not found
ΑΠΟ INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION Επιτροπή «Τουρκοσειρών» του ΙΗΑ- Διαφημιζόμενοι, διαφημιστές και…Τουρκο-Star. Μην αδιαφορείτε και μην επαναπαύεστε - εκφράστε και εσείς την αντίδραση σας έστω και συμβολικά.
Posted on Jan 31, 2021
not found
ΕΠΙΚΑΙΡΟ -Turkish Hackers: Συνέβη χτες στην κα. Μπακογιάννη. Ειχε συμβεί το 2018 στην ΠΑΣΠΕ. Τότε ο πρόεδρος της κ. Αποστολίδης Συνεχάρη μέσω του ΣΚΑΪ το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ που το ανακάλυψε και τον ειδοπoίησε, μέσω της CHC Team.
Posted on Jan 31, 2021
not found
Φραγκούλης Φράγκος: «Ποιες Κυρώσεις; Βέτο, εάν δεν άρει η Τουρκία το Casus Beli για τα 12 Ναυτικά Μίλια»
Posted on Jan 29, 2021
not found
Του Δημήτρη Νατσιού : Εμείς δεν υπογράψαμε. Συνεχίζουμε να συνορεύουμε με τα Σκόπια. Το άρθρο αυτό δημοσιευεται επίσσης στο menu tab MACEDONIA.
Posted on Jan 29, 2021
not found
Του Δάσκαλου Δημήτρη Νατσιού : Μέλους του International Hellenic Association -ΙΗΑ μια συγκινητική ιστορία.
Posted on Jan 26, 2021
not found
Ο Γιάννης Αμπατζόγλου: εξηγεί την πολιτική κατάσταση μεταξύ σκοπίων και Βουλγαρίας. Η Βουλγαρία προτίθεται να θέσει Βέτο στην είσοδο των σκοπίων στην ΕΕ.
Posted on Jan 26, 2021
Λάμπρος Καλαρρύτης: Από τις διερευνητικές θέλουν να κερδίσουν χρόνο όλοι, για δικούς τους λόγους. Η Ελλάδα για εξοπλισμούς και συμμαχίες. Πάγωσαν οι Τούρκοι όταν ο Αμερικανός Πρέσβυς τους μίλησε για επέκταση κυρώσεων.
Posted on Jan 26, 2021
not found
Congratulations to Biden-Harris from CHC: Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο εύχεται στον Πρόεδρο Biden και στην Αντιπρόεδρο Harris, μια επιτυχημένη προεδρική θητεία, εν μέσω μιας δύσκολης παγκόσμιας συγκυρίας! GOD BLESS THEM!
Posted on Jan 25, 2021
not found
Γράφει η Έλενα Κορρέ: Μια επίκαιρη αλήθεια, από βάθος καρδιάς, μιας αξιόλογης Ελληνίδας από ένα αξιόλογο περιβάλλον Ως πότε θα ρημάζονται τα παιδιά από αυτήν την εκπαίδευση;
Posted on Jan 24, 2021
not found
Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης: Οφειλόμενη απάντηση στον εντιμότατο κύριο Άκσοι: στην θρασύτατη κριτική του ενάντια στον χαιρετισμό του Ελληνα ΥΠΕΞ την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021,στον λιγοστό παραμένοντα ελληνισμό, της Τενέδου!
Posted on Jan 23, 2021
not found
Γράφει ο Κώστας Πάππας. Το άρθρο αυτό είχε γραφτεί τον Ιούλιο του 2020, αλλά επειδή ξαναγίνεται επίκαιρο με τις επερχόμενες διερευνητικές το επαναφέρω. Την φορά εκείνη είχα μαντευσει ότι ο Μητσοτάκης ξέρει να ελίσσεται και δεν με διέψευσε. Πιστεύω οτι θα το ξεπεράσει τωρα, που είναι ισχυρότερος και το γνωρίζει, ότι ο αδύνατος κρίκος την φορά αυτή είναι η Τουρκία!
Posted on Jan 23, 2021
not found
Dr. Athanasios Sarantopoulos, Δημήτριος Νατσιός, τιμωρία, Παιδεία, ανέκδοτο, βιβλία, δάσκαλοι, ξυλοδαρμός: Ως πότε θα ρημάζονται τα παιδιά από αυτήν την εκπαίδευση;
Posted on Jan 22, 2021
not found
Article by Dmitri Shufutinsky: The Hellenic Countries are Integrating into the Middle East. A lack of EU support against Turkey,as well as continued unfair economic policies,has seen Cyprus and Greece move away from Brussels and toward the Middle East alliances.
Posted on Jan 22, 2021
not found
NICK MANTAS WINS THE TORONTO SEAT IN YESTERDAY'S BIELECTION. HE IS THE NEW TORONTO CITY COUNCILOR, SCARBOROUGH- AGINCOURT WARD. Οι συμμαχίες με άλλες εθνότητες και αξιόλογα άτομα ΣΥΝΙΣΤΑΝΤΑΙ και δουλεύουν.
Posted on Jan 16, 2021
Του Δάσκαλου Δημήτρη Νατσιού Μέλους του International Hellenic Association -ΙΗΑ
Posted Jan 16 2021
not found
Hon.Senator Leo Housakos endorses candidate Nick Mantas for Toronto City councilor for the upcoming elections January 15th /Ο Γερουσιαστής Χουσάκος στηρίζει τον Νίκο Μαντά στις εκλογές της 15ης Ιανουαρίου.
Posted on Jan 4, 2021
not found
YOU MAY SHARE IT Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία έχει εκδηλωθεί στην Ευρώπη, με στόχο την καταγγελία της επεκτατικής και τρομοκρατικής δράσης του Ερντογάν σε διάφορες χώρες,με διαδικτυακή έκφραση στον παρόντα ιστότοπο.
Posted on Jan 12, 2021
not found
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΟΖ. Του Καθηγητή Ηλία Σταμπολιάδη. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός Μέλος του INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION
Posted on Jan 12, 2021
LEADERS 14.12.2020 –Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Γεωπολιτική Ι. Μάζης σε συνέντευξη στον Ηλία Παπανικολάου – Οι Έλληνες δεν θα υποκύψουν στον Ερντογάν (Click κάτω δεξιά γωνία για full screen)
Posted on Jan 10, 2021
Πρωτοχρονιάτικες ευχές από διακριτές προσωπικότητες της Ομογένειας του Καναδά , από Τορόντο, Μόντρεαλ και Οττάβα στέλνουν το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά τους ……
Posted on Jan 2, 2021

loading...