ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ(Η) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ! ΜΗ ΤΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ!
(Κωνσταντίνος Καβάφης)

Ανακοίνωση της έκδοσης του βιβλίου "TA ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" της Συγγραφέως Dr. Ελένης Σαββάκη, ομότιμου καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και της International Committee
loading...
«ΓΙΑΒΟΛ!», του Γιώργου Χαρβαλιά, στο Πολεμικό Μουσείο. Ο κ. Χαρβαλιας ετίμησε το χθεσινό ZOOM του CHC, τον ευχαριστούμε & προχωρούμε!
Loading...

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαρίας Νεγρεπόντη - Δεληβάνη "Η Ελλάδα που Ματώνει" σε μια κατάμεστη αίθουσα με αξιόλογο Panel

Posted Jan 27, 2024
Loading...

Ο Νίκος Ιγγλέσης είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Είναι μέλος της Επιτροπής Γερμανικών Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου

Posted Jan 27, 2024
Loading...

Canadian Hellenic Congress Statement on International Holocaust Remembrance Day.

Posted Jan 27, 2024
Loading...

Click on Watch on Youtube Επίτιμος Καθηγητής Dr. Σταύρος Παπαμαρινόπουλος στενός συνεργάτης του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, παρουσιάζει στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου "ΠΑΡΝΑΣΟΣ", την Ακριβή αστρονομική χρονολόγηση του Οδυσσέα στην Ιθάκη».

Posted Jan 27, 2024
Loading...

Costas Pappas στο Radio Centreville σχολιάζει την στάση της πάγιας συμπεριφοράς των οπαδών της απελθούσας διοίκησης της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ να σαμποτάρει την διεξαγωγή Γενικών Συνελευσεων, όταν επίκειται ανακοίνωση αποτελεσματων οικονομικού ελέγχου της απελθούσας διοίκησης.

Posted Jan 25, 2024
a>
Loading...

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μοντρεαλ Dr. Tsoukas στο Radio Centreville σχολιάζει τα γεγονότα της συμπεριφοράς των οπαδών της απελθούσας διοίκησης στα οποία ηγείται η αντιπολίτευση, η οποία είχε ψηφιστεί απο την παροικία για να αποκαταστίσει την διαφάνεια την οπία ευαγγελίζονταν προεκλογικά.

Posted Jan 25, 2024
Loading...

Παναγιώτα Τσιούτρα Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Μοντρεαλ στο Radio Centreville με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο αποκαλύπτει υπέρογκα ποσά της προηγούμενης διοίκησης που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την οργή των οπαδών της.

Posted Jan 25, 2024
Loading...

Ο πρόεδρος του Canadian Hellenic Congress Dr. Halatsis προσκεκλημένος από τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ στο επισημο τραπέζι στην τελετή όπου εχειροθετήθη σε άρχοντα του Πατριαρχείου ο Γιατρός Μιχάλης Τσούκας.

Posted Jan 25, 2024
Loading...

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη: 16/01/24. Μια εισαγωγή στο βιβλίο της, που θα παρουσιαστεί στην Θεσσαλονίκη στις 22/1/24. Dr. Δελιβάνη είναι μέλος του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου (CHC) και μέλος της International Committee of German debts to Greece, που ιδρυτικό μέλος είναι και το CHC. Posted Jan 21, 2024

Loading...

Πρέσβης ε.τ.Λ. Χρυσανθόπουλος: “Η χρησιμότητα της Συνθήκης της Λωζάννης για την Ελλάδα.” Συντονιστής Δ. Βόγγολης. Ο κ. πρέσβης είναι μέλος του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου (CHC) και μέλος της International Committee of German debts to Greece, που ιδρυτικό μέλος είναι και το CHC

Posted Jan 21, 2024
Loading...

Ο Δημήτρης Νατσιός: Σε μία "κατάμεστη ως είθισται" αίθουσα από 9 στους 300 βουλευτες καθήμενους, για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Καταπέλτης ο αρχηγός της "Νίκης", μέλος της αδελφής οργάνωσης ΙΗΑ, είπε το αυτονόητο. "Οι επιθυμίες δεν μπορούν να είναι Δικαιώματα" Posted Jan 19, 2024

Loading...

Reminiscing past events and struggle for survival. Nostalgia. Αναπολώντας το παρελθόν. Papachristidis, Sotirios, Μακρής Junta councilor etc... Χαιρετίζουμε την αβρότητα του National Film Board of Canada, που διάσωσε την ιστορία μας στην Δεύτερη Πατρίδα μας.

