Πρόταση Οργάνωσης "ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ" για την αναγνώριση του Ολυμπιακού Υμνου απο την UNESCO
not found
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΤΑ 12ΝΜ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Canadian Hellenic Congress (CHC)
not found
Ο καθηγητής Μάζης σωστά δηλώνει, ότι στην πολιτική ο Κανόνας είναι «Δούναι και Λαβείν». Βέβαια δεν το ανάφερε σαν εύλογο, ότι η «εξαίρεση επαληθεύει τον κανόνα» και τέτοια εξαίρεση υπάρχει και είναι η Ελλάδα, μόνο του «Δούναι» και η Τουρκία μόνο του «Λαβείν». Αποδεικνύονται λοιπόν μαθηματικώς 2 πράγματα, ότι ο Δρ. Μάζης δεν είναι μόνο Γεωπολιτικός, αλλά και Μαθηματικός και ότι ο Ερντό δεν Δίνει αλλά και δεν Παίρνει, διότι οι υπόλοιποι δεν αποτελούν εξαίρεση στον Κανόνα .
Posted on Jan 31, 2022
Συνέντευξη Ν. Λυγερού: Ενέργεια, Αγωγός EastMed και Rafale. Μια Πολιτικοτεχνική ανάλυση του East Med, που εξηγεί τεχνικές και γεωστρατηγικές λεπτομέρειες, απο ένα γνώστη του θέματος. Ο Δρ. Λυγερός δίνει μια περισσότερο εμπεριστατομένη ανάλυση στο τεχνικό μέρος του θέματος και επισης δεν αποδέχεται την κακώς διακεινούμενη θεωρία τοης απορριψης του East Med project.
Posted on Jan 31, 2022
not found
H Δρ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη αναφέρεται στο τέλος του άρθρου της 30/1/22, σελ 5, στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στο ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ . Η πρώτη γυναίκα πρύτανης, επί πενταετία, Δρ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη υπήρξε επίσης ιδρυτικό στέλεχος του Δημοκρίτειου Πανεπ/ου Θράκης, όπου η οδος και η βιβλιοθήκη του φέρουν το όνομα Δελιβάνη. Συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα Δελιβάνη, το ΙΗΑ & ΗΑΝC στις Γερμανικές επανορθώσεις. Η μνεία της στο CHC μας τιμά!
Posted on Jan 31, 2022
not found
Δήλωση του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ & τέως ΥΕΘΑ Στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου : Τα γεγονότα της κρίσης των Ιμίων με τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας. Αφιερωμένο με ευλάβεια στη μνήμη των ηρώων του Αιγαίου Αξιωματικών του Π.Ν., Καραθανάση, Βλαχάκη, Γιαλοψό, που έπεσαν θύματα μιας στείρας, ενδοτικής και ανεπαρκούς Ηγεσίας. Ο στρατηγός τίμησε με την παρουσία του, το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο τον Μάιο 2017 στο Τορόντο!
Posted on Jan 31, 2022
not found
Σημ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ. Επισυνάπτω εδώ την απάντηση, που τότε έδωσα στην ερώτηση του φίλου και συνεργάτη Τζανέτου Γκούσκου, αξιόλογου οικονομολόγου και συγγραφέα του βιβλίου Ιδού ο Λογαριασμός Κυρία Μέρκελ, ειδικού στα Γερμανικά δάνεια. Επειδή απαιτείται λίγη εμπειρία στους εκθετικούς αριθμούς, ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ σε εκείνους που τους γνωρίζουν (Γυμνασιακή μόρφωση) αλλά και έχουν την υπομονή και θέληση να μάθουν!
Posted on Jan 29, 2022
Αλκιβιάδης Στεφανής: Xαίρομαι βαθύτατα που αναφέρθηκε στους Έλληνες του εξωτερικού ο στρατηγός. Οι ευχαριστίες είναι αμοιβαίες. Μπραβο σας στρατηγέ, σπάνια ακούμε ομιλητή να τονιζει δημόσια και τοσο εντονα την σημασια των Έλλήνων του εξωτερικού για τα εθνικα μας θεματα και την αναγκη ομόνοιας και εθνικής ενότητας ολων των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδος. Μακάρι να είχαμε πολλούς Φράγκους και Στεφανήδες!
