Η Μιμή Ντενίση στης αδελφής οργάνωσης ΙΗΑ ΖΟΟΜ FORUM την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, στις 20.oo ώρα Ελλάδας.
not found
CHC-ZOOM Διάλεξη : Γενοκτονία Ελλήνων Οθωμανικής Αυτοκρατορίας - Κυριακή 15 Μαΐου 2022, 1:30 μ.μ.
not found
Τιμή στον Δημήτριο Μανωλάκο, που του αξίζει χωρίς υλική οφέλεια απο τους τιμώντες. Μας θλίβει όμως, ότι ένας οργανισμός ανευ υπόστασης στο Ελληνοκαναδικό γίγνεσθαι, προτίθεται να "τιμήσει" μια υψίστης εμβέλειας προσωπικότητα, χρησιμοποιώντας την, για ίδια οικονομικά συμφέροντα και οφέλη, όταν ο σκοπός συλλογής των χρημάτων δεν είναι καθόλου ξεκάθαρος. Tου αξίζουν ειλικρινέστερα εύσημα και αναγνώριση, χωρίς υλικά οφέλη απο τους τιμώντες!>
Posted on May 3, 2022
36 years after the accident Dr. Pappas describes the Chernobyl disaster on 26 April 1986 at the No. 4 reactor in the Chernobyl Nuclear Power Plant, Kiev!! Είναι διεθνώς γνωστό, ότι η Καναδική εργασία και μελέτη που έγινε από την ομάδα μας, στην AECL, στο να αποκαλυφθούν και εξηγηθούν οι λόγοι και οι αιτίες που οδήγησαν στο ατύχημα, γίνανε αποδεκτές, από το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου και το γεγονός αυτό αναγνωρίσθηκε από την Σοβιετική ένωση
Posted on May 3, 2022
Μέσα στα πλαίσια της επερώτησης των 4 φορέων (ΙΗΑ, CHC, HANC, IΔ) όπου εκτός του ΚΚΕ (έκπληξη, με την καλή έννοια!), κανένα από τα κόμματα απάντησε. Χρ. Σταμούλη: Η Γερμανική προσφυγή στη Χάγη και η ανάγκη στρατηγικής στην Ελλάδα. Η Γερμανία επανέρχεται, 10 χρόνια μετά, για το θέμα των υποχρεώσεών της, τις οποίες επιμένει να αφήνει ανεκπλήρωτες. Κυβέρνηση, σιγή ιχθύος. Ατιπολίτευση, Σιγή ασυρμάτου! Στην επικείμενη προεκλογική καμπάνια, άπαντες θα βοούν...για λίγο!
Posted on May 2, 2022
Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης τιμάται με το Γαλλικό παράσημο, ως Αιξωματούχος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα. Το CHC είναι υπερήφανo που έχει στο Συμβουλευτικό του τον διεθνούς εμβέλειας Καθηγητή Μάζη! Ακολουθεί ο λόγος του Πρέσβη έγγραφος, που λέει: "Μου θυμίζετε τους ρήτορες της 3ης Γαλλικής Δημοκρατίας, γιατί συνδυάζετε ισχυρές πεποιθήσεις και άψογη ρητορική. Μέσα σας υπάρχει ένας Κλεμανσώ!!!". Μεγάλη τιμή η παρομοίωση με τον ΤΙΓΡΗ της Ευρωπαικής διπλωματίας.
Posted on May 1, 2022
Η Εγκάρδια χειραψία του υποψήφιου προέδρου της Κοινότητας, γιατρού Τσούκα , με τον πρόεδρο του CHC γιατρό Χαλάτση , τερματίζει την διχόνοια, που έσπειρε και καλιεργούσε επί 8ετία η ομάδα...ΕΝΩΝΩ του Παγώνη και των διαδόχων αυτού. Ομάδα που τελικά αποδειχτηκε, ΔΙΧΑΖΩ-ΔΙΑΛΥΩ, μοιραία για την παροικία, μια και είχε επίσης αποβάλλει όλα τα παροικιακά ΜΜΕ. Μια νέα εποχή φαίνεται ante portas και ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ευχόμαστε!