Posted Jan 19, 2024
Loading...

Οργή Κοττάκη κατά Μητσοτάκη: «Μακριά από τις αξίες της παράταξης» Γάμος ομοφυλόφιλων! Εδώ ο Αττίλας ειναι ante portas (προ των πυλών) και η Ελληνική ηγεσία ασχολείται με βίτσια ημετέρων...και το χειρότερο...δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον ορίζοντα !

Posted Jan 18, 2024
Loading...

Καθηγητής Μάζης: Οι Τούρκοι ξεφορτώνουν όπλα στην Κύπρο και η εγγυήτρια δύναμη Ελλάς εθελοτυφλεί - Το Ιράν χάνει την Χαμάς και προωθεί τους Χούθι. Ο καθηγητής Μάζης είναι μέλος του Συμβουλευτικού του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου.

Posted Jan 18, 2024
Loading...

Ο Μεσογαίας Νικόλαος: Ένας καταξιωμένος Ιεράρχης, απο Βήματος, σε μια Επιστημονική ανάλυση, που δεν επιδέχεται λογικό αντίλογο από Κοινωνικής ή Ηθικής Σκοπιάς, αλλά και απο Πολιτικής που εξ ορισμού και απο την φύση της αποδέχεται την Λογική του Παραλόγου!

Posted Jan 12, 2024
loading...
Loading...

Ο συνεργάτης του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου Δρ.Σταύρος Παπαμαρινόπουλος παρουσιάζει την ομιλία «Η Ατλαντίς και οι Έλληνες». Ο καθηγητής είναι εκείνος που εντόπισε τον υπόγειο ποταμό Ηριδανό στην Πλατεία Συντάγματος (στο Μετρό)!

Posted Jan 12, 2024
Loading...

Οικονομολόγος Τζανής Γκούσκος Ειδικός στο Θέμα των Εξαναγκαστικών Δανείων της Ελλάδας προς 3ο Ράιχ, Συγγραφέας του Βιβλίου "Here is the Bill Mrs. Merkel", μέλος της Επιτροπής Γερμανικών Οφειλών προς Ελλάδα του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου !

Posted Jan 5, 2024
loading...
Loading...

Η Ευρώπη καταγγέλει την Ελλάδα στο Ευρωπαικό δικαστήριο, διότι η Ελληνική κυβέρνηση φοβούμενη αντίδραση της Τουρκίας, δεν εξασκεί το αυτονόητο νόμιμο δικαίωμα που πηγάζει από την Ευρωπαική Οδηγία - Διακήρυξη θαλάσσιων ζωνών! Το να το παίζεις "Καλό παιδί" στο bulling, έχει συνέπειες!

Posted Jan 5, 2024
Loading... Loading...

Από το Fredericton της Επαρχίας New Brunswick, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου μας Dr. Passaris, από την κατοικία του αντί-κυβερνήτου της Επαρχίας, στέλνει σε όλους τιυς Έλληνες του Καναδά και όχι μόνο, τις Ευχές του για το 2024! συμπληρώνοντας τις Ευχές του Προέδρου!

Posted Jan 1, 2024
Loading...

Ερωτώ τον κάθε σώφρονα άνθρωπο, και τέτοιον θεωρώ τον Ελληνα πρωθυπουργό, είναι δυνατόν να συζητάει ηθελημένα με τον εικονιζόμενο άνθρωπο, αν δεν ενεργεί υπό ασφυκτική εξωτερική πίεση; Απαντήστε με το χέρι στην καρδιά, είναι ματιά εχέφρωνος αυτή ή ανήκει σε παράφρονα;

Posted Jan 1, 2024
Loading... Loading...

A detailed Analysis of Dr. Eleni Savaki Member of the National Council of the Canadian Hellenic Congres, of how the West lost Russia, sending it to the embrace of China!
Click να διαβάσετε Ελληνικά

Posted Dec 29, 2023
Loading...

Κωνσταντίνος Γρίβας: Γινόμαστε προτεκτοράτο της Τουρκίας! Μήπως επαληθεύουμε την ρήση του προέδρου Roosevelt ότι "Appeasement (Κατευνασμός) is the policy of feeding your friends to a crocodile, one at a time, in hopes that the crocodile will eat you last"?

Posted Dec 29, 2023

loading...