Posted on Jan 29, 2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ Έμπρακτη απάντηση σε ορισμένες σύγχρονες Διπλωματικές γλάστρες! Ομιλητές:- Πέτρος Καψάσκης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Νικόλαος Δ. Κανέλλος Πρέσβης ε.τ. και Αντιπρόεδρος του Ε.Ι.Π.Δ, Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος Πρέσβης ε.τ, Αλέξανδρος Κατράνης, Πρέσβης ε.τ. Συγχαρητήρια !!!!
Posted on Jan 29, 2022
Καθηγητής Γιάννης Μάζης: Σχετικά με τον East Med, Η άρση της υποστήριξης των ΗΠΑ στο φυσικό αέριο από την περιοχή, ήταν ένα δώρο, ένα τερψιλαρύγγιο (τουρκιστί λεκουμάκι) στην Τουρκία από τις ΗΠΑ. Η τροχιά του East Med συνεχίζεται να υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, οι δύο αγωγοί καλωδίου που υπάρχουν εκεί, δημιουργούν τα ίδια προ βλήματα, που θα δημιουργούσε ο East Med.
Posted on Jan 29, 2022
Δρ. Ιωάννα Σιταρίδου (Cambridge) Ρωμέϊκα – Διάλεκτος που θυμίζει τα Αρχαία Ελληνικά: Στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, μία απομονωμένη φυλή μιλάει μέχρι και σήμερα τη διάλεκτο Romeyka (Ρωμέϊκα). Οι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν πως η διάλεκτος αυτή έχει ομοιότητες με την Ποντιακή διάλεκτο και με τα Αρχαία Ελληνικά, που όμως δεν παρατηρούνται στα Νέα Ελληνικά. Από την Αγγλική εφημερίδα «Independent».
Posted on Jan 27, 2022
Ναύαρχος ε.α Γιάννης Εγκολφόπουλος: Στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίως με βάση νέα αξιολόγηση το Ναυτικό και η Αεροπορία μας, με βάση νέα αξιολόγηση δηλώνει ο Ναύαρχος Εγκολφόπουλος. Στην ίδια αξιολόγηση το Τουρκικό Ναυτικό βρίσκεται στην 56η θέση και η Τουρκική Αεροπορία στην 72η . Παράλληλα ο Ναύαρχος μιλάει για τα εξοπλιστικά προγράμματα, που είναι σε εξέλιξη.
Posted on Jan 27, 2022
Ιωάννης Μάζης: Το non paper για EastMed είναι χάντρες για τον Ερντογάν-Οι Αμερικανοί μας κάνουν πάσα. Είναι ένα ανέξοδο προεκλογικό δώρο στον Ερντογάν, που όμως αφορά έναν αγωγό ο οποίος ήδη ήταν "ημιθανής". Υπογραμμίζει, δε, ότι αντιθέτως διατυπώνεται ισχυρή αμερικανική στήριξη στα καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος Ελλάδας-Κύπρου - Ισραήλ -Αιγύπτου, που ακολουθούν την ίδια όδευση με του αγωγού EastMed!
Posted on Jan 27, 2022
Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος: Τι κρύβει η αλλαγή "σεναρίου" της Τουρκίας για "αποστρατιωτικοποίηση". Η "απαίτηση" της για "αποστρατιωτικοποίηση" συνδέεται από την ίδια με την κυριαρχία στα νησιά, ισχυριζόμενη ότι η Ελλάδα την έχει χάσει λόγω της στρατιωτικοποίησής τους. Επιβάλλεται στην Ελλάδα άμεση εκπόνηση στρατηγικής για την αντιμετώπιση της αναβαθμισμένης τουρκικής απειλής.
Posted on Jan 27, 2022
Το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ζητά με Ανακοίνωση Τύπου απο τον Καναδά, να παρέμβη στα όρια του εφικτού σε ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ, για εξασφάλιση αποσυμφόρησης της Κρίσης στην Ουκρανία , στήριξη στην ακαραιοτητά της, αλλά και από Ουκρανία να σεβαστεί τα δικαιώματα των Μειονοτήτων στα ανατολικά της χώρα της, που είναι στο πλείστο Ρωσσόφωνοι, όπως το επιβάλλει η συμφωνία του Μίνσκ!