Posted on Apr 30, 2022
not found
Ο στρατηγός Δημήτρης Βόγγολης, μέλος της αδελφής οργάνωσης ΙΗΑ είναι ο υπευθυνος, μαζί με άλλους, της ομάδας για την καλιέργεια και διάδωση της Ελληνικής γλώσσας. Ειναι πλεον φαεινότερο Ηλίου, οτι οι σωστές ενέργειες γα την λειτουργία της Πατρίδας δεν γίνονται απο το επίσημο κράτος, αλλά απο ιδιωτική εθελοντική πρωτοβουλία, τους γνωστούς άμισθους πρεσβευτές των Εθνικών συμφερόντων, που ενίοτε, ιστορικά γνωστό, ποινικοποιούνται!
Posted on Apr 30, 2022
ΦΙΛΕ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΜΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΗ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Posted on Apr 29, 2022
Κοντά στις πύλες της κολάσεως Ιωάννης Μάζης (20-4-2022) Την εκκίνηση της δεύτερης φάσης του πολέμου στην Ουκρανία σχολίασε ο Δρ. Μάζης. Φοβάμαι, ότι φτάνουμε κοντά στις πύλες της κολάσεως με τις αναφορές για πυρηνικά όπλα. Η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει μία διπλωματική συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να λειτουργήσει ως μονωτικό στον ανταγωνισμό μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας. Δεν αντιμετωπίσαμε ως ενιαία Ευρώπη τις συνέπειες της σύγκρουσης αυτής.
Posted on Apr 28, 2022
Πρέσβης ε.Τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος Στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV μεταξύ άλλων υπερασπίζεται στην Κοινή γνώμη την πρωτοβουλία των 4 Φορέων του Ελληνισμού, που αγωνίζονται για την δικαίωση της χώρας μας, σχετικά με τις Γερμανικές υποχρεώσεις έναντι της Ελλάδας, που όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις ολιγωρούν. Εξηγεί τις ενέργειες της Ελλάδας, γνωστές στους κυβερνώντες, για να τολμήσει να διεκδικήσει η χώρα μας τα ζητούμενα.
Posted on Apr 28, 2022
not found
Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε Διεθνές Συμπόσιο αφιερωμένο στην 107η επέτειο από την Γενοκτονία των Αρμενίων. Συντονιστής της εκδήλωσης ο πρέσβης ε. Τ κ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, πρώτος πρέσβης της Ελλάδος στην Αρμενία. O κ. Χρυσανθόπουλος υπήρξε πρέσβης στην Οτάβα του Καναδά 2000-2004. Συνεργάστηκε με την Ομογένεια στα Εθνικά θέματα. Την στιγμή αυτή, σαν μέλος της Επιτροπής των 4 Φορέων, ειναι η φωνή τους.
Posted on Apr 28, 2022
not found
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ παραστέκεται αλληλέγγυο στην Αρμενική Κοινότητα, που εορτάζει την 107η Επέτιο της Αρμενικής Γενοκτονίας την 24η Απριλίου. Τα εγκλήματα αυτά κατά της Ανθρωπότητας, μένουν δυστυχώς ατιμώρητα απο την Παγκόσμια Κοινότητα. Η αδιαφορία και η ατιμωρησία αποθρασύνει τους βάρβαρους, και τα εγκλήματα χρονίζουν, διαιωνίζονται και επαναλαμβάνονται δριμύτερα. Παγκόσμια Ντροπή για την πολιτισμένη Ανθρωπότητα!
Posted on Apr 21, 2022
not found
Aπό κοινού, CHC - Παμμακεδονική Ομοσπονδία Καναδά σε Πρεσβεία-Θέμα χορευτικού συγκροτήματος «TANEC». Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και η Παμμακεδονική Ομοσπονδία του Καναδά, εκφράζοντας τις πεποιθήσεις και την αγανάκτηση ολόκληρου του Ελληνισμού του Καναδά, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για άλλη μία φορά για το μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα.
