Document

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ! ΜΗ ΤΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ!
(Κωνσταντίνος Καβάφης)



Posted Feb 27, 2024     Loading...

Δεύτερη Διαδικτυακή Συνεδρίαση (ΖΟΟΜ ) της International Committee of the German Debts to Greece στις 27 Φεβρουαρίου 2024!

Όπως και στην πρώτη ιδρυτική Συνεδρίαση της Επιτροπής, έτσι και στην δεύτερη συνεχίσαμε τον διάλογο με τις αξιόλογες προσωπικότητες που την στελεχώνουν. Στην παρούσα συνεδρίαση συζητήθηκε η προσφατη έκδοση του βιβλίου "Τα Γερμανικά Εγκλήματα και τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα" της Ελένης Σαββάκη, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, που μαζί με το γνωστό best seller "ΓΙΑΒΟΛ" του γνωστού συγγραφέα και Δημοσιογράφου της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", Γιώργου Χαρβαλιά (συμμετέχων και στην σημερινή συνεδρίαση) αποτελούν τις αιχμές του δόρατος της Επιτροπής για την επανεκίνηση των διαβουλεύσεων για τις Γερμανικές οφειλές!



Posted Feb 24, 2024     Loading...

Αντώνης Φώσκολος: Η δικαίωση του Φώσκολου-Ξεκινά γεωτρήσεις η Exxon-Δέκα στόχοι μεγαλύτεροι του Zohr!

O παγκοσμιόυ Φήμης καθηγητής Αντώνης Φώσκολος ειναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου (CHC). Τις προάλλες κάποιος αδιάβαστος "προξενητής" δήλωσε δημόσια, ότι η Αλμπέρτα και η Μανιτόμπα είναι ανύπαρκτες στην Δομή του CHC. Η απάντηση για την Μανιτόμπα ήταν η συμμετοχή του κυβερνητικού εκπρόσωπου και του καθηγητή Σταθακόπουλου σε εκδήλωση του CHC και της Αλμπέρτας η παρούσα. Το πρόβλημα ειναι το Κεμπέκ !



Posted Feb 20, 2024     Loading...

To ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ πάντα αρωγό στις Εθνικές πρωτοβουλίες μεταφέρει την έκκληση της Πατρίδας στον μακρινό Καναδά !

Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες μας, Σας ζητούμε να μεταφέρετε το μήνυμα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα στον τόπο όπου ζείτε και δραστηριοποιείστε για την ιστορική αυτή αλλαγή και ευκαιρία να συνδιαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.! Κάνοντας Click στην εικόνα επάνω, βρίσκετε εντός του κειμένου τα μπλέ Links με τις πληροφορίες και εγγραφή. Το ΥΠ.ΕΣ διευκολύνει την προσπάθεια σας να ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ να ψηφίσετε!



Posted Feb19, 2024     Loading...

not found

Πως δημιουργήθηκε ο Διχασμός μεταξύ Περιφερειακού Κεμπέκ και Ελληνοκαναδικού και ποιοι οι Δράστες!

Το HCQ ή Περιφερειακό Κεμπέκ ή το "Θείο Βρέφος" της Παροικίας ελέω πρηγούμενης Διοίκησης Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ και απελθόντων Ελληνικών Διπλωματικών Αρχών (7ετία) στην Οττάβα έχει κοστίσει στην Παροικία Οικονομική ζημία $300,000 και Εθνικό ΔΙΧΑΣΜΟ στον εδώ Ελληνισμό. Η Συνέχεια εντός !



Posted Feb16, 2024     Loading...

Ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μια οποιαδήποτε ανθρώπινη Επιθυμία δεν μπορεί να είναι Δικαίωμα για να εξυπηρετήσει παρά φύσιν πολιτικές σκοπιμότητες !