Posted on Jan 24, 2022
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ στον ΑΛΕΚΟ ΦΑΣΙΑΝΟ του Β' Γυμνασιου Αρρένων Αθηνων. Αντίο Φίλε! Και εγώ απόφοιτος του Θρυλικού Δευτέρου υπήρξα! Τον Αλέκο τον γνώρισα από κοντά, μαθητής εγώ του Δημοτικού, που ερχόταν σπίτι μας σαν συμμαθητής του αδελφού μου, για να διαβάσουν, να συνεργαστούν στα σχολικά, να ανταλλάξουν βιβλία και γενικά την συνεργασία συμμαθητών.
Posted on Jan 24, 2022
Ωρα Μηδέν στην Ελληνική Κοινότητα Μόντρεαλ! Για περισσότερα απο 2 χρόνια έχουν κλείσει τις θύρες στα ΜΜΕ και στην Παροικία. Λειτουργούν εν κρυπτώ, με συμβούλους "φαντάσματα". Αρνούνται να δεχθούν τους επιλαχόντες. Δύο μέλη του ΔΣ με επιστολή στην Διοίκηση απαιτούν στοιχεία με άμεση απειλή προσφυγής στήν Δικαιοσύνη!
Posted on Jan 24, 2022
Μιχάλης Τελλίδης: (ΤΑ ΝΕΑ του Μόντρεαλ) ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ - Μόντρεαλ, αντικείμενο εκμετάλλευσης; Και η SAGA με την Κοινότητα Μόντρεαλ συνεχίζεται. Ο κ.Τελλίδης με πάνω απο 50 χρόνια στα ΜΜΕ, εκφράζει τους φόβους του για την τύχη της, που θεωρείται Μνημείο του Ελληνισμού, όχι μόνον για Μοντρεαλ, αλλα και στον Καναδά, που δρομολογείται να ξεπουληθεί αντι πινακίου φακής απο την Διοίκηση!
Posted on Jan 24, 2022
Κάποιοι ζητούν από την Ελλάδα να αυτοκτονήσει»! Κ.Γρίβας για εθνικά και εξοπλισμούς! απαντά για τις παράδοξες απόψεις που ακούγονται εντός της χώρας περί «ανάγκης συμπράξεως με την Τουρκία» και δε μασά τα λόγια του στις απαντήσεις του. Αναφέρεται σ΄ εκείνους που επί της ουσίας ζητούν από την Ελλάδα να αυτοκτονήσει! δείχνοντας με τον τρόπο του στην Καμαρίλα του ΕΛΙΑΜΕΠ, τους παρατρεχάμενους ενσυνείδητους απάτριδες!
Posted on Jan 22, 2022
Γιώργος Φίλης: Αν τα πράγματα ξεφύγουν η Ευρώπη θα καταστραφεί. Η Ρωσία δεν πρόκειται να αποδεχθεί απώλεια της Ουκρανίας, υπό την έννοια της ένταξής της στο ΝΑΤΟ. Για τους Ρώσους το θέμα θεωρείται υπαρξιακό άρα σε επίπεδο αποφασιστικότητας έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα. Θυμηθείτε την Κούβα το 1963. Οι Αμερικάνοι είχαν τότε δίκηο. Τώρα οι Ρώσοι έχουν δίκηο σε παρόμοιο σκηνικό!
Posted on Jan 22, 2022
Από το παρελθόν στο παρόν.ENA ΒΛΕΜΑ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ. Μια σύντομη και επιλεκτική αναδρομή για τα ενεργειακά και την ΑΟΖ Ελληνισμού 2012-2021. Από τον Νίκο Λυγερό και Γιάννη Μάζη , στον Μητσοτάκη, Δένδια, Παναγιωτόπουλο και CHC, που ακράδαντα πιστεύει στο του JFK say "Μην κοιτάζεις τι κάνει η Πατρίδα σου για σένα, αλλα τι κάνεις εσύ για εκείνη!
Posted on Jan 21, 2022
Στρατηγός Φράγκος: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «καρφώνει» Βαξεβάνη και Τσίπρα για την υπόθεση Νovartis. Το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ σαν ΕΘΝΙΚΟΣ οργανισμός είναι υπερκομματικός. Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ είναι ΕΘΝΙΚΟ θέμα, που ο ΛΑΟΣ έχει τον λόγο. Ο Εθνοκάπηλος ΣΥΡΙΖΑ το κομματικοποίησε ΕΡΗΜΗΝ του κυρίαρχου ΛΑΟΥ. Το CHC αντιπροσωπεύοντας τον ΛΑΟ δικαιούται να έχει λόγο!