Posted on Apr 21, 2022
not found
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ αποτείει τον απαιτούμενο σεβασμό στον φίλο και συνεργάτη Dr. Pandeli Halamandari, Professor Emeritus, Brandon University Manitoba , που τόσο αναπάντεχα έφυγε απο κοντά μας. Η απώλεια στελεχών σαν τον Pandeli αφήνει μεγάλα κενά στην παροικία μας. Τα ειλικρινά Συλλυπητήρια του Εθνικού Συμβουλίου στην Οικογένεια. Καλο σου ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων φίλε Παντελή και συνεχίζουμε τον αγώνα που αρχίσαμε μαζί. Αιωνία σου η Μνήμη!
Posted on Apr 19, 2022
Έστω αργά, παρά ποτέ. Η απάντηση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Νούλαντ μιλώντας στο φόρουμ των Δελφών για τα «χάδια» στους Τούρκους αλλά και σε όσους εντός Ελλάδας επιμένουν να μιλούν για «ελληνοτουρκικές διαφορές». Και για όσους τον κρίνουν για το παρελθόν του, τους απαντώ Δημοσθενικά Προς γαρ το τελευταίο εκβάν, έκαστο των πριν υπαρξάντων κρίνεται και ο νοών νοείτο!
Posted on Apr 19, 2022
not found
Της Άννας Φάλταιτς: Θα σας μιλήσω για τον παππού μου, τον δημοσιογράφο, λογοτέχνη και ερευνητή της περιόδου του Μεσοπολέμου, Κώστα Φαλτάϊτς, και για το έργο του αναφορικά με τη Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή.! Ας ξεκινήσουμε πηγαίνοντας περίπου 100 χρόνια πίσω, τον Νοέμβριο του 1921. Την κα. Φάλταιτς είχαμε φιλοξενήσει στις εβδομαδιαίες διαλέξεις, της Αδελφής οργάνωσης ΙΗΑ τον Μάρτιο του 2022.
Posted on Apr 18, 2022
not found
Ευχητήριο μήνυμα του Υπάτου Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Καναδά, κ. Βασίλειου Φιλίππου για την Εορτή του Πάσχα. Με την ευκαιρία των Αγίων ημερών, αντευχόμεθα, το Πάσχα του 2023, να το γιορτάσουμε αν οχι σε εντελώς ελεύθερη Κύπρο, αλλά σε μια πορεία προς μια βιώσιμη και λειτουργική λύση, όπως την οραματίζεται ο καθηγητής Μάζης. Ας τολμήσουμε για να δικαιωθούμε τώρα που το επιτρέπουν οι συγκυρίες!
Posted on Apr 18, 2022
Γιάννης Μάζης: Προς ολοκληρωτικό πόλεμο ΗΠΑ-Ρωσίας μέχρι τελευταίου Ουκρανού. Είμαι υποχρεωμένος να γράψω, ότι αποκαλύπτομαι και μένω διαπορών στην πρόταση- 100% Γιάννη Μάζη- Μεφιστοφελική με την καλή έννοια, που δεν αφήνει μήτε χιλιοστό διαφυγής σε εχθρούς και φίλους, των απόψεων τους. ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ με λύση βιώσιμη και λειτουργική για Κύπρο. Εμπρος λοιπόν ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ!
Posted on Apr 18, 2022
not found
Ambassador Chrysanthopoulos μέλος της Επιτροπής μας των 4 Φορέων που ανέφερε ο κ. Χούπης (Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress-CHC, International Hellenic Association, Ίδρυμα Δημήτρη και Μαρίας Δεληβάνη) εξηγεί και αναλύει την πρωτοβουλία των φορέων. Σημειωτέο, απο τους 4 ως άνω φορείς, το CHC αγωνίζεται, βιώνoντας σε ένα άκρως πρωτοφανές αρνητικό & εχθρικό περιβάλλον, από μέρους των τοπικών Κοινοτήτων.