Καταπέλτης ο Αντώνης Σαμαράς. Η κυβέρνηση παρέα με την αντιπολίτευση, ανταποκρίνονται στο πολιτικό bulling μιας μικρής μειοψηφίας, οδηγόντας την Ελληνική Κοινωνία στην άκρα Δεξιά, χάνοντας κάθε δικαίωμα, έκπληκτοι κάποτε να διαμαρτυρηθούν, όταν αντικρύσουν τι έχουν δημιουργήσει με την απρονοησία να ικανοποιήσουν στείρες πελατειακές απολαύσεις!



Posted Feb 13, 2024     Loading...

Ms. Lantsman, your presence at their "Goce Delchev Night" gave credence to the group's ultra-nationalist and anti-Hellenic commitment and drive. Shame!

CHC’s letter to Melissa Lantsman, Member of Parliament for Thornhill (ΟΝ), regarding her recent attendance at the "Goce Delchev Night" event in Toronto featuring anti-Hellenic imagery. For a few votes for herself, sacrifices many more for the PC party!



Posted Feb 13, 2024     Loading...

January 3, 2024 article by Julia Buckley: “These historic Greek sites shed fresh light on Alexander the Great’s lost kingdom”

CHC Statement, urging politely and with proofs to retract, or to rephrase the second paragraph of National Geographicr article; not because we ask to do so, but because we must protect the integrity of the National Geographic, as well as, the truth and nothing but the truth.



Posted Feb 8, 2024     Loading...  Loading...

CHC Statement on Conversion of Historic Chora Church in Constantinolple into Mosque

Δήλωση του ΕΚΚ Σχετικά με την μετατροπή της Μονής του Αγίου Σωτήρος εν τη χώρα σε Τζαμί



Posted Feb 8, 2024     Loading...

Το ΕKK χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλωσσάς – 9 Φεβρουαρίου

CHC Statement on occasion of International Greek Language Day – February 9th



Posted Feb 7, 2024     Loading...

ΈΡΝΤΟΓΑΝΙΣΤΑΝ...και διάφορα άλλα. Βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη

Το βιβλίο είναι ευγενής προσφορά του συγγραφέα, όπως και το βιβλίο για τα Εγκλήματα πολέμου της Γερμανίας και οι Γερμανικές οφειλές, είναι ευγενής προσφορά της Ελένης Σαββάκη προς τους Έλληνες Αναγνώστες!



Posted Feb 3, 2024     Loading...

Καθηγητής Αντώνης Φώσκολος μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου από ALBERTA

Αντώνης Φώσκολος με Λάμπρο Καλαρρύτη: $5 τρισ. αξία μόνο το κοίτασμα στην Κρήτη- $1 τρισ. έσοδα στο κράτος σε 100 χρόνια!



Posted Feb 2, 2024     Loading...

Έδρα του Στρατηγείου Επιχειρήσεων της Ευρωπαικής Ένωσης η Λάρισα

Η Ελλάδα αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ με την ανάληψη της Διοίκησης της επιχείρησης στο Στρατηγείο της Λάρισας!



Posted Feb 2, 2024     Loading...

CHC Statement on Canada's Lifting of Arms Embargo on Turkey

Trudeau lifted the embargo on military equipment to Turkey without conditions, despite the fact USA imposed conditions on F-16s!



Posted Feb1, 2024     Loading...

International Committee of the German Debts to Greece

ΖΟΟΜ της πρώτης επίσημης Διαδικτυακής Συνεδρίασης της Επιτροπής στις 24 Ιανουαρίου 2024!



Posted Feb1, 2024     Loading...

"Tα Γερμανικα Εγκλήματα και τα Χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα"

Έκδοση βιβλίου απο το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο, με Συγγραφέα την Dr. Ελένη Σαββάκη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και της International Committee



Posted Feb1, 2024     Loading...

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «ΓΙΑΒΟΛ!» του Γιώργου Χαρβαλιά στο Πολεμικό Μουσείο.

Ο κ. Χαρβαλιας συμμετείχε στο προχθεσινό ZOOM του Canadian Hellenic Congress, τον ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την εμπειρία του στο θέμα.!