Posted on Jan 21, 2022
Συνέντευξη Ν. Λυγερού: Ενέργεια, Αγωγός EastMed και Rafale. Πάντα γλαφυρός, τοποθετείται και στο θέμα του "Non Paper" σχετικά με τον αγωγό και το γεγονός, ότι δύο κορυφαίοι αναλυτές, όπως και ο καθηγητής Γιάννης Μάζης, παράπλευρα συμφωνούν, ότι ένα τέτοιο έντυπο δεν είναι όπως το παρουσιάζουν οι μη ειδήμονες, μας καθησυχάζει, στα όρια του εφικτού βεβαίως-βεβαίως!
Posted on Jan 18, 2022
Γιάννης Μάζης: Οι νέες δηλώσεις Ροζάκη, τονίζοντας ο καθηγητής, ότι "Δηλώσεις σαν αυτή του Ροζάκη λαμβάνουν επαίνους από την Τουρκία" και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Ο EastMed και η κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας. Ο καθηγητής επίσης αναφέρει "Αν είναι πρόβλημα τα 10 μίλια εναέριου χώρου να πάμε και τον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια"
Posted on Jan 18, 2022
H αγόρευση του καθηγητή Γιάννη Μάζη, με τον οποίο έκανε το Διδακτορικό του ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, επικεντρώθηκε επι της διατριβής. Ολες όμως οι πολιτικές παρατάξεις Λ. Κανέλλη (ΚΚΕ), Γ. Λιάνης (ΠΑΣΟΚ), Σ. Βούλτεψη (ΝΔ) ομονόησαν στην αγόρευση τους πάνω στον στρατηγό Φράγκο. Ας ασχοληθούμε λοιπόν με αυτά που μας ενώνουν και αυτά είναι τα εθνικά μας και ας αφήσουμε κατά μέρος αυτά που μας χωρίζουν!
Posted on Jan 14, 2022
Πτέραρχος Γαβριήλ Δημητρίου: Με Rafale παύει να κείται μακράν η Κύπρος. Γιατί πρέπει να πάρει δικά της μαχητικά. Συμφωνούμε, ότι ο πιο γρήγορος τρόπος για την Κύπρο να αποκτήσει μαχητικά αεροσκάφη, είναι να αγοράσει τώρα τα 18 Mirage 2000 που η Ελλάδα θέλει να αποσύρει μέχρι το 2026. Αργότερα θα μπορούσε να αγοράσει μερίδιο του Mirage 2000-9s, που η Ελλάδα θέλει να αγοράσει από τα Η.Α.Ε, αναβαθμισμένη έκδοση Mirage.
Posted on Jan 14, 2022
ΕΥΤΥΧΩΣ Υπάρχουν ακόμα Πρέσβεις και πρέσβειρες που επιτελούν Εθνικό έργο!. Ο Δρ. Μαλλιάς και η Άγη Μπαλτά άρχισαν μια συνεργασία με εθνικό περιεχόμενο, που ευχόμαστε να καρποφορήσει. Ορισμένοι διπλωμάτες μας, έχουν συναίσθηση του έργου που επομίζονται και τους συγχαίρουμε. Οι υπόλοιποι διαβιούν ευδαιμονικά σε διακοπές ανευ στόχων Δημοσία Δαπάνη!
Posted on Jan 13, 2022
Γιάννης Μάζης . Μεταξί των άλλων, ο καθηγητής αναφέρεται στην προσπάθεια που γίνεται από κύκλους στο εσωτερικό της χώρας μας, από μια εγχώρια ελίτ να παρουσιαστεί η Ελλάδα σαν ένα μικρό αδύναμο κράτος. Σαν Ψωροκώσταινα. Μια Ελλάδα που λόγω της γεωγραφίας της, ελέγχει ουσιαστικά τις εισόδους από Δαρδανέλια, Σουέζ, Γιβραλτάρ, μια Ελλάδα με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, δεν μπορεί να είναι ψωροκώσταινα!
Posted on Jan 13, 2022
not found
Πέφτει ο υδράργυρος στους ΜΗΔΕΝ βαθμούς σε Ελλάδα και μιλάνε για πολικό ψύχος οι Ελλαδίτες. Τι να πουμε εμείς με -25 βαθμούς, που με τον παράγοντα του Αέρα (chill factor), ενίοτε φτάνει σε -35 με -40 βαθμούς (οπως στο γειτονικό Laval προάστειο του Montreal). Κάνετε Click στην εικόνα να δείτε φωτογραφίες της παρούσας κατάστασης απο -25 εως -40 βαθμούς, που προβλέπονται για όλη την εβδομάδα.
