dear Mary Deros.

Posted Nov 12, 2023
Loading...

Καθηγητής Δημήτρης Σταθακόπουλος: Τελικά θα βρεθεί λύση στη "βεντέτα" της Γάζας. Πρωτότυπη Ανάλυση και λύση στην αιματηρή "βεντέτα" της Γάζας από τον καθηγητή, που επίσης θα έχετε την ευκαιρία να δείτε & ακούσετε με αβρότητα του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ!

Posted Nov 9, 2023
Loading...

Στρατηγός ε.α I. Baltzois Πόλεμος Ισραήλ - Το ντόμινο εξελίξεων και η κατάρρευση της Δύσης. Στρατηγική Ανάλυση στην πρόσφατη φάση στον πόλεμο των Τούνελ. Τον στρατηγό θα έχετε την ευκαιρία να δείτε & ακούσετε με αβρότητα του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ!

Posted Nov 9, 2023

Loading...

John Mearsheimer : "Israel-Hamas, Ukraine-Russia and China, on why the US is in serious trouble! .

Posted Nov 6, 2023
Loading...

I. Baltzois Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - Βεργίνα Τηλεόραση - 30/10/23. Παγκόσμια Ανησυχία για την κρίση στην Μέση Ανατολή με "Τρισδιάσταο Πόλεμο"

Posted Nov 6, 2023
Loading...

Δρ. Ιωάννης Μάζης: "Γεωπολιτικές Δυναμικές στην Μεσόγειο" 30-10-2023. Μια εμπεριστατωμένη, απλή και πλήρης Ανάλυση .

Posted Nov 5, 2023
Loading...

I. Baltzois "Ο ισλαμικός παράδεισος και οι “72” αγνές παρθένες του". Photo: Πολεμικό Μουσείο 2023, Κώστας Πάππας, αντιστράτηγος ε.α. Γιάννης Μπαλτζώης, πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ, Ζωή Ηλιοπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου.

Posted Nov 5, 2023
Loading...

Ακούμε τόσα πολλά απο τα ΜΜΕ. Διάλεξα ένα ανεξάρτητο αναλυτή, όπως θα διαπιστώσετε, που αναλύει αμφότερες τις πλευρές με σχετικά ανεξάρτητη κρίση όπως θα διαπιστώσετε. Πιστεύω ότι δεν πέρνει καμία θέση υπερ ή κατά.

Posted Nov 2, 2023
Loading...

Ας ακούσουμε τώρα την θέση της Χαμάς από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της. Συγκρίνετε και τις 2. Μην ακούτε τρίτους και ΜΜΕ. Βγάλτε δικό σας συμπερασμα. Η παρούσα συνέντευξη έχει τίτλο - Δεν Μετανιώνει η Χαμάς - «Θα το ξανακάνουμε μέχρι να εξαλειφθεί το Ισραήλ. Η κρίση δικιά σας!

Posted Nov 2, 2023
loading...
Loading...

Εκδήλωση στη μνήμη Βέμπο-Τραιφόρου απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κωστή Παλαμά". Στην εικόνα ο πρόεδρος Δρ. Μαλλιας τιμά Canadian Hellenic Congress (μέσω Κώστα Πάππα) & πρέσβη Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο για την υποστήριξη στον Σύλλογο

Posted Oct 26, 2023
Loading...

Ν. Λυγερός : “Το έπος του 40 και η Μακεδονία”, Σύλλογος Θεσσαλονικέων, Toronto. Η ΖΟΟΜ εκδήλωση προεβλήθη με αβρότητα της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά στην Αίθουσα της, στην Danforth Avenue-Toronto

Posted Oct 30, 2023
Loading...

Πόλεμος στο Ισραήλ - Ανάλυση του Γιάννη Μπαλτζώη, Αντιστράτηγου ε.α. και πρόεδρου του ΕΛΙΣΜΕ, οργανισμό που συνεργάζεται το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο

Posted Oct 26, 2023
Loading...

Παρέμβαση Λεωνίδα Κουμάκη: Νομικός, Συγγραφέας, Αρθρογράφος-Αναλυτής, μέλος της αδελφής οργάνωσης International Hellenic Association. καταγγέλλει στην Βαρσοβία (ΟΑΣΕ) την Τουρκία για εγκλήματα απεναντι στον Ελληνισμό. Photo Κουμάκης (ΙΗΑ)-Ηλιοπούλου (CHC)

Posted Oct 30, 2023

loading...