Posted on Apr 18, 2022
not found
Ο Παγκοσμίου φήμης Greek-Canadian-Montrealer Comedian, Angelo Tsarouchas, από το Hollywood, που διαμένει πάνω απο 10 χρόνια, τιμώντας τον Ελληνισμό, στέλνει τις Πασχαλινές Ευχές στο Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (CHC). Το ξαναέκανε το 2018, όταν το CHC οργάνωσε 2 συλλαλητήρια ενάντια στις Πρέσπες και η περιβόητη Εθνομηδενίστρια του Μόντρεαλ μας έκραξε. Εκείνος μας ευχαρίστησε δημόσια, δηλώνοντας "Ι suppoort Canadian Congress, I support their effort". Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!
Posted on Apr 17, 2022
Ambassador Chrysanthopoulos μέλος της Επιτροπής μας των 4 στο RT. Η Ινδία συνεχίζει συνεργασία με Ρωσία αψηφώντας την Αμερικανική πίεση. Η αναπληρωτής ΥΠΕΞ ΗΠΑ Wendy Sherman παροτρύνει την Ινδία του 1.5 billion people to stop συνεργασία με Ρωσία. Να το πει στην Ελλάδα εφικτό, αλλά οταν η Τουρκία τους αγνοεί τι περιμένουν οι Αμερικάνοι; τους Ινδούς να ενδώσουν; Η άστατη συμπεριφορά των ΗΠΑ τους έκαναν πλέον γραφικούς και γελοίους. Kανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά!
Posted on Apr 17, 2022
not found
Ο έμπειρος ραδιοσχολιαστής κ. Τελλίδης μου έδωσε με το άρθρο αυτό πάσα για να βάλω γκολ και θα το κάνω. Πρώτα μια μικρή διόρθωση, ότι τα τοπικά είναι νόμιμα προιόντα του Εθνικού και όχι σχάσεως. Τα έκαναν τέτοια τα προσωπικά, άρρωστα πάθη του παλαίποτε προέδρου της ΒΚ ενάντια σε Πάππα-Μάνιο και του καρεκλοκένταυρου του Κεμπέκ, ενάντια στον νυν του Εθνικού. Με μία όμως διαφορά, ο μεν κένταυρος παράγει μηνύσεις και ελεγχόμενος of Audit reports, ο δευτερος εθνικό έργο! Posted on Apr 17, 2022
not found
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Επιτροπής 4 σημαντικών φορέων από την Ελλάδα και την Διασπορά. Επιτροπή Συντονιστών για Γερμανικές Όφειλες: Επί 80 έτη, η Γερμανία αρνείται να πληρώσει τα δισ. που χρωστάει στην Ελλάδα! Επιστολή προς τους πολιτικούς αρχηγούς των επτά κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αναμένουμε λοιπόν τα αντανακλαστικά, από τους λαλίστατους ταγούς της πολύφερνης Πατρίδας μας!
Posted on Apr 17, 2022
not 	found
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Στόχος μας δεν είναι μόνο η εξυπηρέτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων αλλά και η αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί πρέπει να μάθουν την ιστορία τους, να αναγνωρίσουν τις θηριωδίες των προγόνων τους και να μας πείσουν, ότι δεν θα τις επαναλάβουν
Posted on Apr 16, 2022
not found
GREECE SHOULD STOP PAYING ITS DEBT TO GERMANY UNTIL GERMANY STARTS REPAYING ITS DEBT TO GREECE. Our aim is not-only to serve the rights of the Greeks, but also to restore justice in Europe. The initiative of the 4 internatinal organizations from Greece and the Greek Diaspora (Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, International Hellenic Association, Foundation Dimitri and Maria Delivani) continues.
Posted on Apr 16, 2022
Η μελέτη του Θουκυδίδη βοηθάει να λύσουμε προβλήματα του σήμερα. Έγραψα την Ιστορία μου, με σκοπό τα λάθη του παρελθόντος να μην επαναληφθούν απο τις επόμενες γεννεές, για να μείνει αιώνιο κτήμα των ανθρώπων και όχι για ένα πρόσκαιρο ακροατήριο. Ερώτημα δικό μας τώρα. Τι διδάχτηκαν οι επόμενες γενιές; Απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ! και ειδικά οι ανόητοι ανεπαρκείς ηγέτες των μεγάλων Δυνάμεων, που αυτοκαταστρέφονται παρασύροντας τους μικρούς και αθώους χρήσιμους ηλίθιους!