Posted on Jan 11, 2022
Γιώργος Φίλης Πρέπει η Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της Ύδατα στα 12νμ. Αυτά ακριβώς έλεγε και λέει ο πρώτος διδάξας δάσκαλός τους Γιάννης Μάζης.
Si vis pacem para bellum - Εάν Θέλεις ειρήνη προπαρασκευάσου για πόλεμο, λέγαν οι Ρωμαίοι. Αυτό κάνει ΕΥΤΥΧΩΣ η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το Διεθνες Δίκαιο είναι καλό φαϊ, αλλά άνοστο χωρίς καρικεύματα ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ για να το επιβάλλεις.
Posted on Jan 11, 2022
Κατά Δεσποτόπουλο ο Ερντό για δικό του κέρδος, να διατηρήσει την εξουσία, θα κάνει την απονενοημένη εναντίον μας ενέργεια χωρίς δικό μας κέρδος. Η ούτως ή αλλως θα την κάνει! Ας τον προλάβουμε να κάνουμε εμείς την νενοημένη ενέργεια της ανακύρηξης των 12 μιλίων για δικό μας κέρδος.
Τόσο την επιθυμεί. μην του την στερήσουμε. Αποτέλεσμα; Τουρκία ΓΙΟΚ εκλογές. Νέο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΠΑΤΙΡΝΤΙ !πρόβλημα τους.
Posted on Jan 10, 2022
Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στον Σ. Πολύζο. TRT Τηλεόραση. 08/01/2022. Ο γνωστός δάσκαλός και πολύπλευρος αναλυτής κάνει μια ανασκόπηση των γεγονότων του χρόνου που έφυγε και αναλύει τι μέλλει γενέσθαι μέσα στα όρια του προβλέψιμου και του εφικτού. Μιλάει για Μεσόγειο, τα 12μίλια που σε όλους μας αρέσει, εκτός στο ΕΛΙΑΜΕΠ και στην Τουρκία!!, Ουκρανία και καταλήγει στην Ενεργειακή κρίση που ταλανίζει ολόκληρο τον κόσμο.
Posted on Jan 10, 2022
not found
Παραθέτουμε τον ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2021 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που συντάχθηκε από την Συντονίστρια του ΙΗΑ, Δρα. Ελένη Σαββάκη , Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής, Πανεπιστημίου Κρήτης προς το ΙΗΑ και αφορά την απο κοινού Επιτροπή ΙΗΑ, CANADIAN HELLENIC CONGRESS and HELLENIC AMERICAN NATIONAL COUNCIL.
Posted on Jan 9, 2022
Ι. Μάζης, Κ. Γρίβας, Δ. Γάκης: Συντριβή ψεμάτων Τουρκίας για αφοπλισμό νήσων. Ο ρόλος Πακιστάν: πυρηνικά - μετανάστες. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! τρεις σπουδαίοι Έλληνες! Να ευχηθουμε το 2022 να μη γινει ενα νεο 1922, που με τους ξέφρενους ΕΥΤΥΧΩΣ εξοπλισμούς- Εδώ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, δεν το φαντάζομαι! Click το καρρέ κάτω δεξιά να έχετε πλήρη οθόνη.
Posted on Jan 9, 2022
Τους γίναμε ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η Ελλάδα ετοιμάζεται να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που έκανε δήλωση μετά την απόφαση για το Ιόνιο Πέλαγος, είπε ότι επιφυλάσσεται για τα δικαιώματά της χώρας του για 12 μίλια στο Αιγαίο. H Ελλάδα σχεδιάζει να επεκτείνει αυτή την πρακτική στη Θάλασσα των Νήσων ( Αιγαίο) βήμα προς βήμα"
Posted on Jan 3, 2022
not found
Τουρκοσειρές 2021: Ποιοι χρηματοδότησαν την τουρκική προπαγάνδα μέσα στην Ελλάδα. Τον τελευταίο μήνα του 2021 ο θρασύτατος υβριδικός πόλεμος που έχει εξαπολύσει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου συνεχίστηκε με μεγάλη ένταση: Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΤΑΡ, μεταδίδει καθημερινά την τουρκική γλώσσα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι!
Posted on Jan 3, 2022

loading...


©2020 - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
Designed implemented and maintained by CHC Team