Posted on Apr 14, 2022
Δρ. Ιωάννης Μάζης Εξηγεί τον Διάλογο των Μηλίων (κάτοικοι της Μήλου προς Αθηναίους). Όταν οι Μήλιοι τιμωρημένοι από τους Αθηναίους επικαλέσθηκαν το Διεθνές δίκαιο, εκείνοι απήντησαν "Δικαιοσύνη απονέμεται μόνο μεταξύ ισοτίμων, αλλοιώς ο αδύναμος υποχωρεί, μέχρι εκεί που του επιβάλλει η αδυναμία του και ο δυνατός προχωρεί, μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμη του. Στην αριστερή εικόνα, μας τα λέει ο Θουκυδίδης. Ακούστε τον.
Posted on Apr 14, 2022
not found
Ο συνεργάτης του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, πρόεδρος του Μουσείου "ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ", Δρ. Λιπορδέζης, μας έστειλε μήνυμα, που αναδημοσιευουμε Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου Φίλων Καραθεοδωρή σας στέλνουμε το video του μήνα, με περιεχόμενο τη διατριβή του Κ. Καραθεοδωρή, για να ενημερώνεστε για τη δράση του Συνδέσμου. To ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, αλλά και ορισμένοι σύμβουλοι είναι μέλη του Μουσείου "ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ"!
Posted on Apr 14, 2022
Στο Βεργίννα TV, στην εκπομπή Σε γνωρίζω απο την κόψη. Λ. Χρυσανθόπουλος Πρέσβης επί τιμή και μέλος της Επιτροπής των 4 φορέων IHA/CHC/ΗΑΝC/Ιδρυμα Νεγρεπόντη-Δεληβάνη για τις Γερμανικές επανορθώσεις. Ο πρέσβης ξεκαθαρίζει, ότι αυτός ο αγώνας δεν θα έχει νικητή και ότι οι κυρώσεις της Δύσης, στην ουσία βλάπτουν αυτή την ίδια, με πρώτο θύμα την Ευρωπαική Ενωση, αλλά και οι ΗΠΑ δεν θα μείνουν αλώβητες. Αλλά παρακολουθείστε!
Posted on Apr 14, 2022
Ο Ιωάννης Μάζης στον Παπαδάκη Μεταξί άλλων, το κύριο θέμα στην παρούσα ανάλυση του καθηγητή, που αφήνει τον ακροατή διαπορούντα και άναυδο, είναι τα 5 σημεία που καταθέτει, σε μια πρωτάκουστη πρόταση. Να κάνει Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Τα πλεονεκτήματα ειναι σαρωτικά για την Τουρκία, και στο τέλος θέτει το ερώτημα, ποιος θα την αρνηθεί απο τους συμμάχους και με ποιο αιτιολογικό, για να πέσουν οι μάσκες! Excellent!
Posted on Apr 11, 2022
Οι Γερμανικές οφειλές και πάλι στο προσκήνιο, χαριν στους 4 οργανισμούς. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Επιτροπής Συντονιστών τεσσάρων σημαντικών φορέων από την Ελλάδα και την Ελληνική Διασπορά (Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, International Hellenic Association, Ίδρυμα Δημήτρη και Μαρίας Δεληβάνη), υπενθυμίζει σε ολόκληρη την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας τις υποχρεώσεις της.
Posted on Apr 11, 2022
not found
Στους πολιτικούς αρχηγούς το θέμα των Γερμανικών οφειλών. Η Ελλάδα δεν μπορεί να ορθοποδήσει οικονομικά αν εξοφλεί τα χρέη της σε άλλους ενώ δεν απαιτεί εξόφληση του χρέους άλλων χωρών προς αυτήν. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Επιτροπής Συντονιστών τεσσάρων σημαντικών φορέων από την Ελλάδα και την Ελληνική Διασπορά (Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, International Hellenic Association, Ίδρυμα Δεληβάνη)
Posted on Apr 7, 2022
not 	found
ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ Στους πολιτικούς αρχηγούς το θέμα των Γερμανικών οφειλών. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Επιτροπής Συντονιστών τεσσάρων σημαντικών φορέων από την Ελλάδα και την Ελληνική Διασπορά (Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, International Hellenic Association, Ίδρυμα Δημήτρη και Μαρίας Δεληβάνη), υπενθυμίζει σε ολόκληρη την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας τις υποχρεώσεις της.
Posted on Apr 7, 2022
not found
Ο Υπ/τηγος ε.α κ. Κωνσταντινίδης Αμφικτύων, συγγραφεύς, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. βλέπει διεισδυτικά με γνώσεις και πείρα, ό,τι εμείς ίσως δεν συνειδητοποιούμε! Βρήκα ενδιαφέρουσες τις σκέψεις του και τους φόβους του για το μέλλον του Κόσμου. Κάποτε σε ένα δημοσίευμα μου έγραψα "...στο τσακίρ κέφι του, κάποιος παγκόσμιος αφέντης, μπορεί να κάνει το απονενοημένο και η πυρηνική κόλαση, να μας ξαναρχίσει απο τις σφεντόνες, για τιμωρία"
Posted on Apr 6, 2022
ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ Στους πολιτικούς αρχηγούς το θέμα των Γερμανικών οφειλών. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Επιτροπής Συντονιστών τεσσάρων σημαντικών φορέων από την Ελλάδα και την Ελληνική Διασπορά (Hellenic American National Council, Canadian Hellenic Congress, International Hellenic Association, Ίδρυμα Δημήτρη και Μαρίας Δεληβάνη), υπενθυμίζει σε ολόκληρη την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας τις υποχρεώσεις της.
Posted on Apr 6, 2022
not found
Λεωνίδας Κουμάκης IHA To ΣΤΑΡ κατέβασε, ο ΑΝΤ1 ανέβασε τουρκοσειρά και υπέστη… πανωλεθρία! Επιτροπή «Τουρκοσειρών» του ΙΗΑ. Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ 2020/22. International Hellenic Association. Delaware U.S.A. www.professors-phds.com, Η κατάσταση με τις τούρκικες σειρές ηταν τραγική στο παρελθόν και τελευταία η κατάσταση βελτιώνεται με τις καταγγελίες απο το ΙΗΑ. Το CHC συμπράτει με τις αναρτήσεις μας.
Posted on Apr 5, 2022
not found
Του Σάββα Ιακωβίδη «Τα γαλάζια μάτια της Ουκρανίας» και ο θρασύς Τούρκος επιτήδειος ουδέτερος- O Σάββας Ιακωβίδης ηταν Πρώην Αρχισυντάκτης-Διευθυντής, Αρθρογράφος-αναλυτής στην κυπριακή εφημερίδα “Η Σημερινή”. ΜΑ στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας- Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Δημοσιογραφίας της Lille – Universite Catholique de Lille – France και είναι μέλος του ΙΗΑ.
Posted on Apr 5, 2022
not found
Με επιτυχία η τελετή κατάθεσης Στεφάνου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στην Place du Canada στο Κέντρο του Μόντρεαλ με Παρουσία αντιπροσώπου της Κυβέρνησης του Καναδά, αντιπροσώπων Δήμων Μόντρεαλ και Laval, άλλων Εθνικοτοπικών, παρουσία ΑΗΕΠΑ, Βετεράνων, Προσκόπων, και Αθλητικού Σωματείου, με Αποχή Ελληνικής Πολιτείας!
Posted on Apr 2, 2022
TA XΡΟΝΙΚΑ TOΥ MONTΡEAΛ Newspaper - The Montreal Greek Canadian Times Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο- Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Place du Canada στο Κέντρο Μόντρεαλ για την 25η Μαρτίου!
Posted on Apr 2, 2022

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team